63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Zoliikp #3753 Nézd meg ezt! És kapcsold az 5. sebességet....
http://omnibussimulator.forumieren.com/t4720-very-basic-5-speed-manual-gearbox -
#3752 Neked is köszi. -
#3751 Köszi. No szerintem rá is nézek. -
#3750 ///Használd a "válasz erre" gombot, nem hiába scriptelték a fórumba!!!/// -
#3749 Ez szuper lesz! A szélvédőnél az a pénzek jól mutatnak, a soför előre nyúl és busz kabin mellet felszálló utasnak odaadja. Ez remek! Én ezt a kis megjegyzész pozitívnak érzem, bár még nem láttam ilyet. -
zil130 #3748 Jaja, már nagyon várom a manuálisat, olyan jó lenne már kézzel váltogatni. -
#3747 Én is, ha még majd a manuális váltót is meg lehet csinálni, akkor pláne jóóó lesz. -
vasokol2 #3746 Valószínüleg az ajtók miatt is, helyis 3 ajtós, ez meg 2...
De ettől függetlenül tök mindegy, ha van egy jó alap, abból már bármit lehet készíteni. Csak legyen mááár valami:)))
Sok sikert Rayden32!!!! -
zil130 #3745 Rettentő jól néz ki, én még jobban is örülök egy helyközisnek. :) -
#3744 Nagyon jó lett! Remélem tudod is folytatni. :)
Amúgy miért nem helyis 260-t csináltál? -
Routeres #3743 Ez valami piszok jól néz ki! Sokan szurkolnak, hogy elkészüljön! Hajrá! -
Zoliikp #3742 Peti44 kolléga írása:
http://data.hu/get/3684776/atfestes.zip -
#3741 Az engem is érdekelne!Azt még én sem vágom!
De hátha ez segít neked:
1.rész
2.rész
-
#3740 Nekem van repaint tools valaki tudja miként kell kezelni?
Szeretnék egyedi festést. -
#3739 Örülünk, hogy nem adtad fel! Már alig várom, hogy egy hazai busszal mehessek egyet a gyöngyösi pályaudvaron. :D Oldalhelyesebb lenne, mint az emeletes man.. -
#3738 Köszi!Dehogy adom fel!
Majd ha végzek a műszerfal funkcióival akkor majd utána mindenképp csinálok videót,viszont sajnos a gombok animálása nem egy könnyű feladat,ezen az egy dolgon kellene még át vergődnöm magamat!
Utána meg majd lesz ami lesz! -
#3737 megértem őket, sajnálom hogy nem karolta fel a projektet egy cég. De azért nem valami multi, mert az általában csak lerontja a minőséget :\ -
#3736 Rayden mester köztünk. Üdv Jól néz ki.
Felrakod a videó megosztódra hogy nyílik az ajtó?
Megnézegetném vagy később majd ha több minden szuperál?
Ablak törlőt az egyik kanyarban otthagytad az út szélén? :)))))))))))))))
Ne hajts ám gyorsan, mert megbüntet a rendőr. ;)
Azért örülök hogy nem adtad fel.Üdv! -
rajenmax #3735 A készítők éppen egyetemi diplomáért tanulnak, türelmet kérnek..
Egyébként gratula, kitartást a 260-ashoz. -
#3734 Há,háj k.rvajó :))))))))) köszi :) -
Zoliikp #3733 Csak tippelek:
a berlini map Platz megállónál nincs olyan pályaszakasz, ami kanyarodik, és kettőről egy sávra is szűkül egyszerre.
A másik hiány pedig direkt van benne szerintem, hepe-hupás rész, mintha útépítés lenne. Kint is van a 10 km/ó tábla... -
#3732 Halihó,
miért van az, hogy némely letöltött pályánál 1-2 útszakasz hiányos? Esetleg ha van a hiba kiküszöbölésére megoldás felvilágosítana valaki? Előre is nagyon köszönöm. -
Zoliikp #3731 Gyönyörű! Gratula a köbön!
