63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#3547 Több megoldás is van. Vagy jó pár oldalt vissza mész és megkeresed azt a sok választ, vagy vissza veszed a beállításokban az MI nél a tervezett buszokat, nem tervezett autókat, a parkoló autókat , az emberek számát, tényező utas a megállóknál számát és minden megjavul majd. ;) -
ronaldo86 #3546 és nincs rá vmi megoldás?
-
#3545 egyik hozzászólásban írták, hogy az valami grafikai vagy fps beállítás miatt van
-ha jól emlékszem -
ronaldo86 #3544 köszi..most meg ha elindítom a játékot egyszer csak el kezd ugrálni a busz,de nem akárh..mostanáig nemvolt semmi baja..mi lehet vele? -
#3543 1.)menüben van a járatszám és a menetrend választó
2.)IBISbe beadni a kódot
Ajánlom a leírásokat átolvasni -
Apocalipto #3542 Be kell írni az IBIS-be. -
discrete #3541 Hali.
Annyi a változás, hogy nem a letöltések közé kerül, hanem a fórumban a megfelelő topicba. OMSZI Hungary Fórum"Addon Letöltések".
-
ronaldo86 #3540 hi...a járatszámomat hol tudom bekapcsolni?..vagyis h fent a buszon ki legyen világítva mert így nemtudom h hanyas vagyok és ha meg is állok egy megállónál nem szállnak fel az emberek..olyan mintha csak úgy járkálnák a városba..:S -
#3539 Igen én is egyetértek Vándorr-al. -
#3538 szerintem nem a csukló utáni rész a lényeg, hanem a több mint 2 ajtó kezelése -
#3537 A csukó utáni részhez nincsenek még ajtók. -
#3536 Tolómotoros, így pont a B tengelynek kéne jobban elmásznia a farhajtás miatt, de sztem még korrigálja a készítő. Maga a test nagyon szép, én várom izgalommal. -
#3535 eléggé csúszik a hátulja de eddig fasza :D -
vasokol2 #3534 Csak jönne már az az SDK:) -
vasokol2 #3533 Bár szépen alakul, de azért elég furán mozog a csukló utáni rész. De ettől függetlenül nagyon dicséretes, hogy így halad veled. -
#3532 ha ilyen szépen fog fejlődni az OMSI, és kiadnak egy épkézláb SDK-t is hozzá, befektetek egy kormányba :) -
vasokol2 #3531
Na így már jobb. -
vasokol2 #3530 Lehet volt már! Akkor bocs...
Forrás-> Omsi.cz
http://www.youtube.com/watch?v=Hr8uA---PGU&feature=channel_video_title -
Apocalipto #3529 Az Omsi Hungarynak elég öngyilkos vállalkozás volt hogy csak a szépen kidolgozott pályákat közlik...azóta halott az oldal. -
fjx235 #3528 Sziasztok!
Letöltöttem az új spandau pályát(5,13 stb),de amikor másolom 98%-nál azt írja,hogy lemezolvasási hiba!
Több helyről letöltöttem,de mindíg ezt írja ki! -
Brad33 #3527 Kár, hogy ezeket a berlini útvonalakat nem egy mapon "vonják össze". Gondolok arra, hogy volt ugye a 21-es vonal, aztán most jött egy új map temérdek másik vonallal (5, 13, 54, 56...stb), most meg ezek megint külön:/ -
#3526 Köszönöm! -
Apocalipto #3525 Klikk -
#3524 Letöltési linket kaphatunk? -
#3523 Köszönöm a segítséget! -
stomachh #3522 Kiadták az 137-337-M37 (Modern Spandau) pálya v12-es verzióját. Megcsinálták a Spektefeldi hurkot, néhány megállló neve megváltozott, meg kicserélték az utastájékoztató hangját (D92-es kocsiban). -
#3521 Helló! A Berlin-Spandau pályán játszom és az én viszonylatomon kívűl (92) más busz nem közlekedik :S Mit állíthattam el, és hogy állítom vissza hogy pl. a 89-esen is járjanak buszok? Mert így kevés a busz :S -
#3520 ahogy már írták:
Alt gombbal bekapcsolod a felső menüt és ott kiválasztod azt az ikon ahol van egy kis tábla és egy kérdőjel. Ezzel mutat minden útvonalat. Figyeld a irányjelző nyilakat (kereszteződésekben), és hogy azon a te járatszámod és útvonalad legyen. -
#3519 Sziasztok.. ha leszedek egy pályát és azon van vagy 8 útvonal, akkor honnan fogom tudni az egyes útvonalaknál, hogy merre menjek? :o meg egyáltalán.. ha 1 vagy 2 útvonal van akkor is.. honnan kéne tudnom h jobbra vagy balra? :O -
#3518 hmm érdekes lesz. -
dantre #3517 Szép jó estét mindenkinek !
Tud esetleg valaki valami készülő pályáról ? -
#3516 Mivel automata, sehogy.
Én a 4., és a 3. sebesség helyére tettem a kéziféket. Így teljesen úgy működik, mint az igazi (anno a cbs-ben is így volt). Majd ha lesznek kézi váltós buszok, akkor majd lehet használni, akkor én is azt fogom, kézifékre meg majd befogok mást. -
#3515 -
#3514 Szerintem csak úgy, ha a váltódon levő 1-es és 2-es fokozatot hozzárendeled az automata váltó 1-2 fokozatához. A többit szerintem nem tudod használni. -
dantre #3513 Üdv mindenkinek !
Érdekes a Karosa külseje, na de egyébként pedig ígéretesnek tűnik gratulálok a készítő(k)-nek, most pedig lenne két másik buszról kérdésem, nemrégen lehetett találkozni egy IK 435-össel is, azt még készítik, és ha jól emlékszem volt egy Mercedes Citaro is arról esetleg van infó ? Előre is köszike ! -
#3512 Ahha,és a H váltót hogy tudom vele használni? -
#3511 Automata váltósok a buszok, az "Automatikus váltó: D" opciót válaszd ki, akkor berakja sebességbe, és tudsz vele menni. -
#3510 Üdv mindenkinek! G27-el szeretnék játszani vele de valamit nem jól csinálok mert egészen egyszerűen nem indul el a busz
Már kioldottam a kéziféket,tudomásom szerint mindent megtettem de a motor csak felpörög és meg sem mozdul a busz :) Még a váltóra gondoltam de ott meg kétféle variáció van:Pl.: Manuális 1-es és Manuális 1-es amikor a controll... a többit nem látni az optionsben :)
Valaki esetleg tudna segíteni?
Előre is köszi!
(írtam az off topicba is de ott nem nagyon van élet) -
#3509 A busz szép, de majd akkor lesz az igazi, ha műszerfalon is fog működni minden.
De kezdetnek nem rossz! -
#3508 Nagyon jól néz ki a busz! Csak kicsit nehéz lesz megszokni a műszerfalat.