63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Geri556 #3998 Olvass vissza !!
És tanulj meg szépen, helyesen, Magyarul fogalmazni !
Üdv: Geri -
vajnay istván #3997 hello
az FBW uj buszba a routetot nem tudom beütni ahova belehet irni a számot kézzel és allatta vannnak a helyek amire nem jön ki semmi, ha rá kattintok egy hely sem jön ki.miért?hogyan kell beállitani ? -
Brad33 #3996 Valaki tudna készíteni egy fotót a beállításairól? Az öcsém próbáld valamit állítgatni, és azóta nem tölt be (vagy csak nagyon hosszú idő után) a játék. Nem tudom mi számít optimális beállításnak. -
Van benne üveg, csak teljesen átlátszó. Az eső megmarad rajta. -
deutsch96 #3994 Köszönöm ! -
:)))))))))))) -
Háj ! Vegyél vissza a grafikai beállításokból. És a problémád meg fog oldódni. Parkoló autók számából a tényező utasok számából stb. Számít az is hogy esős, havas az időjárás, vagy csak simán napos. De ha le veszed a Refelxion map beállítást az is sokat segít még. Üdv! -
Hyp3r #3991 Valaki esetleg megtenné nekem, hogy becsomagolja a működő Karosa mappáját és feltölti valahova? Ha azzal se működik, akkor feladom a Karosával való próbálkozást. -
LoL!Csak meg ne ázzanak az utasok!
-
Kevés az fps. Vedd lejjebb a grafikát -
deutsch96 #3988 Hello !
Van egy olyan gondom, hogy néha így ugrál a busz.
Létszives segítsetek, mert elég gáz így menni vele. -
Hyp3r #3987 Kipróbáltam a tiéddel is és így sem működik:( AZ FBW viszont működik, bár a műszerfala nem nyerte el a tetszésemet:D -
A hang szerintem is rossz... -
stomachh #3985 Nekem sincs tetőszellőző. Viszont jó az ajtócsengő. :) Nekem is jobban tetszik mint a Karosa, egy kivétel: a hang. -
Amúgy nekünk sincs.:D Ha a karosa váltója és sofőrfülkéje meg lenne csinálva, talán az jobb lesz. Csuklósbuszt akarok!:D -
kitt2000 #3983 Ezek alapján nem tudjátok befejezni a többi félkész buszokat? -
Nektek sincs szellőző tető? :D Egyébként jobb lett szerintem mint a karosa.
-
ok -
stomachh #3980 Az ...\Omsi\Vehicles\MAN_SD202 könyvtárból másold a .hof kiterjesztésű fájlokat az ...\Omsi\Vehicles\FBW mappába, és így tudod használni minden pályán a kocsit. -
Kívülről szép nagyon a Karosa, de a belsejétől majdnem hánytam. A váltó is gáz, a motorhangok tűrhetőek, de a vezetőfülke...:/
-
milyen hof fájlokat? :o
nekem nincs semmi ilyesmi :S -
Routeres #3977 Sziasztok!
Összedobtam egy kis "gameplay"-t az új FBW-ről:
-
bpyfan #3976 Valószínűleg azért mert a hof fájlokat nem másoltad be a busz mappájába. -
Nektek működik az IBIS? nekem a route-t nem fogadja el(alap Spandau) -
Ja, nagyon jól sikerült, csak a hanggal vannak még problémák. Remélem javítják
-
Routeres #3973 Csóri FBW az 1.0-ás Ikarus 260 hang modot használja..., ez kicsit ront az összeképen. -
5665 #3972 Szabi98 leírnád pontossan te hogy RAKTAD BE A KAROSA BUSZT? Nekem hibát ír ki!
Előre is köszi!!!:-p -
http://omnibussimulator.forumieren.com/t4799-fbw-549-addon-bus-for-omsi -
Apocalipto #3970 Tölthető az FBW! -
Brad33 #3969 Én például mostanában csak ezen játszom, viszont a 34N járat el lett rontva egy picit. A körforgalomból elvileg Falkenschanze felé kell kimenni, viszont az IBIS a Wroehmaennerpark felé írja tovább a megállókat. Amúgy tényleg jobb lett az 54-es járat. -
kitt2000 #3968 Én is mert elég jó szűletésnapi ajándék lenne! -
kitt2000 #3967 -
kitt2000 #3966 [flash]http://www.youtube.com/v/9Gle2V6gA5M&version=3[/flash
letöltő link
Elég jó Hangja van! -
rajenmax #3965 Nem!!!!!!! -
:))))))))))))))))))))))) -
5665 #3963 Valaki tud olyan oldalt ahoinnan lehet omsiba buszokat letölteni????? -
rajenmax #3962 Az 18 óra, a fórumon téli időszámítás van. -
remélem nem csak beetetés:) -
Routeres #3960 Amúgy 17:17-kor írta, hogy egy órán belül kiadják.
Most 18:43-van...
-
Routeres #3959 Várjuk, várjuk!