63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#4037 Szerintem tudok felvenni jobb minőségű csengőt, emberhangok és ajtócsukódás nélkül. Ismerősöm apukája buszszerelő, és szerintem megengedi h odamenjek, és felvegyem. Ha érdekelne, akkor reagálj! Meg talán indítás és leállítás hangot is fel tudok venni. -
Geri556 #4036 Alakul :-)
Szép lesz, csak így tovább ! -
Geri556 #4035 A kézi váltós D89-et le lehet tölteni valahonnan ? -
Zoliikp #4034 A README_FIRST.pdf 3.oldalán megtalálható a leírás.
Külön gombra kell beállítani.... -
#4033 Hogy lehet FBW-nél beállítani, hogy a hátsó ajtó is nyíljon? -
#4032 Tetszik! Jelen pillanatban ez az ajtó nyitható? Nagyon szépen alakul, kitartást! :) -
#4031 Ez igen, azért alakul ez. -
#4030 Bocsesz a helyesírási hibákért,de nemigazán aludtam az éjjel,és már piszkosul elfáradtam! -
#4029 Leszállásjelzőt nekem már sikerült megoldanom,hála az új scriptnek!
Am eszt a hangot használtam fel:http://www.youtube.com/watch?v=nspiRlbA7bo
Igaz 280-as hang de így hírtelenjében nem igazán találtam szép tiszta hangmintát!Már csak valami jó ajtó hang kellene,hasonló ménőségben!
Busszal kapcsolatban:
Gőzerővel dolgozom,sajnos össze visszás a folyamat!
Ezt a dolgot leglább sikerült megoldanom félig meddig:
http://kepup.szunyi.com/images/cubmxtbtx4a1wrxnbv.png
Plusz még a leszállás-felszállás pozíciókat is,bár még kell rajta itt ott állítgatni!
rajt! -
#4028 Zebra kéne emberek, az nagyot dobna bármelyik pályán.
Meg le és felszállást jelző csengő. De a kiegészítő csomagot várom már nagyon mert saját busz szeretnék.Üdv! -
Zoliikp #4027 Megnézted a textúra fájlokat? -
Hyp3r #4026 szerintem 1 busz miatt nem teszem újra feleslegesen, akkor minden pályát minden új modellel újra kellene tenni. Majd ha a többi addon busz feltelepítése során is hibát ír ki, akkor újrarakom. Az FBW működik, bár nem tetszik, ezért várok a következő buszokra, addig meg maradok a kézi váltós D89nél:D -
#4025 így van. -
spy803 #4024 vagy olyan retkesek az ulések mint a BKV-n és nem mindenki mer leülni :D -
Apocalipto #4023 Külső nézetból amúgy meg látni hogy hol akarnak leszállni. -
stomachh #4022 Hát azt a leszállásjelzős dolgot még nem tudja a busz. De érdekes, hogy az FBW-n szeretnek állni az emberek. Arra tudok gondolni, hogy akik az emeletesen felmentek volna, azok állnak, akik az emeletesen alulra ültek volna, az FBW-n azok ülnek le. Erre a rejtett emeletességre utal az is, hogy hiányolják este az emeleti világítást (9-es gomb), meg trappolnak és döng a busz a lábuktól. :) -
#4021 Úgy szoktam, nem tudok mit csinálni. -
Apocalipto #4020 Összajtózol. -
#4019 Az FBW-nél nem lehet valahogy megoldani, hogy minden ajtónak külön leszállásjelző lámpa legyen a műszerfalon? Azért, hogy tudjam, hogy melyik ajtót kell nyitni. -
#4018 Milyen verziójú a játékod, nem lehet azért mert esetleg 1.0-ás? -
Zoliikp #4017 Az utolsó lehetőségként nézz bele a Karosa texture, illetve texture2 mappába.
Lehet, hogy egy-két fájlnevet a cseh karakterek miatt nem talál az Omsi. -
#4016 Akkor szedd le az egész játékot és tedd fel újra, jobb ötletem nincs..... :( -
Hyp3r #4015 Köszi a segítséget mindenkinek, de sajna nekem nem működik a Karosa :(
A feltöltöttel is próbálkoztam, azzal is ugyanazokat a hibákat írja ki.
