63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Zoliikp #4323 Németül, és angolul, illetve ha konkrétabban teszed fel a kérdést, a térkép szerkesztési részlegben magyarul... -
fghjk #4322 A map editorhoz van valami leírás, hogy hogyan tudok mapot csinálni? -
#4321 -
#4320 Nem tudom ki játszott a Glendale pályán, megtalálható az Omsi.cz-n. Mindenkinek ajánlani tudom! Nagyon jól ki van dolgozva, nem sablon pálya, hogy: 3 kilóméter egyenes, majd egy balra, megint egyenes... Néha olyanokat satufékeztem, mert hirtelen kanyar volt, buszmegáló, ilyenek. :D Rohadtjó, izgi!:D -
Apocalipto #4319 Kikerült omsi.cz-re a készülő Ikarus 260.32-es :) -
#4318 Tipikus falu.:D -
Zoliikp #4317 A német fórumon szintén volt ilyen probléma, de most nem találom...
-
#4316 :D -
discrete #4315 Üdv.
Térképem tesztelése közbe erre lettem figyelmes:
Hát bátor emberek mondhatom :D
Üdv. Discrete -
Zoliikp #4314 Kedves egészségedre!
Működik is, amit leírtam?
Ugyanis a többiek számára így nem jelent hasznot... -
#4313 De, hogy lásd mennyire jó fej vagyok, csináltam leírást a modellek OMSI-ba rakásának menetéről. -
#4312 Mert tényleg sima ügy. De ugye most nem kezded újra?
Új mapot úgy kapsz, hogy az OMSI főkönyvtárában lévő template mappából a maps mappába másolod a NewMap-ot.
Ez le van írva az angol SDK 49. oldalán, a német SDK 50. oldalán és az OMSI Map edit topicban is magyarul.
-
#4311 Sajnos ezt így oldották meg. Kár érte. -
#4310 Köszi szépen a segítséget Zoliikp!!! :) -
Zoliikp #4309 Nem kell pálya készítőnek lenned:
A tömörített fájlban lévő mappát egy az egybe kimásolod az Omsi SceneryObjects könyvtárba.
Elindítod a szerkesztőt, LoadAll-l betöltöd az összes objektumot, és ha sikerült, akkor majdnem a legalján ott lesz a mappa, benne a fekvőrendőr:
-
#4308 Köszi az infót Fuszhi de, én nem vagyok pálya készítő, félre értések ne essék!! :D Csak azért kérdeztem mert, tökjó buli lenne, ha lenne a játékban pár fekvőrendőr, és arra lettem volna kíváncsi hogy, hogyan lehetne ezt megoldani!! :) De akkor ezek szerint csak pálya készítő progival lehet be tenni!! :( Kár érte.... azért köszi. :) -
#4307 Helló képzeld én zebrát terveztem, hogy berakok a szimulátorba.
De szerintem a fekvő rendőr se lehet nehezebb elkészíteni.
Nekem túl macerás , Bár váltig állította vzsolo hogy sima ügy az ilyesmi.
Csak kár mikor leírta hogyan kell új mapot készíteni, elfelejtette oda írni mit is kell átmásolni. Ha kész elem megvan, akkor a megfelelő mappába másolva már használható a szerkesztő felismeri. Sajnos ha meg új textet szeretne az ember az egész objektumot újra le kell szerkesztenie emiatt. :( Ez számomra macera. Legalább is elsőre mindenképp meg kell szerkesztened. Ha letudod szedni a fekvőrendőrős objektum elemet akkor meg csak a szerkesztőben be kell illesztened az kevésbé macerás. De ezekhez nem értek. Jó volna ha bőrt skint csak úgy lehetne cserélni simán, hogy felül írod a saját textjét. Üdv! -
#4306 Találtam 2 skint a FBW 549 buszhoz akit érdekelné, az ezen a címen megtalálja: FBW 549-es skin.Hogy működik-e? Nem tudom én még nem próbáltam. :) -
#4305 Sziasztok, láttam az www.omsi.cz/Download/Objekty-nél fekvőrendőrt. Hogy azt hogyan lehetne be tenni a játékba hogy működjön is?? Vagy az csak a pálya készítőknek van felrakva?? A választ előre is köszi. :))) -
#4304 Persze persze írjon az úr, majd megoldjuk vagy képet küldök vagy leírom hol van , de van olyan matrica is ami több helyen szokott lenni. Pl a Matrica 07 08 üdv! -
crodgok3 #4303 Lehetséges, úgy, mint a flight sim-ben. -
#4302 Ez elképzelhető!Gondolom majd a fejlesztők felmérik a dolgot,bár egyenlőre a fórumon azt hangoztatják,hogy nem lehetséges!
-
Bence000012 #4301 Ezt a furcsa műszerfalú buszt le lehet tölteni valahonnan?? -
#4300 egyébként van bármi esély hogy csinálnak multit a játékba? 4-5 emberes is jó lenne. -
#4299 a png fórumképes, inkább a feltöltő oldal nem az
a jpg, gif és a png alap webes "formátum", a bmp is féligmeddig (csak nagy a mérete)
szóval nincs ott gond, csak normális képfeltöltőre kéne kitenni -
#4298 Linkeld be újra, nem .png formátumban! :) -
#4297 Köszönöm szépen,
őket,megkaptam őket,majd este felé neki is látok rögtön!
Amúgy csak párat tudok,hogy hova kell,szóval majd kérek majd egy kis segítséget,ha nem gond! -
Zoliikp #4296 A png-t nem igazán szereti a fórum... -
mk452001 #4295 lehet, hogy csak nálam van a hiba, de én nem látok semmit se -
#4291 Küldőm a cuccost maestro .
Elvoltam vele egy darabig. Ma mentem fel a végára és készítettem pár portrét, azt újítottam fel a szokásos módon. Egyesével küldőm át. Üdv! Szerintem sirály "lettek" mind. Ha valamelyiket nem tudod hova kell, segítek de szerintem maximum egy lehet amit nem biztos hogy felfigyelhettél hol ragaszkodik a buszra. ;) Na most már tényleg üdv! -
Zoliikp #4290 Ha jó a menetrend, rendben van az útvonal, de az utasok a megállóból nem szállnak fel, a menetirány lehet az egyik hiba lehetőség...
-
spy803 #4289
Budapesti hév hangja. :D Tudom, hogy ugyan abból a gyárból kerültek ki azok a piros vonatok, mint a mi zöldjeink, de akkor is tök jó hallani a hangját. :D -
spy803 #4288 A Mafia zenéje is odavág :D -
#4287 Fáradj át az Off-topikba! :) -
Apocalipto #4286 Az az offtopic. -
vargadani95 #4285 EZt hogy érted? -
crodgok3 #4283 Ezek az Irisbus által készített buszok, minden országban más a nevük, a gazdasági-válság volt a busz életre hívója, szóval szépséget ne várjunk tőlük. -
#4282 tényleg azt az idegesítő, kopogó hangot ahogyan ugrálnak az ablakok menet közben meg lehet csinálni? -
#4281 http://foto.mhdfoto.cz/2008/10/02/BEI-05-51-interier_17.6.2006_2.jpg -
#4280 A műszerfala elég furcsa.