63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• adam993
    Szerintem tudok felvenni jobb minőségű csengőt, emberhangok és ajtócsukódás nélkül. Ismerősöm apukája buszszerelő, és szerintem megengedi h odamenjek, és felvegyem. Ha érdekelne, akkor reagálj! Meg talán indítás és leállítás hangot is fel tudok venni.
  • Geri556
    Alakul :-)
    Szép lesz, csak így tovább !
  • Geri556
    A kézi váltós D89-et le lehet tölteni valahonnan ?
  • Zoliikp
    A README_FIRST.pdf 3.oldalán megtalálható a leírás.
    Külön gombra kell beállítani....
  • atila4
    Hogy lehet FBW-nél beállítani, hogy a hátsó ajtó is nyíljon?
  • Penge88
    Tetszik! Jelen pillanatban ez az ajtó nyitható? Nagyon szépen alakul, kitartást! :)
  • gumikacsa
    Ez igen, azért alakul ez.
  • Rayden02
    Bocsesz a helyesírási hibákért,de nemigazán aludtam az éjjel,és már piszkosul elfáradtam!
  • Rayden02
    Leszállásjelzőt nekem már sikerült megoldanom,hála az új scriptnek!
    Am eszt a hangot használtam fel:http://www.youtube.com/watch?v=nspiRlbA7bo
    Igaz 280-as hang de így hírtelenjében nem igazán találtam szép tiszta hangmintát!Már csak valami jó ajtó hang kellene,hasonló ménőségben!

Busszal kapcsolatban:
    Gőzerővel dolgozom,sajnos össze visszás a folyamat!
    Ezt a dolgot leglább sikerült megoldanom félig meddig:
    http://kepup.szunyi.com/images/cubmxtbtx4a1wrxnbv.png
    Plusz még a leszállás-felszállás pozíciókat is,bár még kell rajta itt ott állítgatni!
    rajt!
  • fuszhi
    Zebra kéne emberek, az nagyot dobna bármelyik pályán.
    Meg le és felszállást jelző csengő. De a kiegészítő csomagot várom már nagyon mert saját busz szeretnék.Üdv!
  • Zoliikp
    Megnézted a textúra fájlokat?
  • Hyp3r
    szerintem 1 busz miatt nem teszem újra feleslegesen, akkor minden pályát minden új modellel újra kellene tenni. Majd ha a többi addon busz feltelepítése során is hibát ír ki, akkor újrarakom. Az FBW működik, bár nem tetszik, ezért várok a következő buszokra, addig meg maradok a kézi váltós D89nél:D
  • longhaul
    így van.
  • spy803
    vagy olyan retkesek az ulések mint a BKV-n és nem mindenki mer leülni :D
  • Apocalipto
    Külső nézetból amúgy meg látni hogy hol akarnak leszállni.
  • stomachh
    Hát azt a leszállásjelzős dolgot még nem tudja a busz. De érdekes, hogy az FBW-n szeretnek állni az emberek. Arra tudok gondolni, hogy akik az emeletesen felmentek volna, azok állnak, akik az emeletesen alulra ültek volna, az FBW-n azok ülnek le. Erre a rejtett emeletességre utal az is, hogy hiányolják este az emeleti világítást (9-es gomb), meg trappolnak és döng a busz a lábuktól. :)
  • ccv520
    Úgy szoktam, nem tudok mit csinálni.
  • Apocalipto
    Összajtózol.
  • ccv520
    Az FBW-nél nem lehet valahogy megoldani, hogy minden ajtónak külön leszállásjelző lámpa legyen a műszerfalon? Azért, hogy tudjam, hogy melyik ajtót kell nyitni.
  • omsifan
    Milyen verziójú a játékod, nem lehet azért mert esetleg 1.0-ás?
  • Zoliikp
    Az utolsó lehetőségként nézz bele a Karosa texture, illetve texture2 mappába.
    Lehet, hogy egy-két fájlnevet a cseh karakterek miatt nem talál az Omsi.
  • matesz19
    Akkor szedd le az egész játékot és tedd fel újra, jobb ötletem nincs..... :(
  • Hyp3r
    Köszi a segítséget mindenkinek, de sajna nekem nem működik a Karosa :(
    A feltöltöttel is próbálkoztam, azzal is ugyanazokat a hibákat írja ki.
