63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Apocalipto #3467 Az új M37-137-337 pályán másnak is van olyan grafikai bug hogy csak a visszapillantó felében lehet látni a hátulsó teret? Alsó fele full fekete.. o_O -
#3466 8GB RAM!? Mivan faljátok a RAM-MOT -
#3465 Igen, mivel folyamatosan követem a külföldi oldalakat/fórumokat -
Apocalipto #3464 Annál ahol van belső kijelző ugyanúgy a Q-val kell léptetni. Én próbáltam a mikrofont, de nekem nem műkööik.. -
#3463 Na a mai nappal én is elkezdtem a pályaépítést, egész jó kis időtöltés.:) Már megy az útszakasz, kereszteződés, objektumok elhelyezése, persze még csak a legegyszerűbb szinten, de úgy érzem, menni fog a dolog. -
#3462 IBISben kell állítani, hogy hol tart a busz, melyik megállónál?
Illetve a Q gombra van a mikrofon. Annak van valami funkciója? -
Apocalipto #3461 Nekem 1x volt olyan hogy az utolsó megállóban szállt fel pár ember. Ritka egyébként :) -
#3460 ha egyikben sem, az gyanús, hogy a járat beállításokban elrontottál valamit.
Nem hinném, hogy a programban lenne hiba.
-
#3459 Azt hol kell pontosan megadni? Nem találom. -
#3458 Azt vettem észre hogy némelyik berlini járatnál nincsenek utasok a megállóban! Tipp? -
ZelenkaP #3457 Az opcióknál meg tudod adni, hogy mennyi memóriát "vegyen el" ! Én többet adtam neki, azóta sokkal szebb és szebben is fut -
Apocalipto #3456 Elég gáz...2011-ben...az új Berlini pálya nekem is 25-30 fele mozog, 3 mag meg ott van kihasználatlanul. Pff. -
#3455 Azért, mert az OMSI csak 1 magot használ. -
#3454 Amint elkészül. Aki készíti attól kérdezd meg -
bata78 #3453 Tisztelt kem001!
Érdeklödnék,hogy kb.mikor lesz kiadva a busz? -
#3452 Ezt valamelyik weblapról tudod? -
#3451 Az hogy lehet, hogy Core i5 2,93 GHz-s procival, és HD5650 1GB videókártyával és 8GB RAM-al a berlini pálya csak 20-25 FPS? A grafika is majdnem a minimumon van. -
Apocalipto #3450 Elérted a limitet, biztos töltöttél már le a mai nap arról az oldalról. 60 perc múlva tudsz letölteni ismét.
Brad33: Igen, köszi, ezt kifelejtettem :) -
#3449 nekem megy. talán tölts be újra az oldalt. -
Nem tudok letölteni, miért nem? -
#3447 Kevés az fps. Vedd lejjebb a grafikát. -
#3446 Hello!
Lehet, hogy már válaszoltak a kérdésre, de valahogy nincs nagyon kedvem visszaolvasni 800 oldalt. :D Annyi a kérdésem, hogy valakinek előjött már az ugrálós probléma? Mármint, hogy megyek és egyszer csak elkezd ugrálni a busz, mintha magyarországi úton lennék. :D Nem tudok mit kezdeni vele, idegesítő, az utasok le akarnak szállni, mert "rosszul vezetek". Amúgy semmire nem megyek rá, se járdaszegély, se semmi. 40-el sima úton. :S -
Brad33 #3445 Még annyival kiegészítem, hogy van 1-2 megálló, ahol nem kell megállni adott buszoknak - mert például pont egy kereszteződésben van - de a megállókhoz is ki van írva, hogy melyik járatnak kell ott megállni. -
ronaldo86 #3444 thx :) -
#3443 Letöltöttem, az M37 Spandau-t, és a pálya betöltésekor azt írja ki, hogy valami objetc hiányzik? Ilyenkor mit kell csinálni? -
Apocalipto #3442 A nyilak mellett ott van a vonal neve is, meg a végállomás ahova menni lehet. Menetrendfüggő hogy merre kell menned. Az ajtót a numpadon úgy tudod nyitni, hogy először bekapcsolod az ajtóféket a - jellel, majd az ajtószárnyakat a * és / gombokkal lehet nyitni. Hol kell megállni? Egyszerű, ahol vannak várakozó utasok, illetve ha világít a műszerfalon egy narancssárga lámpa. Az jelzi ha bejeleztek hátul. A hátsó ajtót az ajtófék (- jel) nyitásával teheted meg. Ha leszállt mindenki a hátsó ajtón, ajtófék kikapcs a - jellel, majd egy kis idő után becsukódik és mehetsz tovább. -
ronaldo86 #3441 a nyilak szerint h kell közlekedni?...mutatja a felfelé nyílt és jobbra vagy balra..honnan tudom h merre menjek először?..jobbr vagy balra?...és még annyi h azt honnan tudom h melyik megállónál kell megállnom?..ha meg is állok nemlehet kinyitni az ajtókat..:S -
zil130 #3440 Ezis már majdnem kész. -
zil130 #3439 Ez az FBW nevű busz. -
#3438 Akkor ez melyik? -
mk452001 #3437 Csak hogy tudd, ez nem a Karosa -
#3436 Jó -
#3435 Pont most írtam le, hozzászólásod alatt. -
#3434 Erről a buszról mit tudtok?. )
-
#3433 Sehonnan, mivel még nem készült el egy se. Karosa ma sem lesz kiadva mint kiderült, hangok nincsenek készek még hozzá -
#3432 Mit kell törölni a "M37, 133, 337 Spandau" MAPPÁBÓL?
1). Browse to C:\Program Files\m-r-software\Omsi\maps\137_M37_Spandau.
2). Delete this file. (Or move it to a seperate location, away from the OMSI directory),
3). Browse to C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Vehicles\MAN_SD202\M37_137_Spandau.hof, and
4). C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Vehicles\MAN_SD200\M37_137_Spandau.hof
5). Delete these files. (Or move them to a seperate location, away from the OMSI directory),
6). Run the Spandau Modern V11 Automated EXE installer,
7). You need do nothing if you have a standard OMSI installation (C:\Program Files\m-r-software\Omsi).
Cool. If your OMSI is installed in a folder other than above, browse to the Omso root folder when prompted by the installer.
-
bata78 #3431 Honnan lehet buszokat letölteni hozá? -
gyuri35 #3430 Sziasztok!Az este újratelepítettem az op. rendszerem/win7/,ma reggel újra feraktam OMSI-t is,gondoltam kipróbálom a javítás nélkül!Ami legelőször szembetűnő volt,a depóban nagyobb sebességnél sem akart szétesni abusz alattam,kint a normál úton sokkal kezelhetőbb a busz egy AI autó sem akart alámkanyarodni,ezzel balesetet okozva!Alighanem ígymarad játszom tovább "javítópatch" nélkül! -
Brad33 #3429 De pontosan hogy működik ez? Mit kell beírni hova? -
zil130 #3428 Nem csak külsővel megy, nekem elindította a zenét és megnéztem, nem volt megnyitva semmi.
(Lehet hogy csak windows 7-en működik.)