Sajnos az SDK-ról még nincs semmi hír, de javaslom, hogy kukkants bele pl. a D92-es scirpt mappájába.
Ha lefordítod az aposztróf utáni szövegeket, nagyjából tudni lehet, hogy mikre valóak.
A működésre pedig az Info_scriptcode.txt -ami a program mappában van-, nyújthat segítséget. -
zorba3333 #3730 Amennyiben ATI kártyád van, akkor a Catalyst Centerben az alábbi szűrőket így állítsd be:
Anizotróp szűrő: 16x
Anti-Aliasing szűrő: 8x
Anti-Aliasing Mode: Quality
Nálam ezekkel a beállításokkal gyönyörűen megjeleníti a felezővonalat, és a távoli textúrák sem mosódnak össze.
Ha nem ATI kártyád van, akkor nem tudok segíteni, mert azokat nem ismerem. -
#3729 nagyon király lesz :)
jöhetne az az sdk. Egyébként a srácok ezen dolgoznak, vagy mást csinálnak? -
#3728 SDK packról van már valami hír?
Csak hát jó lenne,mert már egy újabb buszon dolgozom,ezzel már szerencsére többre jutottam!De még mindig egy halom gond van vele!
Felsorolok egy párat,remélem nem baj!
Belső fények,Visszapillantó tükör,Utasok fel és szállási pozíciója,ablakok átlátszódása,
Tükröződések,kormánykerék,és még van egy pár,amit sdk nélkül aligha tudok megcsinálni!Ami már megvan:kamerák pozíciójának helye,Utasok mikor leülnek,vagyis az ülések,Interaktivitásoknak egy nagy része a műszerfalon,A modell saját IBIS rendszerének Szintén egy része,kivéve a kijelző,Az ajtók nyitása,Tetőablakok,(Mind három)Index lámpák(még nem tökéletes),fényszórók(tompított is),fék lámpák.Így hirtelenjében ennyi tudok leírni!Lehet hogy pár dolog kimaradt,IBIS-el kapcsolatban nemtom hogy még mi legyen,mert az még eléggé macerás,Lehet hogy a MAN-é marad,bár az eléggé furcsa lenne egy Ikarusban,gondolom én!Szóval még egyenlőre áll a dolog,amit még megtudok megcsinálom,de már szinte minden ami hátra van,az SDK-ra vár!
A kíváncsiaknak pedig itt egy pár kép azért!!
-
#3727 Tudom hogy talán már régen volt róla szó de ha valaki tudná kérem árulja el hogy mért van az hogy a szaggatott sáv elválasztó fehér vonal messzebb mért homályos és áll két részből? Már a beállításoknál felhúztam mindent csumára ami odatartozhat rész és még mindig minden körülmények között ugyanolyan maradt. :( -
Brad33 #3726 Nem hiszem, hogy erre irányult a kérdés.
#3719 Legjobb tudomásom szerint csak fémpénzt lehet visszaadni. -
#3725 Igen, a pénz pulton, rá kattintasz a bal egér gombbal, amelyre csak akarsz. -
Brad33 #3724 Igen igazából erre voltam kíváncsi, hogy hideg levegőt lehet-e fújatni az ablakok kinyitása nélkül, de akkor nem. Köszönöm. -
Zoliikp #3723 "Mindenki másképp csinálja"- szól a dal....
Piros kar teljesen fel;
Kék kar egy kicsit, majd ventilátor alapon.
Felmegy 22-23 fokra, venti le. -
zorba3333 #3722 A játék, a hőmérséklet szabályozásának szempontjából nem "érzékeny" az időjárásra, így nyugodtan kinyithatod az ablakokat esős, vagy havas időben is, nem lesz sem hó, sem eső az utastérben :)
A hűtésre az egyetlen megoldás, ha lekapcsolod a ventilátorokat, és kinyitsz néhány ablakot.
Külön hideg levegőt (klíma hiányában)sem a fűtőventilátorokkal, sem máshogy nem tudsz befújatni.
Az ablakok kinyitása után is csak lassan fog csökkenni a hőmérséklet.
Én úgy oldom meg a problémát, hogy indulás előtt bekapcsolom a fűtést, hagyom, hogy felmelegedjen 21-22 fokig, majd mindent lekapcsolok, és kinyitogatom az ablakokat. (Általában piros lámpáknál bőven van rá időd)
Soha nem panaszkodnak, hogy túl meleg, vagy hideg van.
Természetesen ezt a műveletet folyamatosan ismételgetni kell, ha nem akarod hallgatni a reklamációkat :)
-
Brad33 #3721 Már kérdeztem korábban is, de akkor nem kaptam igazán pontos választ. A gondom az lenne, hogy hiába állítom kékre a csúszkát és kapcsolom be a "ventilátort", mégis csak nő a hőmérséklet a buszban. Rendben, ki lehet nyitni az ablakokat... jó időben. De esőben?! Nem tudja valaki, hogyan lehet hideg levegőt fújatni? Esetleg egy másik csúszkán is állítani kell? -
zorba3333 #3720 A térkép fejlesztője, a pályához kiadott leírásban felhívta a figyelmet az általad is leírt, ismert hibára.
A pályával kapcsolatos információkat, és a hiba javítására készült kiegészítést itt találod:
Spandau Modern V.13 patch
-
#3719 Srácok, létezik-e valamilyen megoldás, hogy jegyeladáskor visszajáróként papírpénzt is adjunk manuálisan? Mert ugye csak Ctrl+T-vel ad papírt is. -
ZelenkaP #3718 ALT megnyomása után van egy sárga nyíl, arra kattintva ki lesznek írva az útvonalak, megállók.
Ugyanitt, ha egy mapon vagy, akkor a legtöbb esetben van egy olyan ikon, ami egy buszt ábrázol, alatta két irányba mutató nyíl, itt láthatod, hogy milyen gépi buszok rohangálnak az adott mapon. Kiválasztod és a "pc-s" ikonnal átveszed az irányítását.. -
AmadeusLiszt #3717 Üdvözlök mindenkit!
Új vagyok, de hála nektek és az sg-nek találtam pár hasznos infót.1 Kérdésem: Annyi lenne hogy a játékban vannak küldetések amit a megad a gép? Csak ezt hiányolom, ettől független nagyon jó szimulátor.
2.kérdésem:Térkép vagy GPS segédeszközök nincsenek hogy tudjam merre van az út a megállókhoz.Természetesen nélkülük is menne a dolog csak kéne még egy kis idő mig megtanulom a vonalat.
Kösz a válaszokat, jó pihenést,vezetést mindenkinek. -
gabcsibkv #3716 Sziasztok !
Megjelent Spandau Modern V13. de viszont
Freudstraße felé (M37) a következő megállok (táblák) hiányoznak:
Im spektefeld, Paul-Gartner-Ring, Hochhausweg
Staaken Hahneberg felé:
Hochhausweg, Paul-Gartner-Ring
illetve a 21-es vonal Spandau89 alappályában is. A menettrendben ott van de se megálló se utas :(
Van valami megoldás erre?
Előre is köszönöm a választ !
-
#3715 Figyelj használd a lámpát. Villogj rá hátha. Nekem gyalogos is megindul a zebra előtt nem csak a kocsi szemből. A másik, egy busz nem játék, ha kanyarodsz ne nyomd neki, mer az oktató is rád szólna. Meglátod sikerülni fog Üdv! -
BKG #3714 Nem is bántóan értelmeztem :)
Nem tudom mi lehet a hiba, lehet valami tök egyértelmű, csak az én szememnek nem tűnik fel. Mindent úgy csináltam, ahogy értelemszerű, ahogy te is írtad és csináltad, szóval az alapján sajnos nem sikerült kiszűrni a hibát, de mindegy, én most kiszúrtam vele, és ezzel a megoldással működik, ez a lényeg. Lesz egy plussz útvonalam legalább, és ezt is megtanultam gyártani :)