63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
gabcsibkv #4644 http://kephost.hu/kep/2011/06/omsi_hiba.jpg -
gabcsibkv #4643 nem.
Nekem a forgszámoknál az összes választható. most tettem újra a pályát és még mindig:
Kép:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=v6pb29kz2tug62an6bld.jpg -
Zoliikp #4642 Véletlenül nem tettél ide pipát?
-
gabcsibkv #4641 Ugynazon kiiró jelzéssel jön mögöttem. 137 én akkor ő is 137 éés nem megy garba. -
gabcsibkv #4640 pontosítok. Menetrend válsaztásnál minden időszakban választható H-P/Szo/V is egyben gondolom itt van az ütközés a kiiró távlán is 2X mutat indullási időt (pl 2 perc múlva), de a TTData ban nincs duplázás. -
Zoliikp #4639 Ha már mögötted van a menetrend kiválasztásakor, akkor mögötted lesz majdnem a garázsig. Ha mögéd áll, F4, és külső nézetben láthatod, hogy 013-as kódja van....
Megelőzni nem fog, az biztos. -
gabcsibkv #4638 A következő hibával találkoztam: Ami eddig nem volt. Újratettem a játékot majd:
Spandau Modern V16-ot betöltöttem és kiválasztottam a menetrendet, majd látom hogy a buszok párosával mennek, én is elindulok mögöttem ua busz.
Be kell állítani valamit hogy elltünjön az AI mögöttem?
mert amikor kiválsztopm a menetrendet és én indulnék akkor automatikusan garba kéne mennie mint eddig.
Köszönöm. -
Csak ha ki akarja adni akkor kell jelenteni, amúgy meg nem VL67 modellje hanem egy orosz modell ahogy írta geri. -
mármint "vl67" -
tud róla? -
Geri556 #4634 Kicsit szöszmötöltem a konvertálással :
Furcsán néz ki, de meg vagyok elégedve, szerintem ez egy jó kezdet.
Végül nem VL67 Ikarusát, hanem egy orosz csapat 260.50-ét raktam be "enyhén" lebontva :-) -
VL67 #4633 A v1.07b teljesen ingyenes.
Izmosabb gépen jobban is teljesít, ám megvannak a program lehetőségeinek határai. Nem egy 3ds Max, de azért sokmindenre alkalmas.
A hozzám hasonló amatőr "mestereknek" ideális.
Csak ajánlani tudom.
-
ha ingyenes szerkesztőt akartok én a blendert ajánlanám. -
gabcsibkv #4631 Sziasztok !
Bajlodom most a menetrend készítéssel, mert a készítők Spandau Modern pályához nem készítettek forgalminként áttekinthető alapmentrendet, ami azért jó lenne a játékhoz mert akkor 1-1 viszonylatot egészében átlehetne látni (kiállások, beállások...). Spandau Modern V13-hoz készítettem egyszer egy ilyet csak akkor volt alapanyag forgalminként most hogy nincs így a TTData fájlokból excelezem össze.
Jó lenne egy olyan program hogy ha valaki csinál egy menetrendet a szerkesztőben akkor kiexportálja egy gombbal érthető, átlátható, rendszerezett időpontokban mert ami a ttdata-ban van az kusza.
Spandau V13: (BKV alapmenetrend-szerű)
http://data.hu/get/3818143/OMSI_2011._Spandau_Modern_V13.rar -
Zoliikp #4630 Pontosan nem tudom melyik, talán az 1.xx verzió ingyenes, a továbbiakat regisztrálni kell.
Nem vagyok biztos benne, mert rég letöröltem.... -
Mióta lett ingyenes? -
Zoliikp #4628 Kiváló, ingyenes szerkesztő...
A problémám nekem is pont ez:
Nagyon verzió-függő; amit a régebbi verzió átkonvertál, beolvas, azt a frissebb nem biztos.
Viszont, ha több verzió van fenn a gépen, egyszerűen lefagy, kidobál....
