63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Routeres
    Ha az MM a Media Markt-ot jelöli, akkor nem tudom mit néztél, mert ott most 40k.

Én 3 éve vettem 30-ért, azóta valóban feljebb kúszott az ára, de a 80% kicsit túlzás. 55k a Logitechnél, de úgyse onnan kell venni. ;)
    Utoljára szerkesztette: Routeres, 2015.06.05. 21:15:09
  • calathea
    Jó, csak rohadtul nem ér már ennyit. 2 éve vettem a TESCOban 29.990-ért akcióban, amikor máshol 35 volt. Aztán történt valami a Logitechnél, mert rápakoltak (a saját webáruhűzba is 80%-ot) egy csomót. Hivatalos úton, mint kisker az importőrtől 45.000 HUF volt tavaly. És akkor még arra jön rá a kereskedő haszna.
    Ahogy ma figyeltem újonnan az auchanba a legolcóbb, 49-50 ezer HUF.

MM-be, 65

Ennyiért már veszek egy szakadt Trabantot átíratással és éves kötelező is fussa belőle.... és akkor nem a számítógép előtt kockul, hanem talán megtanul az autóhoz is szagérteni a kedves ifjú...
    Utoljára szerkesztette: calathea, 2015.06.05. 21:01:32
  • BPI1184
    Ma megvettem a Logitech DFGT kormányt és nagyon nem tudok eltájékozódni a beállításokban. Esetleg aki ilyennel játszik az OMSI-ban, tudna nekem segíteni, hogy mik a legjobb beállítások, vagy átküldeni a beállításait? Előre is köszönöm!! :)
  • BPI1184
    Köszönöm a válaszokat a kormányról, szerintem beruházok rá.:D
  • bolhalovas
    Teljes mértékben egyetértek, én is egy ilyet használok.
  • Banderasbkv
    Nekem is DFGT-m van és eszméletlenül jól megállja a helyét. Csak ajánlani tudom.
  • Routeres
    Bírja a strapát, de a kábelekre figyelj, különösen a pedálokéra, a csatlakozó után. Pár hete elszakadt az enyémben a fék kábele, de sikerült megcsinálni.
  • BPI1184
    Üdv! :)

Szeretnék venni egy kormányt az OMSI-hoz. Logitech Driving Force GT-re gondoltam. Mi a véleményetek erről a kormányról? :)
  • Edmond14
    Köszi, működik.
  • norb82
    Valami más gond lesz, ez mint modell egyáltalán nem sok. Inkább az sco file-ban lehet valami ami nem tetszik neki.
  • nemeza
    Csak a fok-gyemet használva tudsz kiírni bármit.
    Be kell kapcsolni először bal panel alsó sor balról talán a második gomb.
    Utána járatszám > beírod a számot pl. 282E (betű: shift + nyilak) utána enter, kiválasztod a felkínált végállomások közül ami tetszik, és mehetsz is.
  • Edmond14
    Sziasztok!
    Letöltöttem a Nemeza-féle Ikarus 405-öt de, a kijelző és a Fok-Gyem nem ír ki semmit. Ikarus 412 és 260 2015-öm is van, mit tegyek?
  • Kenike
    Mennyire biztos ez, hogy ettől fagy ki? Ettől pl egy komolyabb kereszteződés is kidolgozottabb...
  • HEVManias
    Sajnos az a baj, hogy ez még nagyon sokkal fog bővülni, ugyanis ez majd parkolóház lesz buszoknak, 3 szinttel+az alagsori rész, és lényeges, hogy mindenhonnan látszódjon, mert majd lehet benne kanyarogni a busszal. Erre még az is jön, hogy a tervek szerint AI forgalom is lesz benne.
    Utoljára szerkesztette: HEVManias, 2015.05.31. 16:04:58
  • bajusza
    Nagyon szepen alakul, igenyes munka.
  • LnD
    Ha már egyszer ilyen szépen kéred:
  • norb82
    Pedig ez annyira nem is tűnik részletesnek.

