63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Zoliikp #4523 Ne az első 3 számon (x,y,z tengely) változtass, hanem a következőn, ami a látószög, és századonként, hogy pontosabb legyen... -
#4522 Sziasztok, belekezdtem egy 250-esbe is még reggel. Jó is lett bár van egy gond. Ha előre nézek belső nézetben egyszerűen eltűnik a busz. Már visszaállítottam a régebbi értékre és így is ez van. Mutatok képet.
Ha már rendesen előre nézek mindjárt rossz... -
#4521 Érdekes, viszont így már egyértelmű ha a SZU-ba vitték ezeket. -
zorba3333 #4520 Igen,volt. Az egykori első Szovjet megrendelésre készült sorozatok közül az IK 260.01 típusokat, valamint az afrikai, kubai (IK 260.17), és Etióp (IK 260.13) piacra készült típusokat szerelték módosított Zil első híddal.
Itthon általában a Szovjet exportból visszamaradt példányokon találkozhattunk ezzel a típusú első híddal szerelt járművekkel, amíg selejtezésük a kilencvenes években meg nem történt. -
#4519 Volt zil elsőhidas ikarus is? Vagy még vannak vagy olyanok?? Ezt nem is tudtam. -
mk452001 #4518 így már vágom, igen a trilexre gondoltam -
mk452001 #4517 Bocsi a dupláért.
a Rába se rossz, de az már inkább a bolygó ajtós verzióhoz illik inkább.
Az én környékemen amúgy még 2 BKV-s busz jár ráncajtóval (az egyik a 17-25 / BPI-725, a másik nem jut az eszembe). -
zorba3333 #4516 Íme néhány Trilex felniről készült kép:
Trilex felni -
mk452001 #4515 Ha trilex alatt a csillag alakút (mondom, hogy szovjet) érted, akkor igen :) -
zorba3333 #4514 Az Ikarus Zil, és Liaz első, illetve MVG-017 Rába hátsó hidak esetében használt trilex felnit a 260-as sorozat esetén.
Az újabb, mélyágyas (10 kerékanyás) felniket első híd esetén csak Rába hidakhoz használt a gyár. Ezekre a felnikre már csak tömlő nélküli abroncsot lehet/lehetett szerelni. -
#4513 A trilexre gondolsz ami 3 részből áll? Mert olyan. Én nem is szeretem a rába felnit. Nem tetszik. -
Gilmore03 #4512 Hehe szintúgy, és köszi a választ! -
mk452001 #4511 Ezúton is sok sikert kívánok nekik -
rajenmax #4510 A diploma megszerzésével. -
Gilmore03 #4509 Valaki nem tudja a fejlesztők mivel foglalkoznak mostanában? SDK, új buszok, valami? -
mk452001 #4508 De akkor a szovjet (?) felnit is adja hozzá :P -
vasokol2 #4507 De csak akkor, ha nyitható és zárható is :D :D -
#4506 Kiadok én mindent, makacs vagyok a feladáshoz, csak mikor felidegesít akkor abbahagyom. Ma azért döntöttem így mert már 4 napja semmit sem tudtam vele csinálni és leálltam vele. Köszi a képet. -
mk452001 #4505 Viygázz, mert a végén csak a ráncajtót fogja kiadni ;) -
vasokol2 #4504 Szia, semmiféleképpen se add fel a projekted, ha már eddig eljutottál!! Szerintem az eddigi munkád is nagyon jó, ha nem a régi műszerfalat rakod bele, hanem az újat szerintem itt azzal is maximálisan elégedettek leszünk!:) Ráncajtós mivolta miatt jó lenne ha ő is elkészülne:)
üdv. -
zorba3333 #4503 Hali!
PM-ben küldtem egy képet az első szériás IK műszerfalról, amelyen leírtam a gombok, kapcsolók, karok működését, illetve azok funkcióit. -
#4502 Ezt én is megtaláltam már mivel keresgéltem, de nekem nem ilyen kell hanem a régi egyenes műszerfalas. Olyan amilyet belinkelt dantre fórumtárs néhány sorral lejjebb. -
kitt2000 #4501 Ikarus 260 műszerfala
Remélem használható! -
atikarus #4500 Az IKARUS 293 lehetett volna sínre tenni, ha már közúton nem volt nagyon alkalmas. vagy villamosnak is lehetett volna alkalmazni, ha már trolit is a csináltak 200as családból . -
mk452001 #4499 Ez egy 200-as IK?
Ha igen, akkor igen komoly felújításon vehettek részt -
dantre #4498 Egy öreg fényképet már találtam bár leírás az nincs hozzá, de az elkészítésben segíthet....
http://www.old-ikarus.hu/260/lotharides/GC-51-39_vez.jpg -
mk452001 #4497 Elméletileg most Malajziában van (vagy már darabokban) -
#4496 Ilyen Bzmot-ot sose láttam! -
mk452001 #4495 Óóó, ez már régi történet ;)
-
#4494 Nem is tudtam hogy a Ikarus 260-nak köze van a MÁV-hoz! -
dantre #4493 Majd csak meg lesz valahogy....:D -
#4492 Igen jó lesz. Neten nem találtam de hátha te meglátod valahol. -
dantre #4491 Azért megpróbálom a neten is felkutatni..... -
dantre #4490 Rendben, kár hogy nem tegnap beszéltünk akkor már most tudnám küldeni, így viszont várni kellene rá pár napot amíg sikerül beszélnem az egy SZKT-s ismimmel, tuti hogy segít mert láttam már én is a leírást, ha lefényképezem úgy megfelel ?? -
#4489 Akkor valahogy elküldenéd? Mert az ajtókat még valahogy nehezen ki tudnám kínlódani de arról a műszerfalról nem sokat tudok. -
dantre #4488 A régi Ikaruson lévő egyrészes műszerfal teljes leírását meg tudom szerezni, ha csak ezért nem készül el a busz, akkor ez nem akadály !!! -
#4487 De nekem nem az a gondom, szerintem itt sem tudja mindenki, hogy a RÉGI tehát az egyenes egyrészes műszerfalon melyik gomb mit jelent. És nekem az összes gombról kéne leírás. Most nem akarom sajnáltatni magam de próbáld meg megcsinálni a ráncajtókat, hogy működjenek rendesen. Egy szárnyat 3 nap alatt sikerült megcsinálni a másodikon meg már 2 hete próbálkozom de nem jó. -
#4486 Néma gyereknek az anya sem érti a szavát, ha nem tudod melyik gomb mit takar kérdezz.... -,-"
Ha más nem felszáll valaki egy BKV buszra és lenyögi a sofőr h mi mit jelent.. -
#4485 Amúgy meg lehet még valamikor belefogok, de most a fő projekt az a 256-os lenne. Elnézést a sok egymás utáni hsz.-ért. -
#4484 UI: a jó hír a 256-os lenne.