63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Brad33 #4683 Az SD77-ben hol tudom a kijelzőt állítani? Mármint a menün kívül.
//bocs a dupláért// -
Brad33 #4682 Valaki nem tud jó buszfestéseket? -
Brad33 #4681 Nincs mit;) -
Bence000012 #4680 Köszönöm szépen.. -
Zoliikp #4679 Próbáld ki ezt:
http://download.omsi.cz/Ystad_V5.exe
De mielőtt letöltöd, megkérdezném, hogy a honállomást jól állítottad be? -
Bence000012 #4678 Azzal a változattal játszom amit az előbb linkeltek ki...
Már próbáltam minden modellel de nem tudom hogy hogyan kéne mert ahogy én szoktam :ott felült az alt parancsos menüsorban nem találja... -
Zoliikp #4677 Pontosítsd légyszi....
A pálya melyik változatával játszol, melyik busszal, stb. -
Bence000012 #4676 Nekem az lenne a problémám ezzel a Malmo Pályával hogy nem tudod a kijelzőre kiírni a végállomást. Tudnátok ebben segíteni nekem hogy hogían tudnám... -
#4675 Köszönöm szépen!:) -
Brad33 #4674 Megjelent a berlini pályához egy újabb frissítés: New Berlin-Spandau Map V1.4 -
Brad33 #4673 Megtaláltam a letöltéseim között: D92 modpack -
Brad33 #4672 Nekem nincs meg, de szerintem pár oldallal előrébb megtalálod. Volt róla szó itt is. -
#4671 El tudnád juttatni valahogy a linket? -
Brad33 #4670 Én úgy tudom, létezik D92-höz is. -
#4669 Srácok! Létezik egy SD81-es doormod. Ez annyit jelent, hogy nem kell parkolófék az ajtó nyitásához, az első szárny nyitója az első ajtókat nyitja, a második szárnyé a hátsó ajtókat. Ezt nem tudná valaki átkonvertálni a D92-es buszhoz? Aki megcsinálja, vendégem egy vattacukorra!:) -
bpyfan #4668 Köszi! -
#4667 http://uploading.com/files/get/f91eam2b/ Innen le tudod tölteni. -
#4666 Inkább később mint 1-2 hónap. -
bpyfan #4665 Ezt az Ystad-Malmo map-ot nemtudom sehol leszedni mindenhol azt írja hogy File does not exist. -
#4664 Magyar vonatkozású térképet csinál valaki? Nagyon szívesen csinálnék magamnak de bele sem kezdek mert nem értek hozzá :( A buszok amiket csináltok kb. mikor lesznek meg 1-2 hónap vagy esetleg hamarabb? -
Hyp3r #4663 70-75tel kb 1 percet szoktam késni a legvégén. Ha 85-90el megyek akkor vagyok időben. -
#4662 Azon a vonalon én általában végsebességen megyek, mert annyira szűk lett a menetidő, hogy csak így érek oda időben.:/ -
Hyp3r #4661 Sziasztok!
1 dolog van, amit hiányolok, az pedig a tempomat. Tudom, hogy a régi buszokban még nem volt, de sok-sok új busz készül, amikben a valóságban van tempomat. Remélem, ezt a szerkesztők megoldják valahogy. Az expressz vonalakon, illetve a távolsági vonalakon jó lenne. Az utasok sokszor panaszkodnak, amikor 70-75tel megyek az Ystad-Malmo vonalon, és próbálom tartani a sebességet. -
Brad33 #4660 Igen, bocs 4657-hez szántam:DD -
bpyfan #4659 Gondolom ez mellé ment. :D -
Brad33 #4658 Én is kikapcsoltam, mert idegesített, hogy akármilyen precízen próbálok végigvinni egy vonalat, egy idióta mindig belém száll... néha még akkor is, amikor éppen a buszmegállóban állok. -
Routeres #4657 Az AI valóban kissé hülye. Ha nagyon zavaró, én kikapcsolom a ütközést AI járművekkel opciót a beállításoknál. Így lehet akármilyen barom az autós, akár felülről is belémszállhat, nem lesz hatással a buszra. :) -
bpyfan #4656 Hogy lehet a sofőr adatoknál egy 3. oldalt csinálni hogy jegyezze fel a töbi busz kilómétereit is? -
sanyicks #4655 hát lol m37-es vonalon a kis utcás részen ott az iskola körül 4 körből 2szer egyszerűen fékezés nélkül belémszáll bal vagy jobb oldalról a keresztutcán az ai. Egyszerűen annyira gagyi az ai hogy jelzőlámpa nélkül max T elágazásnál képes rendesen menni, kereszteződés nélkül leszarja ha mondjuk elkapja a busz hátulját.