Ha spórolni akarsz még belőle, és úgyis csak a felszínről látszana Omsiban, bőven elég szerintem az első félszintig, onnan az aluljáróba lemenő rámpához már elég egy ügyes textúra. De ebben a formában se tűnik olyan durvának a modell...
    Utoljára szerkesztette: norb82, 2015.05.31. 12:22:02
  • norb82
    Talán ha visszaolvasol? :)

Amúgy semmi új mostanában egyikkel sem.
  • matec1996
    Sziasztok srácok régen voltam így nem tudok semmit!! A rábával és a Setrával miújság?? kaphatnánk róluk képet? :)
  • HEVManias
    Sziasztok!
    Omsi 2 mennyire bírja a részletes objektumokat?

Valami ilyenre gondoltam, mégis, mikor a szimulátorban használom, vagy fél percig gondolkodik, aztán lefagy.
    Utoljára szerkesztette: HEVManias, 2015.05.31. 11:48:41
  • Hyp3r
    Ha gépnél leszek, megnézem, melyik az a pár sor. Én már átírtam.
  • Banderasbkv
    FÚ! Hát nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!
  • Bobenő
    Szia!
    A .bus fájlban még az elején van egy ilyen sor:
    [sound]
    sound\valami.cfg
    Ezt a fájlt kell megkeresned a sound mappában. Ennek az vége felé van leírva az ajók hangja, itt tudod lecserélni!
  • Banderasbkv
    Szevasztok!
    Valaki megtudná nekem mondani, hogy a 280 BKV-nál az ajtók hang fájljainak neve micsoda? Meg azt, hogy hol lehet őket esetleg átírni? Mert ki szeretném őket cserélni ugyan is bolygó ajtós létére ráncos hangja van és nem tudom miért.
  • cxaxoxc
    Köszönöm a tippet. Töröltem párat, de valahogy csak nem sikerült azokat, akik az útba állnak... Esetleg akad valaki, aki ért is az ilyesféle dolgok babrálásához és megnézné pontosan miket kellene törölni? Elég sok bejegyzés van azokban a .cfg file-okban, és egy örökkévalóság lenne mire sikerül így megtalálnom a törlendő sorokat. Vagy van valami trükk, amivel a nyers sorokból rá lehetne jönni melyik bejegyzés melyik állóhelyet jelöli?
  • Banderasbkv
    Igen ez működik. Köszönöm!
  • nemeza
    A korábbiakban is benne volt: pár állóhelyet kellene kitörölnöd a passangercabin.cfg-ből vagy a paths-ból.
  • nemeza
    Link, olvasd el a szöveget is!
  • cxaxoxc
    Valaki tudna segíteni, hogy a 2015-ös kiadású 260-as BKV modban mit kellene átírnom, hogy a kedves utasok ne állják el teljesen a kilátást jobbra? Tudom, hogy így valósághűen van szimulálva a sok tahó viselkedése, de míg a valóságban rájuk szól az ember itt ez ugye nem opció...
  • nemeza
    Ok, akkor felteszek egy újabb verziót, ami nekem működik.
  • Banderasbkv
    Nekem például ezzel sem.
  • nemeza
    Ezzel nem megy?
    http://nemeza.hu/letoltes/omsi/bus_mods/omsi1-Ikarus_405_v0.8a-Alldoor_mod_by_nemeza.zip
  • nemeza
    de
    nincs
  • landiarpi
    Köszi. Valaki nemtudja, van valami hír a Setrárol vagy az Ikarus EAG-ról?
  • bajusza
    Torolni kell az ailist.cfg fajlbol a sorokat, elvileg ennyi.
  • reveszda
    Kiadva nincs, de egyébként van.....
  • SirHiggins
    Megtudná valaki mondani, hogy adott pályán a szirénázó AI autókat hogyan lehet kivenni? thx
  • Edmond14
    Köszi
  • bajusza
    Próbáld meg itt: katt
  • Edmond14
    Sziasztok!
    Ezeket a fájlokat nem találtam sehol, nem tud valaki valami letöltési linket
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sceneryobjects\Zane\Hst_saeule.sco
    Sceneryobjects\Zane\Hst_saeule.sco
    Sceneryobjects\Zane\misc_subwaysign_new.sco
    Sceneryobjects\Zane\misc_subwaysign_new.sco

Splines\Zane\str_4spur_Heerstr.sli
    Splines\Zane\str_4spur_Heerstr.sli