63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#4443 Am én is,nem ilyen hasonlót akar véletlenül?
http://www.cruisinmagazine.com/images/digital%20dash/digita4.jpg -
mk452001 #4442 bocsi a dupláért.
a két mérő közül a bal asszem az elfogyasztott benzint mutatja, a másik meg a rádió. -
mk452001 #4441 nem a számítógépre gondolt, hanem a kormány mögött kikukkoló sebmérőre
-
#4440 Most már értem,am valószínűleg nem,sajnos a digitális megoldáshoz script kell,ha lenne már hasonló busz akkor nem lenne akadály,valószínűleg előbb vagy utóbb készül majd olyan jellegű kijelzős megoldás is!Sajnos türelmesnek kell lenni addig is! -
mk452001 #4439 ment priviben, (remélem ezaz) -
#4438 Am lenne egy gondom,nem tudom hogy ti az SD77-nél a gyújtást rá-e tudjátok adni egérrel,de nekem már egyáltalán nem engedi,csak billentyűzettel,valószínűleg behalt valami az SD200-as szkript könyvtáramban,pedig fontos lenne,mert a kulcsot nem tudom leellenőrizni,hogy működne-e!Vagy csak én emlékszek rosszul hogy van ez a funkció!?Am ha estetlek lenne egy önkéntes aki feltöltené nekem az SD77-es teljes script könyvtárát,mert az piszkosul jól jönne most!! -
mk452001 #4437 Erre a sebességmérőre gondol (asszem)
-
#4436 Pontosan milyen órára gondolsz?Bocs de nem tom!
Esetleg egy képben ha ki tudnád fejteni! -
#4435 Nem csinálsz gy eredeti órás verziót? Mint a pécsi helyi járatokon. Nem tudom,hogy máshol hol megy még ilyen. Tehát én igényt tartanék arra az órára, ami originál van benne*-*. A Tachográf uncsi.:D Elvileg csak a textúrát kell megváltoztatni. Ugye? -
#4434 Ja és bocs,ez lemaradt,bocsánat a sűrű postért,am talán még a fizetést is meg tudom oldani az abban lévő érmékkel,a papír pénz sem kizárt,bár az már nem biztos! -
#4433 Am szerintem megoldható úgy is,ahogy a képen is látszik!,Ugyebár lehet zoomolni a pénzt!Persze csak ha a többieknek is tetszik az ötlet! -
mk452001 #4432 Addig dobj rá egy BKV-s festést, akkor nem kell pénztár bele XD -
Zoliikp #4431 Biztosan jelezni fogja...
Ha nem, rákérdezünk....
-
#4430 Egyébként még úgy is ráér mivel még a pénzes dolgot nem volt időm kiismerni! -
#4429 Köszi!
Zollikp:
Am,de csak ha tényleg meg engedi! -
Zoliikp #4428 Amennyiben a Mester megengedi, az általa készített modellből ki tudom venni azt kasszát, amit mutatott... -
Geri556 #4427 Megtaláltam ! -
bernio #4426 köszi a gyors választ és sok sikert :) -
#4425 Am az a baj,hogy a man dolgait sajnos nem tudom arra a helyre mozgatnom ahova szeretném,eddig nem jött össze legalább is!a kassza megoldható,de az Per pillanat nincs!
bernimo:
Hát ha tippelnem kellene,akkor talán nyár,nyár vége!De nem biztos!
Még van egy akkor hiba,hogy az nem igaz,az pedig nem más mint mikor a reflektort esős vagy havas időben bekapcsolom,
azonnal lefagy!És még ott vannak a fények,na azt egyáltalán nem vágom!És még a matricázás el sem tudtam kezdeni!Szval van még munka a busszal bőven! -
Geri556 #4424 Üdv.
Kéne egy is segítség.
Az utasok hangját hol találom ?
Tegnapelőtt megvolt, de most nincs sehol. -
bernio #4423 nem akarlak sürgetni, mert nagyon tisztelem amit csinálsz , de egy ESETLEGES idöt tudsz mondani, amikor kiadod? :) -
crodgok3 #4422 Szerintem kezdetnek elég lenne a D92-esekből a pénztárgép + a VL67-féle kassza. -
#4421 Ááá megjött a mester!
