63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#3957 FBW? -
zil130 #3956 1 órán belül megjelenik az FBW busz is, ezt az eredeti fórumon olvastam. -
#3955 Egyetértek az igazi a jobb. Ha kijön a segítség és tényleg használható, akkor az lesz majd a fergeteg. Egyenlőre meg az eredeti a favorit. Az eredeti mindig jobb mint az után gyártott, bár az után gyártott másban jobb silányabb a minőség , de mégis többet kapsz akár ha tinta patronról lenne szó akkor is. -
zil130 #3954 Bocs, de nem tudok többet mondani végképp nem értem. -
stomachh #3953 Kipróbáltam a Karosát. Minden elismerés a készítőinek, hogy sdk nélkül egy ilyen buszt összehoztak. Rengeteg meló van benne. De be kell vallani, jelenleg nem túl komfortos vele közlekedni (váltó, visszajelző-lámpák, ibis, fűtés/hűtés, meg a furcsa sötétített s tükröződő szélvédő...). -
Zoliikp #3952 Újra másoltam, de ugyan az:
A hiba után elindul, de nincs menetrend.
-
zil130 #3951 Nekem is ezt írta ki amíg nem tettem be ezeket a kiegészítőket. Ha megvan akkor fogalmam nincs, hogy neked mi baja lejet. -
Zoliikp #3950 Csak ez:
Ha kitörlöm a 117-es vonalat, akkor a 601-re mondja a hibát.... -
kitt2000 #3949 Berlin Spandau map v1.2 valaki használja?
Az előző pályához képest!
54 járatott próbáltátok már az nagyon technikás!
5 járat is változott az útvonala!
34N járat is van!
nekem nagyon bejött!
-
zil130 #3948 Hát nekem még valamit kiírt, hogy hiányzik de így már működik. Szóval letöltöd a pályát ez megvan utána http://www.omsi.cz/index.php?strana=down-mapy itt a tetlow-nál letöltöd a simple strrets-et és a german street signs-et. Ha ezek is megvannak akkor nem tudom mi a baj -
Zoliikp #3947 Megosztod a hiba okát?
Mármint Teltowwal kapcsolatban... -
zil130 #3946 Már sikerült mégis megcsinálni. matesz19, 30-nál végződik az 1-es. -
Zoliikp #3945 Letettem arról a pályáról...
Teljesen újra kellene írni a menetrendet, mert az egyik kereszteződésnél úgy készítette el, hogy ki hagyott az útvonalból egy kb. 1 mm-s csatlakozást.
A német fórumon mutatták neki a hibát, erre azt felelte, hogy nincs jól feltelepítve a mellékelt kiegészítő könyvtár. Mivel sokan "reklamáltak", készített egy update verziót, ugyanazzal a hibával.... -
zil130 #3944 Üdv! Valaki tudna segíteni? Letöltöttem a Tetlow nevű pályát de nem tudok menetrendet kiválasztani. Segítene valaki? Már mindent megcsináltam betettem már az 1.0 és az 1.1-et is egybe hátha az a baj de nem. -
#3943 Köszi a segítséget, elindult és tettem vele már 1 kört is, bár azt mondtátok hogy manuális a váltó nekem még is gyorsított még akkor is mikor már túl voltam a 30-km/h-n és csak az 1-est nyomtam be. :D -
Zoliikp #3942 Még egyszer nyomd meg 1-t, ha leesett a motorfordulat.
Ha ezek után sem indul, ellenőrizd az ajtóféket (NUM-).... -
#3941 Sziasztok, nekem csak az lenne a gondom a Karosa busszal hogy nem tudok vele el indulni, el indítom a buszt( elektronika, utána a motort ), be teszem 1-es be ( [D] majd 1-es ), ki oldom a kézi féket és meg sem mozdul a busz hiába nyomom a gázt. :S Próbáltam mindent amit tudtam hogy hát ha más fék is fogja a buszt de, akkor se akart megmozdulni. :( Valaki tudna nekem segíteni ebben? Előre is köszi a választ. :) -
Zoliikp #3940 Odaadom az enyémet:
http://data.hu/get/3810798/Karosa_BUSE.zip
Ezt már módosítottam, remélem tetszeni fog.
Ha valaki nem elégedett a kameranézetekkel, valamint a visszapillantó tükrökkel, annak is ajánlom... -
Hyp3r #3939 már ötletem sincs, hogy mi lehet a hiba...mindent megcsináltam lépésről-lépésre többször is, de nem működik...ha kiveszem a .bus fájlokat, akkor nem jelenik meg a busz, de hibát nem ír ki. amint visszatettem a .bus fájlokat, megjelennek a hibaüzenetek. -
Zoliikp #3938 Kipróbáltam, feltettem a régebbi 1.00.014 verzióra is, és egyből működött...