Már nem tudom mit próbáljak ki. -
#4014 Köszönöm szépen a gyors reagálásod, és a használható ötleted.
Sikerült, működik. Felraktam egy mai játékomnak a direk x ét, és tényleg.
Erre nem is gondoltam. És milyen igazad van.
Tehát kell egyszer a szimulátort feltenni, aztán a framework ami hozzá van, és egy direkt x. Köszi még egyszer a nagyszerű ötleted. Üdv!
Kellemes napot :)))))) -
Zoliikp #4013 Így van.
Viszont a Catalyst is fontos, hogy be lehessen állítani tökéletesen a 3d-s megjelenítést... -
#4012 Tehát lehet hogy csak egy direk x az egész? Köszi az értékes infód. -
Zoliikp #4011 Az alap dx-ben nincs benne ez a dll. Ezért szükséges a frissítés.
Viszont, ha most letöltöd, az egy külön mappába kerül, így könnyebb lesz menteni későbbre.... -
#4010 Pedig imádom ezt a szimulátort, de ez gázos benne hogy problémás a frissen telepített windows ra rárakom és hihetetlen módon csinálja a fesztivált.
d3dx9:28.dll nem található az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. Ezt írja ki. A gépem p4 3ghz aból 2 gb ram van és Ati kártyából ddr3 1gb ram Hd 5670 szóval nincs gond vele eddig is ment tökéletesen. Nem is értem. -
Zoliikp #4009 Akkor Microsoft letöltőközpontot látogasd meg, töltsd le a directx netes telepítőjét.
Miután ez meg van, keresd fel az Ati honlapját, és az aktuális, op.rendszerednek megfelelő Catalystot is letöltöd, telepíted. Elképzelhető, hogy sírni fog, hogy nem találja a netframe 2.0 verziót. A MicroSoftnál az is elérhető. -
#4008 ATI -
Zoliikp #4007 Mielőtt újrahúzod egy kérdés;
milyen vga kártyád van? Ati, Nvidia? -
#4006 "Gyerekek" valaki nem tudja, miért van hogy a szimulátor ki írja hogy hiányzik egy dll fájl? Most raktam újra a gépem. Az aerosoft lancher csak ps3 telepítés mellett működik és a frame nem tudom hány is kell neki az a dvd rajta van. Viszont kissé kezd felhúzni a dolog hogy 10ezer ft os dvd szórakoztat. Idáig az aeroval volt mindig gondom, de az megoldódott most meg ez. Szerintem megint újra rakom a gépet. Lehet nem mindegy neki a sorrend? Előbb az omsi kel aztán sp3 vagy esetleg más lehet a hiba? Csak az Omsi van a gépen. Van acrobat reader is. "Tököm" kezd ki lenni, nem létezik hogy ennyit kell vele bajlódni. -
Hyp3r #4005 köszi szépen, majd délután kipróbálom:) -
#4004 Remélem majd működik neked is ahogy nekem, csak másold be a " C:\Program Files\m-r-software\Omsi\Vehicles " mappába!! :) Ha nem működik akkor, nem tudok segíteni neked.
Karosa B732: http://data.hu/get/3816574/Karosa_B732.rar (147.7 MB) -
Hyp3r #4003 Valakinek nincs kedve nekem feltölteni a működő karosáját?:) már mindent kipróbáltam, de nem akar működni:( -
#4002 Nyitott hátsó ajtóval lehet menni vele, majd ott szellőzik. :)) -
stomachh #4001 Hát nehéz lesz kiszellőztetni. :) Ja, FBW... ha panaszkodik az élőhús, hogy túl sötét van a kocsiban, akkor a 9-es gombbal a nemlétező emeleti világítást is fel kell kapcsolni. -
#4000 Ezen az FBW-n jó meleg lesz nyáron! -
dantre #3999 Üdv
Meg tudná nekem mondani valaki hogy a Karosa autóbuszhoz honnan lehet letölteni az új motor hangot ?
Előre is kösz ! -
Geri556 #3998 Olvass vissza !!
És tanulj meg szépen, helyesen, Magyarul fogalmazni !
Üdv: Geri