(Legalábbis nálam, egy középszintű konfignál) -
Ez jónak néz ki. A maestró is Z-vel ügyködte a gyönyörű buszait. -
Nekem egyszerűen kilép a Zmodeler ből. Így nem lehet megtanulni se. Pedig a mester oldaláról szedtem. Lehet frissített verziót kéne. Isten tudja. -
Zoliikp #4625 A helyzet szerintem az, hogy a "jótét lelkek" épp most készítik nekünk a buszokat. Persze nekik is könnyebb dolguk lenne, de valahol megértem;
vagy a busz, vagy a leírás.
A kettő együtt már sokkal nehezebb mint idő, mint idegi alapon.
Majd elkészülnek a "járgányok", és leselkedünk.
Ha összejön egy kis csapat, kiegészülve a készítőkkel, meg lehet próbálni egy könnyen emészthető leírás készítését. Jelenleg a kísérletezés korszaka folyik, mert a játék készítői is mással vannak elfoglalva. -
Hyp3r #4624 Sziasztok!
Csak most vettem észre, miután a tachográfokról volt szó.
A 202es szériában a km/h órában nincs benne az az izzó, ami kigyullad x km/h felett, csak a textúra mappában levő képen van rajta. Lehet, hogy ezt nem tudták megcsinálni. Pedig jó lett volna. Amit én linkeltem, tachográfot #4594-es hozzászólásom alatt, abban jól nézne ki a kis sárga led, ahogy felvillan.
Régen faterom mindig azzal szórakozott. 80ra volt beállítva, hogy bekapcsoljon, és rátette 80ra a tempomatot, amikor jól sikerült, akkor összevissza villogott a led:D -
Szerintem szebb hajdúsan. :) Amúgy meg van BKV-s festés hozzá. -
gabesz012 #4622 Ehhez már inkább vmelyik budapesti vonalat. :) Meg a modellt is át lehetne alakítani a mostani fényezésére, és utána valóban jöhetne az omsiba. -
Na ez enyhén fejbevágott! Gondoljatok bele, a Vbus mit ad le ezekből a modellekből. 50% ha megvan, milyen lenne az OMSI? Félelmetes, milyen szépen ki van dolgozva. Persze megint csak ott tartunk, hogy mi lenne ha én is tudnék modellezni vagy scriptelni. Hátha akad egy olyan ''jótét lélek'' aki ''kisegít'' minket. :) -
Gilmore03 #4620 +1
Én inkább megvárom az SDK-t (márha egyszer kész lesz) és csak utána kezdek bele saját buszba. -
Zoliikp #4619 Ha csak a konvertáláson múlna, már rég szebbnél szebb buszokkal hasítanánk.
Azt kell kitalálni, hogy a scriptelés szempontjából mit mivel lehet, illetve kell összefogni, hogy jó legyen a megjelenítés. -
Geri556 #4618 Ne várjatok csodát, de megpróbálom átkonvertálni.
Szerintem már az alapoknál meg fogok akadni :-D
Mégegyszer: CSAK próba ! -
kitt2000 #4617 Köszönöm a feltöltést!
Tényleg nem a OMSIba készült!
Én is azért tetem fel hátha valaki átkonvertálhatná!
Sajnos én nem értek hozzá!
Csak tippet adtam! -
Hyp3r #4616 Ha jól látom, sajna ez nem az OMSIba készült. Valaki, aki ért hozzá, átkonvertálhatná. -
Meg kéne csinálni hozzá egy debreceni vonalat... :-) -
crodgok3 #4614 Abban viszont nem tudok segíteni, de nagyon jól néz ki. Sok sikert hozzá :) -
GPx8 #4613 OK. Most már csak be kellene rakni az OMSI-ba... ;) -
crodgok3 #4612 Tessék
-
kitt2000 #4611 ikarus 260
Valaki fel tudná tölteni a képet!
Nekem valahogy nem sikerül! -
És ezt honnan lehet letölteni? -
kitt2000 #4609 [IMG][img=http://www.kephost.com/images4/2011/6/1/4t8s9u56g9l5rp70lrfx.jpg][/IMG] -
kitt2000 #4608
Szerkesztetem egy kicsit!
Elnézést a képek tulajdonosától!
Remélem lesz majd ilyen festéssel is! -
Egész jó :) -
crodgok3 #4606 Bocsi, még nem nagyon ismertem ki az SG-t. -
Rosszul linkelte.
Íme: