63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Brad33
    Az SD77-ben hol tudom a kijelzőt állítani? Mármint a menün kívül.

//bocs a dupláért//
  • Brad33
    Valaki nem tud jó buszfestéseket?
  • Brad33
    Nincs mit;)
  • Bence000012
    Köszönöm szépen..
  • Zoliikp
    Próbáld ki ezt:
    http://download.omsi.cz/Ystad_V5.exe
    De mielőtt letöltöd, megkérdezném, hogy a honállomást jól állítottad be?
  • Bence000012
    Azzal a változattal játszom amit az előbb linkeltek ki...

Már próbáltam minden modellel de nem tudom hogy hogyan kéne mert ahogy én szoktam :ott felült az alt parancsos menüsorban nem találja...
  • Zoliikp
    Pontosítsd légyszi....
    A pálya melyik változatával játszol, melyik busszal, stb.
  • Bence000012
    Nekem az lenne a problémám ezzel a Malmo Pályával hogy nem tudod a kijelzőre kiírni a végállomást. Tudnátok ebben segíteni nekem hogy hogían tudnám...
  • adam993
    Köszönöm szépen!:)
  • Brad33
    Megjelent a berlini pályához egy újabb frissítés: New Berlin-Spandau Map V1.4
  • Brad33
    Megtaláltam a letöltéseim között: D92 modpack
  • Brad33
    Nekem nincs meg, de szerintem pár oldallal előrébb megtalálod. Volt róla szó itt is.
  • adam993
    El tudnád juttatni valahogy a linket?
  • Brad33
    Én úgy tudom, létezik D92-höz is.
  • adam993
    Srácok! Létezik egy SD81-es doormod. Ez annyit jelent, hogy nem kell parkolófék az ajtó nyitásához, az első szárny nyitója az első ajtókat nyitja, a második szárnyé a hátsó ajtókat. Ezt nem tudná valaki átkonvertálni a D92-es buszhoz? Aki megcsinálja, vendégem egy vattacukorra!:)
  • bpyfan
    Köszi!
  • ccv520
    http://uploading.com/files/get/f91eam2b/ Innen le tudod tölteni.
  • omsifan
    Inkább később mint 1-2 hónap.
  • bpyfan
    Ezt az Ystad-Malmo map-ot nemtudom sehol leszedni mindenhol azt írja hogy File does not exist.
  • ozimak
    Magyar vonatkozású térképet csinál valaki? Nagyon szívesen csinálnék magamnak de bele sem kezdek mert nem értek hozzá :( A buszok amiket csináltok kb. mikor lesznek meg 1-2 hónap vagy esetleg hamarabb?
  • Hyp3r
    70-75tel kb 1 percet szoktam késni a legvégén. Ha 85-90el megyek akkor vagyok időben.
  • adam993
    Azon a vonalon én általában végsebességen megyek, mert annyira szűk lett a menetidő, hogy csak így érek oda időben.:/
  • Hyp3r
    Sziasztok!

1 dolog van, amit hiányolok, az pedig a tempomat. Tudom, hogy a régi buszokban még nem volt, de sok-sok új busz készül, amikben a valóságban van tempomat. Remélem, ezt a szerkesztők megoldják valahogy. Az expressz vonalakon, illetve a távolsági vonalakon jó lenne. Az utasok sokszor panaszkodnak, amikor 70-75tel megyek az Ystad-Malmo vonalon, és próbálom tartani a sebességet.
  • Brad33
    Igen, bocs 4657-hez szántam:DD
  • bpyfan
    Gondolom ez mellé ment. :D
  • Brad33
    Én is kikapcsoltam, mert idegesített, hogy akármilyen precízen próbálok végigvinni egy vonalat, egy idióta mindig belém száll... néha még akkor is, amikor éppen a buszmegállóban állok.
  • Routeres
    Az AI valóban kissé hülye. Ha nagyon zavaró, én kikapcsolom a ütközést AI járművekkel opciót a beállításoknál. Így lehet akármilyen barom az autós, akár felülről is belémszállhat, nem lesz hatással a buszra. :)
  • bpyfan
    Hogy lehet a sofőr adatoknál egy 3. oldalt csinálni hogy jegyezze fel a töbi busz kilómétereit is?
  • sanyicks
    hát lol m37-es vonalon a kis utcás részen ott az iskola körül 4 körből 2szer egyszerűen fékezés nélkül belémszáll bal vagy jobb oldalról a keresztutcán az ai. Egyszerűen annyira gagyi az ai hogy jelzőlámpa nélkül max T elágazásnál képes rendesen menni, kereszteződés nélkül leszarja ha mondjuk elkapja a busz hátulját.
    A menetrendbe meg nem hogy az nincs beleszámolva hogy minden keresztutcánál megálljak és körülnézzek mind2 irányba hogy ne szálljon belém egy barom, de még az sincs beleszámolva hogy 10 méterenként megálló van. De nagyon durva hogy a keresztutcákon teljes sebességgel száguldoznak át az autók, amikor jobbkezesek az utcák. ez egy jobbról érkező ámokfutó, úgy ment belém hogy a busz majdnem felborult :D
  • atis0418
    Vicces ez az OMSI...! Nem először csinálta, hogy egy mentett szitu betöltésekor egyszercsak behúzott kézifékkel és álló motorral meglódul a busz. Pár centin múlott, hogy nem köszöntem be egy raktárba. Mellékesnek elengedte az összes levegőt + maxra felforralta vizet. (-4 fokban be kellett kapcsolni a motorhűtést. LOL)
  • Geri556
    Amúgy sikerült az utastér exportálása az Ikarusomban :-)
  • atis0418
    Ez nekem akkor fordult elő, mikor hirtelen vártottam egymás után kanyart vagy célt. :) Bulis dolog. :) (Maxim Kolbe Rathaus Spandau :P)
  • Geri556
    Befagyott a kijelzőm :
  • gabcsibkv
    Most bekapcsolom beinditom az Omsit erre éppen minden OK, 1 busz egy menetrendi időponthoz. Ezek szerint lelkivilága van az OMSI-nak. :)
  • Zoliikp
    Szerintem ezért is költöztek saját honlapra.
    A hivatalos oldalon sokan felvetettek hasonló gondokat.
    Az egy dolog, hogy elkészítesz egy menetrendet a saját elképzelésed szerint, de ha amúgy is adott a lehetőség arra, hogy tandembe menj az AI-val, akkor felesleges 2 percenként indítani a járatokat...
    Valahol olyan érzés, mintha versenykényszer alatt lennél...
    Egy szimulátor nem erről szól.
  • spy803
    Nekem is ez volt, de a menetrendtábla is egy perc késéssel mutatta az indulását. A poén, hogy míg egy megállóban vártam, hogy felszálljanak addig ő megelőzött. A következő alkalommal nálam nem volt leszálló, de felszálló volt, ő előttem felvette az utasokat én visszaelőztem, ez így ment végig. Végül is a valóságban is így működik.
  • gabcsibkv
    cakk-pack mappástól szoktam törölni a pályát. A hof fájlt nem de azóta volt game reinstall.
  • crodgok3
    A csúcsforgalomban van, hogy két busz indul egyszerre ugyanazzal a járatszámmal, de nem gond, mert ha megnézitek a menetrendeket, akkor ti is meglátjátok, hogy nagyon sűrű, szóval szerintem ilyennek kell lennie.
  • Zoliikp
    Utolsó lehetőség:
    a készítő ajánlása alapján, amikor feltetted a pályát, törölted az előző teljes mappát, és hof fájt?
  • gabcsibkv
    http://kephost.hu/kep/2011/06/omsi_hiba.jpg