A menetrendbe meg nem hogy az nincs beleszámolva hogy minden keresztutcánál megálljak és körülnézzek mind2 irányba hogy ne szálljon belém egy barom, de még az sincs beleszámolva hogy 10 méterenként megálló van. De nagyon durva hogy a keresztutcákon teljes sebességgel száguldoznak át az autók, amikor jobbkezesek az utcák. ez egy jobbról érkező ámokfutó, úgy ment belém hogy a busz majdnem felborult :D -
#4654 Vicces ez az OMSI...! Nem először csinálta, hogy egy mentett szitu betöltésekor egyszercsak behúzott kézifékkel és álló motorral meglódul a busz. Pár centin múlott, hogy nem köszöntem be egy raktárba. Mellékesnek elengedte az összes levegőt + maxra felforralta vizet. (-4 fokban be kellett kapcsolni a motorhűtést. LOL) -
Geri556 #4653 Amúgy sikerült az utastér exportálása az Ikarusomban :-) -
#4652 Ez nekem akkor fordult elő, mikor hirtelen vártottam egymás után kanyart vagy célt. :) Bulis dolog. :) (Maxim Kolbe Rathaus Spandau :P) -
Geri556 #4651 Befagyott a kijelzőm : -
gabcsibkv #4650 Most bekapcsolom beinditom az Omsit erre éppen minden OK, 1 busz egy menetrendi időponthoz. Ezek szerint lelkivilága van az OMSI-nak. :) -
Zoliikp #4649 Szerintem ezért is költöztek saját honlapra.
A hivatalos oldalon sokan felvetettek hasonló gondokat.
Az egy dolog, hogy elkészítesz egy menetrendet a saját elképzelésed szerint, de ha amúgy is adott a lehetőség arra, hogy tandembe menj az AI-val, akkor felesleges 2 percenként indítani a járatokat...
Valahol olyan érzés, mintha versenykényszer alatt lennél...
Egy szimulátor nem erről szól. -
spy803 #4648 Nekem is ez volt, de a menetrendtábla is egy perc késéssel mutatta az indulását. A poén, hogy míg egy megállóban vártam, hogy felszálljanak addig ő megelőzött. A következő alkalommal nálam nem volt leszálló, de felszálló volt, ő előttem felvette az utasokat én visszaelőztem, ez így ment végig. Végül is a valóságban is így működik. -
gabcsibkv #4647 cakk-pack mappástól szoktam törölni a pályát. A hof fájlt nem de azóta volt game reinstall. -
crodgok3 #4646 A csúcsforgalomban van, hogy két busz indul egyszerre ugyanazzal a járatszámmal, de nem gond, mert ha megnézitek a menetrendeket, akkor ti is meglátjátok, hogy nagyon sűrű, szóval szerintem ilyennek kell lennie. -
Zoliikp #4645 Utolsó lehetőség:
a készítő ajánlása alapján, amikor feltetted a pályát, törölted az előző teljes mappát, és hof fájt? -
gabcsibkv #4644 http://kephost.hu/kep/2011/06/omsi_hiba.jpg