63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#3837 Am az mi is pontosan? -
Apocalipto #3836 Az FPS számot beállítottad maxra a beállításokban? -
#3835 Nekem is ez a problémám vele sajnos, de attól még így is tetszik.
Igen, tényleg csak 1 magot használ. -
#3834 Great Grundorfon mikor mennek a járatok? Csakmert nem jelenít meg 1et sem :S -
#3833 Itt megveheted -
#3832 hello
honnan lehetne megvenni a játékot??mert nincs kedvem a warezos szarokkal szórakoznom,idáig 3 játék baszta már tönkre a gépem és tele lett vele a tököm:D:D:D -
csonkesz #3831 Jó kis Agria Volános helyi járat... -
#3830 Majd egy H váltós változatot is nyomassál belőle PLS :D -
#3829 Azt sajnos nem tudom megmondani,de remélem idővel kész leszek vele! -
bernio #3828 nagyon klassz az a busz! csak így tovább!
esetleg egy kiadási idöpontot tudsz mondani? :D -
mojorisin #3827 Nagyon jó játék (lenne) de nem hiszem el hogy ennyire optimalizálatlan. Teljesen elveszi a kedvem a játéktól, pedig nincs szar gépem. Szaggat végig, teljesen mindegy hány autó vagy ember van az utcákon.. és tegyük hozzá, annyira azért nem szép a játék hogy bivalygép kelljen hozzá. Kár érte mert nagyon aprólékosan kidolgozott szimulátorról van szó ami igen ritka.. pláne ebben a témában. Remélem valami patch lesz hozzá. TÉnyleg csak egy magot használ a játék? -
#3826 yak.
grat jól haladsz vele :D -
#3825 Nagyon kemény lesz. Látom már a leszállásjelző is jelez? Ügyesen kitapasztalod a dolgokat :-) CSak így tovább! Szép munka! -
5665 #3824 Rayden02 nem tod elküldeni a linket vagy a busz fájl-ját emailbe?n -
#3823 Remélem most jó!
-
#3822 kérjük a képeket :D -
#3821 Egész jók! Van a neten valahol egy leírás, amiben le van írva, hogy hogyan kell konvertálni Omsiba? Én is elkezdeném, csak még nem találtam ilyet. -
Routeres #3820 És még valami! Jó a termés ma reggel! :D
-
Routeres #3819 Jó reggelt mindenkinek! Készülő orosz (?) busz:
-
#3818 Nálam nem tölti be a képeket. -
#3817 Pár új kép tőlem!
A fényekkel vacakoltam egy jó ideig!
-
#3816 Annyit hozzátennék, hogy a .BUS fájlokban csak át kell írni SD85-re a sound és sound_AI sorokban levő hivatkozást. Nekem már minden SD tipusú kocsi Ikarus és Door mod-os. -
#3815 Megosztanád velünk mit olvastál az oldalon? Üdv! -
kitt2000 #3814 HA EZ VALAKINEK HIBÁS!
Ha van valamilyen figyelmeztetést a hiányzó utcai objektum - kérjük, hagyja figyelmen kívül.
Ez azért van, mert az új terjeszkedésre még fejlesztés alatt van, de ez nem használható V1.2 még.
-
Routeres #3813 Alapértelmezetten az SD85-ös hangjait cseréli le, de zil130 fórumtárs megcsinálta az SD77-hez is. -
Gilmore03 #3812 Ja, télleg művelt vagy, csak helyes írni nem tudsz. Meg angolul. Meg spanyolul (?). :D
Amúgy olvasd el ezt. -
#3811 az a Whie Why akart lenni?:D -
#3810 Köszi -
Zoliikp #3809 A szám egy külön fájlban van, ezért azt külön kell átfesteni.
A BVG lógó objektum, ezért a scriptben kell letiltani a megjelenítését.
A kijelző körüli festésről is volt valami a német fórumon, majd rákeresek...
Egyébként szép munka. -
#3808 Melyik típusú buszhoz van? -
Zoliikp #3807 Nem, ez a bővített berlini pálya, amelyben pl. a 100-s, az 5-s vonal is szerepel. -
#3806 Berlin gyárilag benne van a szimulátorban. Akkor kijött még régebben egy kiegészítés, és annak a javítása a v1.2 ? -
kitt2000 #3805 berlin pálya
Ennek a javítása! -
#3804 Köszi köszönöm -
#3803 -
kitt2000 #3802 felül kell írni a régivel!
-
#3801 Ehhez lekel szedni a Berlint? Ha le honnan szedjem melyik ami biztosan működik? Üdv! -
kitt2000 #3800 janitás berlin pályára
Berlin Spandau map v1.2 javítás!! -
#3799 IDE töltsd fel. És innen linkeld.:)
Valamint ismét megkérlek hogy használd a válasz erre gombot.:) -
#3798 Amúgy tetszik meg minden nem matt a busz csak, valóban látszik a régi festésből a kijelzők körül, illetve lent a sorozatszáma vagy mi. Aztán a busz oldalán az embléma is olyan színű marad. De hogy miért. Most is egyfolytában variálok hátha sikerül valamit kezdeni ezzel.