Nálam ez a hibajelenség akkor jött elő, amikor valamilyen módosítás után, nem busz nélkül indítottam a játékot.
/Az elmentett állásban nincs benne az a változás, amit utána eszközöltem.../
A második kép nagyom arra vall.... -
vasokol2 #3937 Bocsi elírtam nem hot, hanem hof fájlt:) -
vasokol2 #3936 Először nekem is ezt írta ki, de a fixben található két fájlt bemásoltam a Karosa B732 fő mappájába, itt be is linkeltél róla képet. Ezután, beleléptem a MAN_SD202-be és az összes hot fájlt amit találtam benne átmásoltam Karosa B732-be. Nekem így, Zoliikp segítsége után tökéletesen müködött. Szerintem csináld meg így, ahogy leírtam. Majd ne csak a grundorf pályán nézd, hanem egy másikon is teszteld.
-
Hyp3r #3935 Ezt a 2 hibát írja ki:
-
Zoliikp #3934 Így hirtelen, jónak tűnik.
Ha letöltötted a két bus fájt tartalmazó bugfixet is, akkor újra kellene másolni az egész könyvtárat... -
Hyp3r #3933 nálam ilyen a könyvtár:
-
Zoliikp #3932 Nálam ez a könyvtár:
-
Zoliikp #3931 Nálam ez a könyvtár:
-
Zoliikp #3930 Próbálsz dobni egy képet?
Nálam ugyanis egyből a Karosa van kijelölve, mert betű sorrend alapján azt adja ki.
-
Hyp3r #3929 igen, így csináltam mindent, és nem akar működni:( amikor rákattintok a busz kiválasztására, akkor írja ki a hibákat. -
Zoliikp #3928 Tehát, ha jól értem:
kitömörített mappa bemásolva a Vehicles könyvtárba;
az általad használt pályák hof fájljai átmásolva a Karosa mappába.
Ezek után busz nélkül indítva, a kiválasztáskor hibát ír?
-
#3927 Hogy lehet ilyen idióta sz*r a data.hu! Le akartam tölteni a Karosa új hangjait de cseszik leszedni...:@ -
Hyp3r #3926 Mindent úgy csináltam, ahogy le van írva, és amikor ki akarom választani a buszt, akkor a buszválasztó panel betöltése előtt kiírja, hogy az adatok nem találhatók, azután pedig memóriahibát ír ki.
Szóval nem tudom mi lehet a probléma. Valaki feltölthetné nekem a működő buszát, már ha nem nagy teher:) -
#3925 Tisztában vagyok vele, el is indultam. Nem is ezt mondtam, hanem azt, hogy csak a billel együtt működik a H váltó... -
#3924 Ahogy korábban is le lett írva. Ez még fejlesztendő, csak így lehet H váltóval baromkodni.
Ha elakarsz indulni [D] majd 1-2-3-4-5 ha tolatni akkor [N] majd [R] és 1
RL nincs ilyen, h meghatározod előre vagy hátra mész. :O Vagy igen? Én csak villamosoknál láttam ilyet... Külön karral vezéreli a menetirányt. -
#3923 Nálam úgy hogy a billel megnyomom a D gombot és meeegy...! :D -
#3922 Már nálam is, de csak akkor, ha billentyűzettel rásegítek. És így azért nem az igazi. -
Zoliikp #3921 Az SD_202 vagy 200 mappában lévő hof fájlokat másold át, és írd felül a Karosa mappájába. -
Routeres #3920 Üdv megint!
Itt az ígért videó a zil130 által készített cfg-vel.
-
#3919 Index az van, a két jobbszélső zöld gomb. Viszonylag halvány. Leszállásjelzőt én sem találtam meg. Amúgy ez a Karosa 11km-en(Spandau) gyönyörű teljesítményt nyújtott, akkor is, ha 35 percet késtem vele :D -
#3918 Érdekes... Nálam működik a sebességváltó!
Karossa buszról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami nem tetszik igazán, vagyis fejlesztésre szorul:
1. Túl nagy tükrözés a szélvédőn.
2. Túl közel van az üléspozíció a szélvédőhöz.
3.Sztem nincs indexkijelző, és leszállásjelző. (még)
4. kijelzők fényei túl halványak.
5. A hangjai kevésbé zavarnak.
De nagyon jó lett egyébként a busz!