63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Addig hagyd el a topikot, amíg nem kapsz még pár elakadás jelzőt. Kösz. -
Routeres #3627 Hehe, előfordulhat, bár nálam ilyen még nem volt...
Akkor inkább az ablak ragadjon be, mint a hangja :D
-
Jah és ha bedadog a gép akkor folyamatosan az ablak nyitást csukást hallgathatod xD Volt már olyan h az emberek gyalogláshangja maradt beakadva nekem és fogtam első autónak nekihúztam és leküldtem az embereket a buszról már nem bírtam :) -
Routeres #3625 A hőmérséklet csökkenésére a legjobb megoldás az, ha kinyitod az ablakokat. Sokat segít, csak ha hirtelen "beindul a hatása", akkor gyorsan kihűl a busz.
Erről jut eszembe, belerakhatták volna a játékba, hogy az utasok a saját szájízük szerint ki-be nyitogassák az ablakokat. -
Brad33 #3624 Olvastam a leírást, meg korábbi hozzászólásokat, viszont van, ami még most sem világos a fűtéssel kapcsolatban.
Mi az a három másik kar a panelen, valamint felettük a kis forgatható pöcök?
Valamint, amikor meleg van, lehúzom a kart hidegre, bekapcsolom a levegőkeringetőt, de a hőmérséklet nem hogy csökkenne, egyre inkább csak nő. Nem tudja valaki, hogy miért?
Előre is köszi. -
Köszönöm!
Töltöttem is le néhány jónak tűnő pályát!
-
Köszi!
Eddig, ez meg volna. -
dantre #3621 Sziasztok
Tud-e valaki megoldást arra hogy nem érzékeli a játék a berakott pályát, minden a helyén van, de a játékban még sem látom, valamint néhány pályán meg olyan probléma van, hogy nincs lehetőség kiírni az útvonalat....
Valaki segítsen.....! Előre is köszike
Üdv -
discrete #3620 Üdv.
Editorban mikor a pályádat beolvasta, katt a Tracks&Trips fülre.
Tracks panelban - Create - beirod a vonal számát.
utána a térképen szépen végigkattingatsz (Car közl. vonal) a vonalon A - tól B - ig.
Mikor ezzel kész vagy alatta a Trips panelon "Create New with act. Track..." katt beirod ide is a vonal számát, alá terminus nevét valamint a vonal száma.
A legtetején a Mode panelban - Add Stationra állítod és A - tól B-ig a megállókban lévő "BusStop" objectekre kattintasz.
Visszafelé B - ből A - ba ugyan így kell csinálni.
Ezeket csináld meg aztán folyt. köv.
Üdv. Discrete -
Sziasztok!
Valaki tud segíteni abban, hogy mi kell ahhoz, hogy egy új térképen a létrehozott buszmegállók közt meglegyen a szükséges vonal is? Tehát hogy használható legyen? -
wulfy #3618 Köszönöm, működik. :) -
Szia, a http://www.omsi.cz oldalon mindent megtalálsz a Download menüpontjában szerintem, ha az új buszt még nem is biztos de a új pályákat már fogsz találni rajta és egyéb busz skineket, stb... :) -
Sziasztok! Esetleg van(lesz) olyan hely ahol fent lesznek ezek az újonnan készített pályák/járművek? Úgy értem egy helyen,mert látom most már kezdi magát "kirúgni" a dolog(csuklós busz,jó pár új pálya). Az omsi hungary-t megnéztem de ahogy itt egy előttem szóló is mondta,ott csak pár pálya van fennt és ahogy látom ti tudtok olyanokat is ami ott nincs. Szóval ha még nincs akkor szerintem(!) jó lenne egy hely ahova össze lehet gyűjteni ezeket a fasza kis cuccokat hozzá,aztán mehet a bannerbe 

Már csak azért is mert akkor nem kellene mindíg linkelgetni ha valaki rákérdez valamire konkrétan,mint pl. most én
Tiszteletem!
