63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• fuszhi
    Brutal hogy egyessek milyen művészi szinten képesek szerkesztgetni.
  • 1903
    És a javítást hol lehet letölteni?
  • Zoliikp
    Ha arra a Great Grundorf pályára gondoltok, amelyen a 72, 73, 74, 75, 76, 77, N73 vonalak vannak, akkor le vagytok maradva.
    Ugyanis a sok IBIS gond miatt a készítője kiadott egy javítást.
    Azt felrakva ezek megoldódtak....
  • matesz19
    Másnak sincsen, valamiért nem csináltak hozzá menetrendet!! Ne kérdezd hogy miért, mert én sem tudom.... :D :D
  • adam993
    Egyébként a tachográfon mi az a tekerős izé? Azt hiszem 4 állású, és az egyik az valami 2 kalapács keresztben? A játékban nincs jelentősége.
  • 1903
    Sziasztok.

Letöltöttem a Great Grundorf-ot és a pályán nincsen menetrend szerinti busz. Mi lehet a probléma?
  • fuszhi
    Egyetértek "öreg harcos barátommal".
    Igaziból én is ezt a stratégiát osztom jobban. Szeretek a biztosra menni. Azt élet minden területén. Így a busz készítésben is. Ha pontosan tudom hogy be is fejezem teljesen. Nem pedig részlegesen, akkor majd folytatom amit elkezdtem. De nagy öröm látni mennyi kitartó és elszánt ember munkáját lehet itt megcsodálni szép számmal. Nekik innen üzenek hajrá Királyok vagytok sok kitartást mert amit eddig megcsináltatok az már a tietek. Üdv!
  • adam993
    Jó, én önnyen pofázok, aki csak kritizálni tud.:D
  • adam993
    Egyébként senki nem gondolt arra, hogy az a nem-emeletes Man SD-200 akármit megcsinálni?:D Mert szerintem az emeletesből csak a lépcsőt kéne kiszedni, meg egy tetőt csinálni, oszt csókolom.:D
  • Zoliikp
    Más látószögű a kép, de egy építő kritikám lenne;
    ha már nem tudod egy picit feljebb emelni a kasztnit, akkor a kereket egy kicsit kijjebb, hogy nagyobb felületet "takarjon" a belső doblemezből...
  • omsifan
    Hát na xD már megszakadok. Biztos nagyobb, de eredetileg ilyen volt, és ha most nagyobbra csinálnám az egész buszt is át kéne alakítani mert nem férne bele a kerék.
  • adam993
    http://autogaleria.hu/hk2.php?kepid=18724&l=autok/ikarus/250/ikarus_250_r2.jpg
  • adam993

Nekem nagyobbnak tűnik ezen is a kerék, de ha rosszul látom, akkor nyugodtan szólj le, és verj meg a kötözködésért.:D
  • omsifan
    Ja amúgy a logó jobb minőségűre lesz csinálva és azokat a vonalakat is el fogom tünetni belőle. :)
  • omsifan
    Igen itt van.

(Ha rákattintasz nagyobb lesz) ;)
  • adam993
    Tudsz felrakni a buszról oldalról egy jó minőségű print screent? Nagyon megköszönném.:)
  • omsifan
    Szerintem csak annak tűnik, mert vbusban is ilyen és még egy picit nagyítva is van.
  • adam993
    Amúgy gratulálok hozzá, nagyon jó lesz! :) Amúgy a kerék tényleg pici, vagy csak nekem tűnik annak?
  • omsifan
    Majd megpróbálom megoldani, ha már eddig sikerült. Talán tudom is, hogy mivel kell megcsinálni, hogy lejjebb menjen.
  • adam993
    Csak ezt hiányolom.
  • gumikacsa
    Ajj a régi szép idők, amikor ilyenek jártak BP-Tiszafüred viszonylatban... Most meg finglongok... de legalább a két bunkó sofőr még a régi.. :P
  • ccv520
    Jól tudod, az ajtó úgy nyílik.
  • adam993
    Jó lesz, de ha jól tudom, az ajtó először lemegy és csak utáni nyílik ki. Meg a kerekek mintha picinek tűnnének! De amúgy nagyon szép munka, csak így tovább! :)
  • omsifan
    Köszi szépen!
  • Gilmore03
    Én is ezt a hármat választanám. Sajna olyan, hogy szakaszjegy csak a metrónál van, arra viszont rá van írva, hogy metró, az meg elég hülyén nézne ki egy buszon, szóval a kék helyére én is a környékit raknám. Vagy lehet kicsit csalni és photoshoppal kiszedni a "metró"-t :P
  • zorba3333
    Igazán szép munka, gratula
    Csak így tovább.
  • omsifan
    Ja és ha valaki tud jó minőségű lengőajtó hangfelvételt küldeni az kérem írjon privát üzenetet. Köszönöm!
  • omsifan
    Sziasztok, beüzemeltem az ajtókat. Itt van egy kis videó róla:

(csak megjegyzem a videót zil130 töltötte fel mivel nekem nincs youtube fiókom)

• szabii98
    Nehéz amúgy? Megnézem majd estefelé mi is ez de....:D
  • Zoliikp
    Én megijedtem, amikor beláttam, mekkora meló egy ilyen projekt.
    Ugyan nekikezdtem, de még várok, hátha a nyáron meg lesz az SDK.

• Zoliikp
    Sirály!
    Lesz egy távolsági busz.
    Csak így tovább...
  • omsifan
    Ja tényleg épp az előbb akartam. A belső nézetről még nem teszek mert műszerfal még nincs.
    Már a vezető jó helyen van.
  • Zoliikp
    Majd, ahogy haladsz tovább, "dobhatnál" róla képet.
    Csakúgy, nyálcsorgatás gyanánt...
  • omsifan
    Na már nem kell mutatnom semmit. MEGOLDÓDOTT! Attól lett jó, hogy a modellt úgy helyeztem el, hogy pont a közepénél legyen az origó. Lehet, hogy túl hosszú volt neki a busz vagy nem tudom, mert ez a 250-es azért elég hosszú. Na az a lényeg, hogy jó.
  • Zoliikp
    Ezt sajnálattal hallom...
    Bár mindegyik busznak más a koordinátája, azért "megmutatnád az értékeket?
    Lehet, hogy a századokkal történő növelés sok neki....
    Kérdés még, hogy a megfelelő kamerát állítgatod-e...
  • omsifan
    Sziasztok, már mindent állítottam a kamerán, hogy ne tűnjön el a busz mikor előre nézek de semmi változás.
  • Penge88
    Hát, ebből az 5 jegytípusból gyakorlatilag csak 3-at kell osztogatni. A lila jegy helyére nyilván valami napijegy kéne, én szerintem a "napijegy 2010" ami passzolna. A zöld helyére "vonaljegy 2009". A kék helyére meg talán a "környéki vonaljegy 2009". Esetleg jöhetnek más tippek is. A másik kettőröl fingom sincs :-)
  • Rayden02
    Oh nagyon szépen köszönöm neked!
    Ha már a jegyeknél tartunk,szerinted,ezek közül melyeket kellene felhasználnom,van itt annyi hogy csak na én nem tudom eldönteni,meg ráadásul nem vagyok Budapesti sem nem vok teljesen tisztában az itteni jegyekkel teljes mértékben,1szóval nemtom melyek lennének alkalmasak!Ha nem túl nagy kérés hogy esetleg belinkelnéd innen,hogy ezeknek a jegyeknek mely fajtáji lennének jók a fentiek lecserélésére!Rád bízom!
  • Gilmore03
    Zöld (U): vonaljegy
    Piros (S): kedvezményes vonaljegy
    Kék (K): szakaszjegy
    Sárga (SK): kedvezményes szakaszjegy
    Lila (TN): napijegy

A kedvezményes gondolom a diák/nyugdíjas jegy akar lenni, de maga a ermäßigungstarif szó kedvezményes tarifát jelent.
  • Rayden02
    Sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni,
    egy picit tudatlan vagyok az alap jegyekkel kapcsolatban amik a
    játékban vannak,de ahhoz hogy magyar jegyeket,bérleteket megtudjam
    csinálni készülő kasszában,ahhoz tudnom kellene a jegyeknek a pontos
    magyar lefordított nevüket,hogy melyik mi is pontosan,azokat is persze,amiket a játék még nem használ!És ha lehetne kérnem mindezt,ez színek szerint megnevezve,itt itt egy kép azért:

Jah,és amint végzek a kasszával,jön egy új videó!Amolyan kis összefoglaló,ami eddig meg van a buszban,viszont majd a videón látottak még nem 100%-an biztosak,bizonyos dolgok még változhatnak a későbbiekben!Na megyek is,a segítségeteket pedig köszöntem előre is!
    jó éjt mindenkinek!