63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Amúgy tetszik meg minden nem matt a busz csak, valóban látszik a régi festésből a kijelzők körül, illetve lent a sorozatszáma vagy mi. Aztán a busz oldalán az embléma is olyan színű marad. De hogy miért. Most is egyfolytában variálok hátha sikerül valamit kezdeni ezzel. -
Átírtam cti fájlt is -
Próbáld újra.:) -
Zoliikp #3791 Az új festésnek átírtad a cti fájlt? -
Pedig mindet úgy csináltam mint a videón van. Meg marad az alatta lévő festés. Nem értem miért. -
-
Az sajnos!A tükröződés megoldása az még egy kicsit odébb lesz!
Bár Aszt hiszem PiXELnek már sikerült megoldania az EAG buszánál! -
zil130 #3787 Rendben. -
komoly lesz. csak még elég steril:) -
Kérlek ezentúl egy hozzászólásban írd meg amit szeretnél.:) -
zil130 #3784 Vagy pontosan mire gondolsz? -
zil130 #3783 Hát épp ezaz, hogy a süvítéses a régebbi a másik meg az új. -
zil130 #3782 Igen, de ahhoz át kell írni arra a buszra a hangot. -
kitt2000 #3781 vehicles/ SD 202 mappába is be lehetne rakni a Ikarus 260 hangot?
SD_202_89-hez kénne!
Elöre is köszönöm! -
Kicsit a hangszínen változtathatna, mert elég ócska ez a süvítés :D Nem hasonlít ahhoz amin utazni szoktunk :) -
Tapasztaltam hogy alatta marad az előző festésből. De van egy ötletem arra is. -
Routeres #3778 Üdv az uraknak!
Láttam van új IK260 hang, megsasoltam, tetszett.
Összehasonlításképpen nézzétek meg ezeket:
IK260 Hang - Ilyen volt
IK260 Hang - Ilyen lett -
Hát ez a hang mód bitang jó! 

-
Örök hála! 
-
zil130 #3775 Nagyon szívesen, és tessék itt van: SD 77-hez ikarus hang
-
Oh köszi,a felső link nem működik,fel tudod tölteni még egyszer ide?
Nagyon megköszönném! -
Zoliikp #3773 A BVG logó objektum, ezért nem tudjátok átfesteni...
Meg kell keresni a script-ben, és a megjelenítését letiltani.
Ha jól emlékszem az ajtó feletti szöveg is így van megoldva. -
zorba3333 #3772 Több korábbi hozzászólásban is elhangzott, hogy milyen jó lenne egyedi mondatokkal, napszaknak megfelelő szleng köszöntésekkel, esetleg beszólásokkal feldobni a játékot, de probléma a mondatok, és hangok felvétele.
Nos, egy lehetséges alternatívaként ajánlok egy programot, amely segítségével vélhetőleg megoldható a dolog.
Sajnos Magyarul nem tud, illetve igen erős akcentussal ejti ki a szavakat,
ellenben németül, és angolul elég jól beszél. Külön be lehet állítani a férfi, és női hangot, a beszéd sebességét, a hang mélységét, és a hangerőt.
WAW, és MP3 formátumban menti a hangokat.
Egy próbát véleményem szerint megér.
Itt online tesztelheted a programot -
zil130 #3771 Amúgy jó festés.
-
zil130 #3770 Na én is erről beszéltem, hogy hiába festem át a bvg logót meg ezeket a német feliratokat akkor is ott maradnak. -
Itt a kép: http://imageshack.us/f/156/omsi.png/ -
Csináltam egy festést a Repaint tool-al. Viszont néhány dolog ottmarad a busz festésén, hiába törlöm a BMP fájlból. Hogyan tudnám eltüntetni azokat is? A képen látszik, hogy mi a probléma. -
zil130 #3767 Ja és megcsináltam ennek a hangnak az SD 77-es változatát. Ahhoz, hogy az működjön ezt be kell másolni a vehicles/ SD 200 mappába: SD 77 ikarus hang -
zil130 #3766 Amúgy van ennek a hangnak egy v2-es változata is, az már sokkal jobb mint ez. Feltöltöttem mert az eredeti linket nem találtam. Ezeket a hangokat csak be kell másolni a Vehicles/ SD 200/ sound mappába. Ikarus 260 sound mod v2 -
Én nagyon örülnék ha végre lenne kézi váltós busz :) -
Zsír sikerült rá festeni és csili Vili.
Csinálok egy buszt ha kész megpróbálom leírni érthetően hogy van.
Vagy sikerül vagy nem de szerintem felfogható. Legalább most van kis siker élményem ha már a buszom kicsi időre félbe maradt.Üdv! -
"Gyerekek" nekem egyenlőre nem jön össze. A videóból igyekszek dolgozni. Ott nem kell átírogatni semmit. Máshol van egy szöveges file ott javasol a srác olyasmit hogy átkell írni cti fájlt hogy az utaljon a dds re értelem szerüen azt értem is de a dolog nem jön össze, nekem.
Bár az utóbbinál kötve hiszem hogy ablakra lehet pingálni. Előbbinél a srác meg valami sablont használ a Paintban, megtaláltam megcsináltam.
Jól festett , de konvertálni nem sikerült a szerencsétlen program bolond és nem menti ki bmp be másba se ugyan sikerült egy dds fájlt ami nem használható vele is csak többen vagyunk. Nem baj majd még próbálkozok. A saját módszerem működik de fél megoldás ugyanis a busz fényét veszti , és ha rajta az effekt akkor csillog mintha fel lenne csiszolva a busz. Nem baj mondom még próbálkozok. -
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
szerintem ja , de lehet hogy tévedünk :)))))))))))))))))))))))))))
-
ŐŐŐ, most itt a hangokra kellene figyelni? -
Nagyon komoly. -
Ezt el felejtettem!LOL!
-
Egy új videó a LIAZ buszról!

-
Hmm, erről nem is tudtam... Kipróbáltam, nagyon baba. Kell még finomítani, de jól alakul. -
Köszi. Így megy
Jó éjt! -
Zoliikp #3755 Nem így kellene viselkednie..
Véletlenül nem az előző beállításokkal indítottad?
Javaslom, hogy busz nélkül indítsad...