    Már nem tudom mit próbáljak ki.
  • fuszhi
    Köszönöm szépen a gyors reagálásod, és a használható ötleted.
    Sikerült, működik. Felraktam egy mai játékomnak a direk x ét, és tényleg.
    Erre nem is gondoltam. És milyen igazad van.
    Tehát kell egyszer a szimulátort feltenni, aztán a framework ami hozzá van, és egy direkt x. Köszi még egyszer a nagyszerű ötleted. Üdv!
    Kellemes napot :))))))
  • Zoliikp
    Így van.
    Viszont a Catalyst is fontos, hogy be lehessen állítani tökéletesen a 3d-s megjelenítést...
  • fuszhi
    Tehát lehet hogy csak egy direk x az egész? Köszi az értékes infód.
  • Zoliikp
    Az alap dx-ben nincs benne ez a dll. Ezért szükséges a frissítés.
    Viszont, ha most letöltöd, az egy külön mappába kerül, így könnyebb lesz menteni későbbre....
  • fuszhi
    Pedig imádom ezt a szimulátort, de ez gázos benne hogy problémás a frissen telepített windows ra rárakom és hihetetlen módon csinálja a fesztivált.
    d3dx9:28.dll nem található az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. Ezt írja ki. A gépem p4 3ghz aból 2 gb ram van és Ati kártyából ddr3 1gb ram Hd 5670 szóval nincs gond vele eddig is ment tökéletesen. Nem is értem.
  • Zoliikp
    Akkor Microsoft letöltőközpontot látogasd meg, töltsd le a directx netes telepítőjét.
    Miután ez meg van, keresd fel az Ati honlapját, és az aktuális, op.rendszerednek megfelelő Catalystot is letöltöd, telepíted. Elképzelhető, hogy sírni fog, hogy nem találja a netframe 2.0 verziót. A MicroSoftnál az is elérhető.
  • fuszhi
    ATI
  • Zoliikp
    Mielőtt újrahúzod egy kérdés;
    milyen vga kártyád van? Ati, Nvidia?
  • fuszhi
    "Gyerekek" valaki nem tudja, miért van hogy a szimulátor ki írja hogy hiányzik egy dll fájl? Most raktam újra a gépem. Az aerosoft lancher csak ps3 telepítés mellett működik és a frame nem tudom hány is kell neki az a dvd rajta van. Viszont kissé kezd felhúzni a dolog hogy 10ezer ft os dvd szórakoztat. Idáig az aeroval volt mindig gondom, de az megoldódott most meg ez. Szerintem megint újra rakom a gépet. Lehet nem mindegy neki a sorrend? Előbb az omsi kel aztán sp3 vagy esetleg más lehet a hiba? Csak az Omsi van a gépen. Van acrobat reader is. "Tököm" kezd ki lenni, nem létezik hogy ennyit kell vele bajlódni.
  • Hyp3r
    köszi szépen, majd délután kipróbálom:)
  • matesz19
    Remélem majd működik neked is ahogy nekem, csak másold be a " C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Vehicles " mappába!! :) Ha nem működik akkor, nem tudok segíteni neked.

Karosa B732: http://data.hu/get/3816574/Karosa_B732.rar (147.7 MB)
  • Hyp3r
    Valakinek nincs kedve nekem feltölteni a működő karosáját?:) már mindent kipróbáltam, de nem akar működni:(
  • ccv520
    Nyitott hátsó ajtóval lehet menni vele, majd ott szellőzik. :))
  • stomachh
    Hát nehéz lesz kiszellőztetni. :) Ja, FBW... ha panaszkodik az élőhús, hogy túl sötét van a kocsiban, akkor a 9-es gombbal a nemlétező emeleti világítást is fel kell kapcsolni.
  • ccv520
    Ezen az FBW-n jó meleg lesz nyáron!
  • dantre
    Üdv
    Meg tudná nekem mondani valaki hogy a Karosa autóbuszhoz honnan lehet letölteni az új motor hangot ?
    Előre is kösz !
  • Geri556
    Olvass vissza !!
    És tanulj meg szépen, helyesen, Magyarul fogalmazni !
    Üdv: Geri