63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Ikarusfan
    Csak kíváncsiságból; nincs valakinek kedve megcsinálni az Ikarus 293-at?

Kép:
    http://www.bahninfo-forum.de/embed_images/14c/263/c52/72c/935/0be/f13/e20/e03/a9e/53_1200x920.jpg
  • Rayden02
    Elsősorban PiXEL-nek köszönöm,aki 2 ajtósra megcsinálta nekem,
    VL67 pedig szép munkát végzett a műszerfallal!Eddig szerintem ez a legjobb,amit valaha láttam!Am ma rögvest folytatom egyébként!
  • Routeres
    Ma reggel ezt találtam az OMSI.cz-n:

A busz szép, de a készítője kissé arrogáns...
  • bullseye9
    Elismerésem, élethű lett.
  • v43 001
    Szuper! :)
  • bpyfan
    ÚÚÚÚÚÚ Ez nem semmi! Nagyon király lesz már alig várom hogy menjek vele egy kört a 92-en.
  • fuszhi
    Te aztán nem lopod a napot. Disznó lett, vaddisznó!!! Fullos. Az előttem szólóhoz hasonlóan tudok én is nyilatkozni.Hát ezt csináltad?! Hát ezt ?! Az igényes mindenit! Nagyon zsír!!! Jobb lesz mint az eredeti buszok. Le tisztult, elegáns, "még az új szaga is érezhető".Szép munka. S a madarak is csicseregnek ilyen tájt, ma jó napom lesz! Ezt nem hiszem el. Na jó Üdv! Kellemes napot!
  • tenkenorman
    ejnye ez igényes!
  • Rayden02
    Ez a fele sikeresen leanimálva!Huhh!

Alul és jobb oldalt is van pár ami megvan,kivéve a sorban lévő fekete gombok!Egy kivételével,az pedig az ablaktörlő egyik gombja!Holnap folytatom a többit!
  • fuszhi
    Ragyogó ragyogó tetszetős darab ez is. Nálunk ez a típus a 153 as vonalán szokott járni.
  • Rayden02
    Királyul néz ki!
  • gabesz012
    Régen néztem már be, de látom szépen készülnek a jó modellek. :) Engem a Karosa, meg az FWB nem igazán hozott lázba, ki sem próbáltam őket. Az Agora ígéretesnek tűnik, illetve az Ikarusok nem baj, ha nem is lesznek olyan profik, mint a gyári buszok, de várom már őket (csak a hangjuk legyen élethű, szvsz az számít a leginkább). Egy apró észrevétel ehhez a 415-öshöz: az első-szériásokon a hátsó ajtó jobban kilóg a kasztniból (a hűtő miatt), arra majd tessék figyelni.
  • mk452001
    Mégpedig elsőszériás (teliablakos) :)
  • Routeres
    Jól néz ki!
    Amúgy nagyon 415-ös szaga van :)
  • dgufoplast
    Vagy itt meg nézhető még:

http://tinypic.com/r/2itfyhg/7
    http://tinypic.com/r/vxchw3/7
    http://tinypic.com/r/2mr8vx0/7
  • dgufoplast
    Sikerült rájönni az üvegre párkép a hogy sikerült:

• vasokol2
    Teljesen egyetértek amit írtál! Természetesen vannak már szerencsére mások is akik végre eltudták kezdeni saját buszukat (itt a magyarokra gondolok legfőbb képp), de eddig Rayden02 úraság jutott el a legtovább gratula neki ezért.
  • dgufoplast
    Sziasztok tudna segíteni valaki üveg készítésben hogy kell meg csinálni hogy jó legyen ????
  • Rayden02
    Abban biztos vagyok!
  • fuszhi
  • fuszhi
    Én az elejétől fogva tudtam, hogy Te vagy a mi emberünk. :)))))))
    Jó sok munkád van idáig már benne, ha belegondolsz.
    Remélem majd jól feldobják a "matrincák" a vasat.
  • fuszhi
    Ja-ja, zsír szerintem is.
  • Zoliikp
    Bocsánat, most látom, elírtam a neved.
  • Zoliikp
    Discrate,
    ha még aktuális a képen mutatott probléma a gyalogosokkal kapcsolatban, akkor néz be ide:
    http://omnibussimulator.forumieren.com/t3060-resolved-can-anybody-explain-this
  • vasokol2
    Nagyon csinálja a picsxját
  • vasokol2
    Király Kár, hogy én nem értek annyira ezekhez a dolgokhoz, bár lehet csak a lustaságom miatt Egyébként nagyon jól haladsz, ha sikerül az ajtók nyitás/zárását is megoldani, akkor nagyon pöpec lesz!!! Na majd kiváncsian várom az animált műszerfalat Arra lehet majd textúrát rakni, hogy még valóságosabb legyen?
  • Rayden02
    Na jó hír,a gombok animálására aszt hiszem rájöttem,Nagyából!
  • vasokol2
    *fejelsztésről = fejlesztésről (Bocsi csak most keltem fel )
  • vasokol2
    Jók lettek a tükrök Majd ha kész az új műszerfal, arról is dobhatsz képet, meg bármilyen fejelsztésről
  • Rayden02
    Így igaz,hamarost javítom is,tegnap már nagyon fáradt voltam!
    Meg az új műszerfalat kezdtem előkészíteni!
  • mk452001
    Akkor bejelenthetem, hogy úrrá lettünk a káoszon :-D
  • fuszhi
    Igen, igen igazad van. A jobb oldali tükörben a busznak a tükör másik felén kéne elhelyezkednie. Most már vágom. :))))
  • mk452001
    naszóval.
    a jobb oldali tükörben jelenleg a busz a jobb oldalon helyezkedik el, ami nem lehetséges, mert egy jobb oldali tükörnek ezt kéne mutatnia:
  • fuszhi
    Jöhetne már az a csomagocska amit ígértek !
  • fuszhi
    Jót mutat az a tükör. Nézd meg a videót ami alatta van 2:21 .
    Aztán lehet hogy én tévednék? De a tükör, az tükör. Anomáliák pedig logikus rendszerekben nincsenek, vagy tévednék? :)))
  • mk452001
    A lényeg, hogy a tükör a BUSZ jó oldalát mutatja, csak a tükrön BELÜL van rossz oldalon a BUSZ oldala :)
  • fuszhi
    Jól mondja az úr. A fülke üvege is tükröződik. Így lehet kicsit csalóka a kép, amit a tükör tükröződése mutat. Remélem jól megasszontam. ;)
  • mk452001
    Én úgy látom, hogy jó oldalt mutat a tükör, csak maga a tükör is tükrözi a képet.
    Remélem érted, mire gondolok
  • fuszhi
    :))))))))))))))
  • Apocalipto
    Ez rFactor, nem OMSI :)