OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összedobtam egy kis "gameplay"-t az új FBW-rõl:
Asus M5A97 Evo R2.0,AMD FX8350,DDR3 Kingston HyperX Blu 8GB KIT 1600Mhz,Sapphire HD 6950 OC+Accelero Extrem Plus II,Samsung 830 SSD 128GB,WD20EURS,WD10EZEX
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
Elõre is köszi!!!:-p
Renault magnum http://kamionszim.hu
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Most 18:43-van... <#banplz>#banplz>
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Az elõzõ pályához képest!
54 járatott próbáltátok már az nagyon technikás!
5 járat is változott az útvonala!
34N járat is van!
nekem nagyon bejött!
Mármint Teltowwal kapcsolatban...
Teljesen újra kellene írni a menetrendet, mert az egyik keresztezõdésnél úgy készítette el, hogy ki hagyott az útvonalból egy kb. 1 mm-s csatlakozást.
A német fórumon mutatták neki a hibát, erre azt felelte, hogy nincs jól feltelepítve a mellékelt kiegészítõ könyvtár. Mivel sokan "reklamáltak", készített egy update verziót, ugyanazzal a hibával....
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
Ha ezek után sem indul, ellenõrizd az ajtóféket (NUM-)....
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
http://data.hu/get/3810798/Karosa_BUSE.zip
Ezt már módosítottam, remélem tetszeni fog.
Ha valaki nem elégedett a kameranézetekkel, valamint a visszapillantó tükrökkel, annak is ajánlom...
Nálam ez a hibajelenség akkor jött elõ, amikor valamilyen módosítás után, nem busz nélkül indítottam a játékot.
/Az elmentett állásban nincs benne az a változás, amit utána eszközöltem.../
A második kép nagyom arra vall....
Ha letöltötted a két bus fájt tartalmazó bugfixet is, akkor újra kellene másolni az egész könyvtárat...
Nálam ugyanis egybõl a Karosa van kijelölve, mert betû sorrend alapján azt adja ki.