Am mondasz valamit,csak az a helyzet,hogy nincs dobozom
a pénznek! -
VL67 #4420 A pénzt talán meg lehetne oldani
Így...
Dobozból, a fülkeajtó lenyitható kisablakára. -
#4419 Remélem heteken belül tolhatjuk
Ez lesz az eddigi legösszeszedettebb modell. Grat -
mk452001 #4418 Akkor inkább rollbandos, egyébként is ebbe nem mátrix, hanem FOK-GYEM kéne ;-)
De a 2XX-asokhoz az se igazán illik. -
#4417 Azt még egyenlőre nem,meg azt sem hogy most roll-bandos legyen-e(Valószínűleg az lesz,mert sajna rollbandosra kezdtem építeni)
vagy mátrixos!Az utóbbihoz teljesen át kell rendezni a szkript fájlokat,
és hát eddig nemigazán mertem kísérletezgetni,nehogy elcsesszek valamit!Igaz van biztonsági mentés,de nem lehet tudni! -
Geri556 #4416 "Aztat" én is szeretem nyomkodni -
#4415 Nemtom,megszokásból talán! -
mk452001 #4414 Megkérdezhetem, hogy hogy lesz a jegykiadás, vagy még nem tudod?
Nekem a Volános automata tetszene, azzal az édes fél napig tartó nyomtatásával :D -
Geri556 #4413 Eszméletlen jó !
Amúgy miért mindig az 1-est nyomod meg a váltón ? :-) -
#4412 Am az elmúlt 2-3 napban a műszerfalat csináltam javarészt!Ma már végeztem a bal oldali fekete gombokkal,a tengely is bekerült!,és épp az előbb be is fejeztem a kulcsot is!Már csak a pedálok a kormány,és még a jegy/pénz dolgot kellene már csak megcsinálni!
Íme így néz ki most még:
http://www.kephost.com/images4/2011/5/26/m7b5r1xuriww5pkq16ug.jpg -
Geri556 #4411 Gyönyörű :-D
Volna egy kérdésem: Még mi hiányzik a buszból, miket kell még meg csinálni ? -
mk452001 #4410 Hát igen, a régi szép idők (aminek én csak az utolsó pár évének voltam/vagyok részese, így 19 évesen) :) -
#4409 Nagyon sok buszos ismerősöm azt mondja, hogy jók, meg szépek az új buszok, könnyű őket vezetni, meg minden, de az ikarus 200 családnak nincs párja. A javításhoz meg elég volt néhány egyszerű szerszám :D -
vasokol2 #4408 Nagyon jó lett, gratula! -
mk452001 #4407 Üdv!
Én az idézetedre a következő módon válaszolnék: "öreg... -> ez még nem a fogyasztói társadalom terméke, ergó folyamatos karbantartással akár ezer évig is elmegy.
"zörög, csattog" -> ez az előbb említet folyamatos karbantartás hiányát jelzi.
Magyarország régen kiváló termékeket tudott gyártani, mint például a 2XX sorozatot, amiből gyakorlatilag az egész világon található legalább 1-2.
A strapabíróságát ez a videó is jól mutatja:
Ezt a buszt valamivel korábban felgyújtották, mégis némi javítás után újra megy. -
sano0314 #4406 helló!
Azt kérdezném hogy mikor lesz kész a következő busz és melyik?
-
#4405 Üdv emberek!
Gondolkoztam azon, hogy mi lessz ha készen lessz az Ikarus:).
Szerintem addig be kell spájzolnom 1 raklap Hell-t, hogy ébren maradjak, mert non-stop ezzel a busszal fogok játszani:).Valami hihetetlen, hogy ilyen is lessz a game-ben, minden nap ilyennel utazok, és bárki mondhatja, hogy "szar, öreg fos, mert zörög csattog..." szerintem ez a busz egy klasszikus busz, nem olyan mint egy merga busz, vagy akár Credo, de ez a busz még anyagból van :) .
Üdvözlettel:
Papszi -
Zoliikp #4404 Annak is örülnénk, ha egy csuklós busz is lenne már...
Nem egyből kettő...
Vbusba készült, de ott se tökéletes.