63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Apocalipto #4364 Ez rFactor, nem OMSI :) -
Am lehet hogy iagzad van,már nem igazán látok jól!
-
Brad33 #4362 Igen, valóban egyértelmű.
Hamis.
Igaz.
Hamis.
Véletlenül rossz helyre másoltam a .hof fájlt. Minden esetre köszi. -
Zoliikp #4361 Pedig a dolog egyértelmű:
NEM olvasod el a leírást, ami megtalálható a letöltésben;
NEM másolod rendesen a megfelelő helyre a fájlokat;
Te NEM akarsz játszani ezen a pályán.... -
Brad33 #4360 Letöltöttem és feltelepítettem a Glendale Town pályát, de honállomásnál nincs ott Glendale, így igazából nem tudom használni a mapot. Hogyan tudom ezt orvosolni? Köszi előre is. -
Zoliikp #4359 NAgyon jó lesz. Nem kritika, lehet csak rosszul látszik:
a jobb szélső nem a bal oldalit mutatja? -
Bocsi rosszul írtam,vagyis hármat,egy bal oldalt,szintén egy kicsi bal oldalt,és szintén egy kicsi jobb oldalt!
IkarusV2ó134-nek pedig a segítséget innen is köszönöm! -
Zoliikp #4357 Ha van hozzá lemez, telepítsd fel mindenképpen.
Ha nincs, akkor próbáld frissíteni a driverét, és újra telepíteni. -
Lol,állat!! 

Am a tükrök felével kész is vagyok,már csak kettőt már csak hármat kell belőnöm és már a tükör baj le is tudva!
-
Ezt nézzétek 
-
Sziasztok. Látom egyre több a készülő projekt, így tovább, jók vagytok! Kipróbáltam Karosa-t és FBW-t, nem lettek rosszak, csak a Karosa ha AI-ban van, nem tudja elindítani a gép. Egy helyben áll csak a busz, annyira lol Rayden: nagyon jól haladsz, mire készülsz el vele teljesen? -
Routeres #4353 Jajj de jó! Minden reggel 412-essel megyek iskolába. A végén még a 194-es vonalát is megépítem... (na jó nem, de hátha... :) -
Ez is egy kedvenc darab. -
Helyesbítek, ahhoz a gombhoz (ami a pedál valójában)bármit hozzá tudok rendelni a gázt leszámítva (a többi gombhoz szintúgy). -
crodgok3 #4350 Készülnek szép számmal a magyar buszok 
Ikarus 412
-
Felőlem csináld(: -
Hali. Ma támadt egy remek ötletem. Lehetne csinálni a játékhoz egy 20' évek modot. áttudnék konvertálni maxxal mondjuk a mafia 1 ből autókat. Mit szólnátok hozzá? A buszba nem merek még beleugrani. -
vasokol2 #4347 Na kiváncsian várom a fejleményeket! 
Fontos a matricázás is, ha azt akarod, hogy úgy nézzen ki mint az eredeti. De szerintem itt most mindenki megbocsájt neked, ha inkább a visszapillantókkal foglalkozol.
-
Most épp azon vagyok!Az ajtók matricázása Ma nem megy valami fura mód,azt majd legközelebb!
-
vasokol2 #4345 Jaaaa 

Értem már
A visszapillantó tükrökre sikerült már rájönni?? -
-
Ezt: 
-
crodgok3 #4342 Megjelent a Karosa v0.1.1-es bétája
-
vasokol2 #4341 Milyen másik két plusz kart? Bocsi, de nem tudom miről lehet szó. -
Rendesen játékvezérlőnek, de a pedálokat ugyanúgy gombnak érzékeli. Megtaláltam a Hozzáadás fülön belül a pedál engedélyezőjét, de azt csak akkor engedi aktiválni, ha új eszközt telepítek. A kormány plug n play hardver, tehát magától települ. -
vasokol2 #4339 Dejóóóó:D Ha jól látom a busz festése is szebben néz ki mint a múltkor:))
Jól alakul, ha így haladsz, már 260-as is fog tépni az omsiban nemsokára :)
-
mk452001 #4338 Nagyon tetszik, csak így tovább!
Ha lehetséges, és szeretnél egy kicsit több realitást, beállíthatnád, hogy az egyik ablaktörlő egy hangyányival gyorsabban menjen ;-) -
Zoliikp #4337 Az op.rendszer minek látja? -
Üdvözletem!
Volna egy kérdésem hozzátok; nemrég vettem meg életem első kormányát és sehogy se tudom rábírni az OMSI-t arra, hogy működjenek a pedálok. A két pedált gombnak érzékeli és nem tudok hozzájuk funkciót rendelni. Egyébként egy Genius Speed Wheel 5 Pro-m van. -
Hát még a másik kettő plusz kart még nem tudom,
hogy hogyan oldjam meg!
Szóval lehet hogy csak egy részből fog állni csak!
-
Nagyon tuti lesz. -
-
Az ablaktörlők lassan, de biztosan kész lesznek!
http://i55.tinypic.com/2vccgog.gif -
Glendale ? Érted még a taxis is bejön a pálya udvarra. Csak úgy lestem. Üdv! -
mondjuk ez már egy olyan ami felkerül azt hiszem.
-
Ilyesmi matricákat csináltam Rayden úrnak, de ez a fajta pont nem lesz kint. Azt hiszem mert a 260 ason pont ezt nem láttam még.
-
fghjk #4328 Köszi -
Apocalipto #4327 Hivatalos fórumon nincsen szó közelgő patchről esetleg? -
Zoliikp #4326 Itt:
http://www.aerosoft2.de/downloads/omsi/Manuals_OMSI_Engl.zip -
fghjk #4325 Köszi az angol hol van?

mondjuk ez már egy olyan ami felkerül azt hiszem.