63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Solt #3669 Töröld a videót... -
#3668 na jó, akkor mind1. -
Apocalipto #3667 Az nem csúszásjelző hanem az ABS működését jelző lámpa :D -
Solt #3666 Ha a hátsó kerék is blokkol, akkor így viselkedik.
Egyáltalán van a D88-n abs? -
#3665 Hogy viselkedjen? Állóra fékezted a kereket. -
#3664 ráadásul ha csúszna, akkor a csúszásjelző villogna.
De nem villogott.
-
#3663 És akkor sebességmérő így viselkedne? Elég nehezen hiszem.... -
zil130 #3662 Csak megcsúszott a busz, nem bug. -
Apocalipto #3661 Ez nem csak megcsúszás? -
#3660 Tapasztaltam egy fékezési bugot a D88 típuson:
-
gabcsibkv #3659 Köszönöm. -
gabcsibkv #3658 Akinek esetleg sikerült megcsinálni az IBIS bemondásokat SD77-89-ig a notepadban, ha lehetséges küldje át a mail címemre: [email protected]
Nekem nem jött össze. -
gabcsibkv #3657 Remélem megoldják most a "Modern Spandau"-ban hogy ne csak karikázzunk, hanem garmenet is legyen. (137/337/M37) -
gabcsibkv #3656 nincs. -
Brad33 #3655 A New Berlin Spandau mapról nincsen térkép? -
ZelenkaP #3654 Míg beleszoksz, kezdésnek vegyél át egy, az adott pályán már rohangáló, gépi járatot. Amint a végállomásra érsz, már a következő kör teljesen a Tiéd lesz. -
alberti83 #3653 Jo reggelt az lenne a kérésém az új pályát feltudnátok rakni ide mert ahogy letőltőm hibátir ki. előre is kőszi -
zil130 #3652 Amúgy a végállomást írod ki a buszban? Mert nekem is ez adott az elején gondot, hogy annak a helynek a nevét írtam ki ahonnan indultam. -
#3651 fent a menüben két helyen kell beállítani a járatot, egyszer a menetrendben, egyszer meg csak a járatszámot kell megadni -
#3650 A buszban beállitottam a számot utánna fent a menüben a papirt is kitöltöttem most megjelent a buszon a járatszám de senki ember fia nem szál fel a megálloban,és a pultomon sincs ott a menetrend. -
discrete #3649 OVKV Sofőrök Figyelem!
Új menetrend.
Mindenkinek balesetmentes vezetést, és jó munkát kívánunk. -
Apocalipto #3648 Ezekszerint még sem úgy csinálod. Menetrendet elfogadtad? -
#3647 Üdv
Ma kezdtem a játékot és mindent ugy csinálok ahogy a leirtakban van,utvonal,busz szám de mégsincs kint a tábla a buszon és nem szálnak fel az utasok.mit csinálok rosszul?. -
stomachh #3646 Új valós pálya: Teltow 1.0
link -
#3645 Az a baj,hogy track ir nélkül nehéz a jobb tükröt nézegetni miközben kanyarodsz Az egérgörgőt kéne lenyomva tartani és kinézni jobbra,miközben a lábam a féken és a gázon,a kezem meg a kormányon(g27) ami azért visszaadja a kormány erejét,ebből kifolyólag egykezes balhéval lehetetlen,mindamellett a figyelmem is megoszlik :) Kár hogy sehogyse lehet a jobbtükröt behozni a látómezőbe,mint a 18 wos játékokban. -
Csabesz001 #3644 Oldalt nézd a visszapillantóban a seggét is, és akkor sikerülni fog. De érzék is kell hozzá. :) -
#3643 Ha körülbelül tudom neked mondani, h fél éven belül szerintem minimum 2-3 Busz típussal fog bővülni a játék. Ha ebben a tempóban haladnak a készítők és fejlesztők. -
rajenmax #3642 Majd jövőre.. -
Bence000012 #3641 Új buszok körülbelül mikor várhatók?
Vagy esetleg magyar pályák?? -
Zoliikp #3640 Az indító ikon tulajdonság menüjében egészítsd ki így:
-
#3639 auu,azt a két fotóst szerintem telibekapta az emelvényen -
#3638 Karosa teszt -
#3637 Vagy szerintem teljes képernyős módban futtasd, és ne ablakosban. -
#3636 csak egy tipp: alt+enter -
fjx235 #3635 Sziasztok!
az miért van,hogy a tálca és felül a menüsor nem tümik el játék közben?
Win7 home premium.
-
ZelenkaP #3634 Az út közepéig? ;) Inkább a másik sáv széléig...és akkor jó be lehet fordulni...;)
-
#3633 Olyan béna vagyok,10 sarokból 5-öt lepadkázok pedig direkt kiengedem az orrát az út közepéig utána ellentétesen egy kicsit majd rátekerem,de aztán mégis van sajsze...(ha éppen nem egy golfnak az orrát húzom meg) -
#3632 upsz! elrontottam a linket!
javított link -
#3631 Új térkép került az omsi.cz-re ami tengerparton játszódik! :)
LINK -
#3630 Addig hagyd el a topikot, amíg nem kapsz még pár elakadás jelzőt. Kösz.