63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Zoliikp
    Németül, és angolul, illetve ha konkrétabban teszed fel a kérdést, a térkép szerkesztési részlegben magyarul...
  • fghjk
    A map editorhoz van valami leírás, hogy hogyan tudok mapot csinálni?
  • longhaul
  • adam993
    Nem tudom ki játszott a Glendale pályán, megtalálható az Omsi.cz-n. Mindenkinek ajánlani tudom! Nagyon jól ki van dolgozva, nem sablon pálya, hogy: 3 kilóméter egyenes, majd egy balra, megint egyenes... Néha olyanokat satufékeztem, mert hirtelen kanyar volt, buszmegáló, ilyenek. :D Rohadtjó, izgi!:D
  • Apocalipto
    Kikerült omsi.cz-re a készülő Ikarus 260.32-es :)
  • adam993
    Tipikus falu.:D
  • Zoliikp
    A német fórumon szintén volt ilyen probléma, de most nem találom...
  • tenkenorman
    :D
  • discrete
    Üdv.

Térképem tesztelése közbe erre lettem figyelmes:

Hát bátor emberek mondhatom :D

Üdv. Discrete
  • Zoliikp
    Kedves egészségedre!
    Működik is, amit leírtam?
    Ugyanis a többiek számára így nem jelent hasznot...
  • vzsolo
    De, hogy lásd mennyire jó fej vagyok, csináltam leírást a modellek OMSI-ba rakásának menetéről.
  • vzsolo
    Mert tényleg sima ügy. De ugye most nem kezded újra?

Új mapot úgy kapsz, hogy az OMSI főkönyvtárában lévő template mappából a maps mappába másolod a NewMap-ot.
    Ez le van írva az angol SDK 49. oldalán, a német SDK 50. oldalán és az OMSI Map edit topicban is magyarul.
  • fuszhi
    Sajnos ezt így oldották meg. Kár érte.
  • matesz19
    Köszi szépen a segítséget Zoliikp!!! :)
  • Zoliikp
    Nem kell pálya készítőnek lenned:
    A tömörített fájlban lévő mappát egy az egybe kimásolod az Omsi SceneryObjects könyvtárba.
    Elindítod a szerkesztőt, LoadAll-l betöltöd az összes objektumot, és ha sikerült, akkor majdnem a legalján ott lesz a mappa, benne a fekvőrendőr:

• matesz19
    Köszi az infót Fuszhi de, én nem vagyok pálya készítő, félre értések ne essék!! :D Csak azért kérdeztem mert, tökjó buli lenne, ha lenne a játékban pár fekvőrendőr, és arra lettem volna kíváncsi hogy, hogyan lehetne ezt megoldani!! :) De akkor ezek szerint csak pálya készítő progival lehet be tenni!! :( Kár érte.... azért köszi. :)
  • fuszhi
    Helló képzeld én zebrát terveztem, hogy berakok a szimulátorba.
    De szerintem a fekvő rendőr se lehet nehezebb elkészíteni.
    Nekem túl macerás , Bár váltig állította vzsolo hogy sima ügy az ilyesmi.
    Csak kár mikor leírta hogyan kell új mapot készíteni, elfelejtette oda írni mit is kell átmásolni. Ha kész elem megvan, akkor a megfelelő mappába másolva már használható a szerkesztő felismeri. Sajnos ha meg új textet szeretne az ember az egész objektumot újra le kell szerkesztenie emiatt. :( Ez számomra macera. Legalább is elsőre mindenképp meg kell szerkesztened. Ha letudod szedni a fekvőrendőrős objektum elemet akkor meg csak a szerkesztőben be kell illesztened az kevésbé macerás. De ezekhez nem értek. Jó volna ha bőrt skint csak úgy lehetne cserélni simán, hogy felül írod a saját textjét. Üdv!
  • matesz19
    Találtam 2 skint a FBW 549 buszhoz akit érdekelné, az ezen a címen megtalálja: FBW 549-es skin.Hogy működik-e? Nem tudom én még nem próbáltam. :)
  • matesz19
    Sziasztok, láttam az www.omsi.cz/Download/Objekty-nél fekvőrendőrt. Hogy azt hogyan lehetne be tenni a játékba hogy működjön is?? Vagy az csak a pálya készítőknek van felrakva?? A választ előre is köszi. :)))
  • fuszhi
    Persze persze írjon az úr, majd megoldjuk vagy képet küldök vagy leírom hol van , de van olyan matrica is ami több helyen szokott lenni. Pl a Matrica 07 08 üdv!
  • crodgok3
    Lehetséges, úgy, mint a flight sim-ben.
  • Rayden02
    Ez elképzelhető!Gondolom majd a fejlesztők felmérik a dolgot,bár egyenlőre a fórumon azt hangoztatják,hogy nem lehetséges!
  • Bence000012
    Ezt a furcsa műszerfalú buszt le lehet tölteni valahonnan??
  • tenkenorman
    egyébként van bármi esély hogy csinálnak multit a játékba? 4-5 emberes is jó lenne.
  • cSuwwi
    a png fórumképes, inkább a feltöltő oldal nem az
    a jpg, gif és a png alap webes "formátum", a bmp is féligmeddig (csak nagy a mérete)
    szóval nincs ott gond, csak normális képfeltöltőre kéne kitenni
  • papi08
    Linkeld be újra, nem .png formátumban! :)
  • Rayden02
    Köszönöm szépen,
    őket,megkaptam őket,majd este felé neki is látok rögtön!
    Amúgy csak párat tudok,hogy hova kell,szóval majd kérek majd egy kis segítséget,ha nem gond!
  • Zoliikp
    A png-t nem igazán szereti a fórum...
  • mk452001
    lehet, hogy csak nálam van a hiba, de én nem látok semmit se
  • fuszhi
    Küldőm a cuccost maestro .
    Elvoltam vele egy darabig. Ma mentem fel a végára és készítettem pár portrét, azt újítottam fel a szokásos módon. Egyesével küldőm át. Üdv! Szerintem sirály "lettek" mind. Ha valamelyiket nem tudod hova kell, segítek de szerintem maximum egy lehet amit nem biztos hogy felfigyelhettél hol ragaszkodik a buszra. ;) Na most már tényleg üdv!
  • Zoliikp
    Ha jó a menetrend, rendben van az útvonal, de az utasok a megállóból nem szállnak fel, a menetirány lehet az egyik hiba lehetőség...
  • spy803

Budapesti hév hangja. :D Tudom, hogy ugyan abból a gyárból kerültek ki azok a piros vonatok, mint a mi zöldjeink, de akkor is tök jó hallani a hangját. :D
  • spy803
    A Mafia zenéje is odavág :D
  • papi08
    Fáradj át az Off-topikba! :)
  • Apocalipto
    Az az offtopic.
  • vargadani95
    EZt hogy érted?
  • crodgok3
    Ezek az Irisbus által készített buszok, minden országban más a nevük, a gazdasági-válság volt a busz életre hívója, szóval szépséget ne várjunk tőlük.
  • tenkenorman
    tényleg azt az idegesítő, kopogó hangot ahogyan ugrálnak az ablakok menet közben meg lehet csinálni?
  • aerolive
    http://foto.mhdfoto.cz/2008/10/02/BEI-05-51-interier_17.6.2006_2.jpg
  • ccv520
    A műszerfala elég furcsa.