-
Köszi, hogy erre is gondolsz, de voltam olyan rutinos, hogy elolvastam mielőtt rákérdezem a problémára. Így van mindkettő, mindkét csúszkának ez a max. értéke. -
spy803 #3614 Idézek a readme filéjéből:
Also ensure you have set following options value in game menu ('Graphics' bookmark):
- Max. Object Complexity -> 3,
- Max Map Complexity -> 2,
otherwise there can be missing textures issue. -
Hyp3r #3613 Nekem tökéletesen működik, minden a helyén van. Az az egyik kedvenc pályám:) -
Az OMSI SDK Tools-al hogyan kell átfestést csinálni? Mert az rendben, hogy a szines BMP-t átfestem, át is konvertálja .dds-be, de ha bemásolom a busz mappájába, nem lehet kiválasztani.
-
Azon a berlini mapon amiben van 54, 5, 5n stb járat ott csak nekem vannak orbitális textúra hibák? fák, füves területek hiányoznak, néhány utcán meg még az AI-t is elfelejti betölteni, máshol meg jó. Most akkor mi a baj?
-
ronaldo86 #3610 nekem egyik megállóba sem volt.:D..92-es busz voltam..és az állatkertbe tartottam.. -
Zoliikp #3609 Általánosságban elmondható, hogy nem minden megállóban lesz utasod. De....
Ha magadnak tartogatsz olyan információkat, hogy
- melyik pálya,
- melyik útvonal,
- melyik busz, akkor nem kapsz segítséget. -
ronaldo86 #3608 hi..már minden kódot beírtam az IBIS-be..a buszra is ki van írva h hanyas meg h hova megyek..és hiába megállok a megállónál..nem száll fel senki..mit csinálok rosszul? :S :( -
zil130 #3607 Azt tudom, azzal is konvertálom. De hiába ha átkonvertálom akkor a logók amiket lefestettem azok is újra ott lesznek meg az ablak is csak smián olyan lesz amilyen volt. -
Gruudge #3606 Hali azt szeretném megkérdezni hogy hol tudom megnézni hogy merre kell meni merre van az utvonal
-
Zoliikp #3605 Mit szeretnél elérni a "G" betűvel?
Ugyanis az a már lerakott, és kijelölt objektum mozgatásához kell.... -
Hali Fórumozók. Van olyan aki nálam jobban ismeri Budapesten a 83 troli-nak a útvonalát? Csak én úgy jöttem rá hogy nehéz pályát építeni, (Megnyomom a g " enter" de semmi) -
Akkor ezt hogy lehet eltünteni ezt a hibát? Vagy újra kell rakni az Omsi-t pályával együtt? -
ZelenkaP #3602 Igen, de én eddig a működésében nem érzékeltem a hibát, nem fagy, textúrák jók, órákig mentem ide-oda de semmi gond vele. -
fjx235 #3601 Másnál is az van,hogy amikor az új berlini pályát másolja az Omsi-ba,akkor 98%-nál lemezolvasási hibát ír ki,mintha hiányozna valami?
Már több helyről letöltöttem,de mindegyik ezt csinálja! -
Repaint tools ;) -
Na. Hál istennek. Döglődik az OMSI
-
ez egy hosszú leírás lenne, olvasgasd kicsit feljebb lévő leírásokat, weblapokat. ill olvass vissza a fórumban -
stomachh #3597 5N: 00504
13N: 01304
97N: 09704 -
Az 5N és a 97N vonalnak mik A IBIS kódjai? -
Volt már. -
stomachh #3594 Állat jó lesz a Karosa!
Karosa videó -
Gruudge #3593 Nah már csak annyit szeretnék kérdezni hogy honnan tudom hova kell menni? az emberekért? -
zil130 #3592 Üdv, elárulná valaki hogyan kell az ajtó ablakaira rátenni egy festést? -
Jah ez igaz, üresbe N gombbal lehet tenni -
Sőt fejembe jutott még ha kiengeded a kézi féket de az ajtónyitásnál használatos rögzítő fék be van nyomva(-) és az ajtókat tudod nyitni zárni (ezt az új buszokra értem),akkor szintén nem mész sehova ;) -
(Hejj a motort csak üresben tudod beindítani !!!!)

Ezt csak így zárójelbe megjegyezném. Üdv!