63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• vasokol2
    Értem, csak amit letöltöttem már abban alapból benne volt a spandau, grundorf Hot fájlai. De kicserélem a sajátjaimra.
  • Zoliikp
    Megpróbálom, bár elég egyértelmű:
    ahhoz, hogy az általad már használt pályákon tudjad vezetni a buszt, szükség van azok hof fájljaira. Erre azért van szükség, hogy legyen garázsod, honállomásod.
  • vasokol2
    Szia, ezeket a Hof fájlokat kifejtenéd bővebben légyszíves??

Köszi a segítséget!
  • Vándorr
    a BETA nem azt jelenti, hogy nem működik, hanem éppen azt, hogy működik, teszteljék, de lehetnek benne még apróbb hibák...
  • Zoliikp
    Nem tudom miért, nekem működik....
    Egyszerűen be kell másolni a tömörített állományban lévő könyvtár az Omsi Vehicles mappába, valamint az eddig használt pályáid hof fájljait.
    Igaz, hogy kicsit lassabban töltbe a játék, immár két busz fajta miatt, de elindul...
  • szabii98
    Gyerekek, még csak BETA! Persze hogy nem fog működni...
  • matesz19
    Sziasztok, csak nekem nem működik ez a Karosa vagy másnak sem? :( Tanácstalan vagyok. :(
  • Hyp3r
    sziasztok!

Ki akartam próbálni a karosa buszt, de nekem nem működik:( feltettem a Fixet is hozzá, ami kell, de úgy se akar működni. Valami memóriahibát ír ki, és hogy az adatokat nem találja. Valakinek valami ötlet?
  • Bence000012
    Ez az ikarus mikor lesz letölthető valahonnan???
  • longhaul
    nem tudom
  • wollnerd #3868
    Ez mit jelentsen???

Meg akartam nyitni a ReadMe-t, erre ez jött be!
    Le is ellenőriztem avast-val, nem vírusos!
  • cSuwwi
    vagyis kézi váltója van
  • Apocalipto
    Segítség az elinduláshoz: A váltó nem a D N R betűkkel működik, hanem 1-5ig kell váltani a számokkal!
  • Cujo HuN
    Most néztem a fórumba hogy hiányos EZ még kelleni fog hozzá.
  • alberti83
    űdv itt a karosa bétának a lihttp://omnibussimulator.forumieren.com/t4776-karosa-b732-beta-v01
  • Cujo HuN
    Karosa beta letöltés
  • Apocalipto
    Megspékelhetted volna a hozzászólásodat egy letöltési linkkel is :)
  • rajenmax
    Csak szólok hogy kiadták a karosa béta verzióját. :)
  • Apocalipto
    Ha több az utas értelemszerűen a busz is nehezebben megy fel az emelkedőn. Ha nagy az emelkedő a régi típuson simán nyomd be az 1-est, azzal szépen kiaraszolsz. Ha az újabb típusú van amiben csak D N R van, annál meg induljál neki a hegynek nagy lendülettel. Ha épp az emelkedő alján van a megálló, az pech.. :)

• AdaKiller
    így már megvan az 1.0ás érték. amúgy jogos így, mert padlógáz padlófék folyamatosan azért durva lenne. csak azt nem tudom korábban, mért ment fel az emelkedőn, aztán meg mért nem. na mind1, lényeg, h így már okés a történet! köszönöm a segítséget!!!
  • Apocalipto
    Azért lett erre az értékre belőve klaviatúrára, mert ez kínálja a legélethűbb vezetési élményt.
  • longhaul
    á
  • AdaKiller
    oké köszi, megpróbálom majd, csak azért is furi, mert ugye egyik napról a másikra jött elő ez a probléma. na majd köv. játéknál tesztelem és írom a tapasztalatot:) köszi még1xer!!!
  • Zoliikp
    Ez alap beállítás. Ha el akarod érni a 1 gyorsulási értéket, akkor gázadás mellett nyomd meg a NUM+ gombot; ez fékezéskor is érvényes...
  • AdaKiller
    shift-z(3x) a gyorsulás csak 0.850, miközben kormánnyal 1.0. tehát csak klavinál jön csak elő ez a kisebb gyorsulási érték. de amúgy más busszal is ezt csinálja :(
  • Zoliikp
    Gondoltam, hogy hülye kérdésre, hülye választ kapok....
    Klaviatúra, egér, kormány?
  • AdaKiller
    D92, képet most nem tudok csinálni :(
  • Zoliikp
    Megpróbálnál dobni egy képet?
    Esetleg elárulod, mivel vezetsz?
  • Rayden02
    Egy újabb SDK csomag Németül!
    Pályakészítőknek leginkább!

http://www.mediafire.com/?rvclav0d9m979iv
  • fuszhi
    lehet butaságot irkálok, de nekem télen felmegy az emelkedőn csak egyesbe átb.szom és simán.
  • AdaKiller
    tapasztalt már vki olyat, hogy ha shift-z(3x) a gyorsulás csak 0.850, miközben kormánnyal 1.0 érték lehet a max? korábban jó volt... és semmi beállítás változás nem történt. egyik pályán ahol van 1-2 nagyobb emelkedő, már nem is tudok felmenni :(

erre van vmi ötletetek, hogy lehet klavi esetén a gyorsulás 1.0 max?
  • mojorisin
    Köszi a gyors regaálást! :)
  • adam993
    Az ablakfűtésnek van valami haszna?:D
  • Routeres
    Privi ment.
  • mojorisin
    NEm küldenéd el a te beállításodat hogy kipróbálhassam? Ahogy néztem az option_presets mappában vannak elmentve "oop" kiterjesztéssel a saját graf. beállítások.
  • Zoliikp
    Routeres kolléga megelőzött, de én ezt írtam volna:
    indítás után option gomb --> és panelon megnyitni pl a PC2009-s beállítást.
    Nem kell egyből startolni, érdemes megnézni a beállításokat a felső fülekre kattintva. Ha ezekkel rendesen fut, lehet nagyobb látótávolságot, több ai-forgalmat, stb engedni, addig, amíg a teljesítménnyel meg vagy elégedve....
    Sajnos minden gépen másképp fut, akár egyetlen beállítás is problémát okozhat, így saját magadnak kell kitapasztalni.
  • Routeres
    Próbáld ezt:
    Options -> General -> keress egy olyat hogy Load Options és a legördülő menüből válaszd ki valamelyiket, utána finomhangolhatod kedvedre

Hátha bejön, nekem fele olyan jó konfigom van mint neked és gond nélkül fut a játék
  • Zoliikp
    Létezik hozzá egy javítás, amiben a menetrendet, valamint a hangbemondást javították.
    Azt is jó tudni, hogy a map az 1.01-s verzió alá készült, de MINDIG le kell ellenőrizni, hogy a honállomás( garázs ) megegyezik-e.
  • fuszhi
    Háj ! Én az OMSI Hungary oldalán található linkről rendeltem meg.5 napon belül megkaptam, a postás hozta de ezt oda le is írtam. Választhatod azt is.
  • mojorisin
    Próbáltam azt is. Semmi változás. :(