63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#16544 Sajnos nem,hacsak nem másoltad be a pálya hof-file-át.
Ha be van másolva,akkor próbáld meg a menüben,arra a 92-es icon-ra kattintva. -
rarma #16543 Nem tudod hogyan lehet orvosolni
ezt a hibát a buszon?. -
#16542 Fent a tv.Szerintetek kicseréljem plazmára?
-
Geri556 #16541 Most hogy belegondolok én is az alap buszokból tettem be a sorokat, de jó volt, csak nagyon lent volt (Az a modell miatt volt)
-
#16540 Ez ötletet adott!Rakok énis ilyesmi tv-t! -
SnyperD #16539 Amúgy nem nagyon értek még én sem hozzá :) csak ha valami oldalra megy az egyértelmű hogy valami koordináta de hogy hol kell keresni azt nem tudom :)
@rarma jó ez a busz most látom először :) Köszi hogy megismertetted velem :D -
rarma #16538 Sziasztok! Megszeretném kérdezni aki jártas abban, hogy ennél a busznál a járatszámot kirja de viszont a végállomást nem,egyátalán semmit nem ír ki, hol lehet rajta állítani,hogy működjön rendesen.
BUSZ -
Brad33 #16537 Köszi a választ! -
#16536 Csak az a baj,hogy scriptekhez nem értek.Akkor már a gps-t is beüzemeltem volna,ami szintén van a buszban.
-
Robi546 #16535 Van egy jó ötletem bár lehet nehéz meg valósítani. :D
iPhone -on rá kattintasz hogy Clock vagy ilyesmi és ki írja a jelenlegi időt a játékban. :D -
Geri556 #16534 Nem mindig az alap buszokból kell kimásolni, mert meg kell adni a helyzetét
(középpont) valamint a tengelyeket, hogy merre mozogjon és az alap buszokban nincs mindenhol ez benne. -
#16533 Ezt a 2-t másoltam énis.Az értéke nem jó.(Ik-ba) -
Zoliikp #16532 Ez a D92-esé:
################################
[mesh]
D92\D92_Rollo.o3d
[viewpoint]
3
[mouseevent]
cp_rollo
[newanim]
origin_from_mesh
anim_trans
cp_rollo_pos
-0.49
---------------------------
[mesh]
D92\D92_Rollo_Bommel.o3d
[viewpoint]
3
[mouseevent]
cp_rollo_retract
[newanim]
origin_from_mesh
anim_trans
cp_rollo_bommel
0.007
-
#16531 Kössz..Meglesem!:D -
SnyperD #16530 valami z érték :D -
#16529 Mitől van az,hogy a roló oldalra mozog,nem lefele húzódik?
Milyen értéket kel beírni?Hol lehet ezt az értéket megnézni?
-
SnyperD #16528 Amúgy nevet tudunk mondani de helyet nem :D -
SnyperD #16527 -
Zoliikp #16526 Hidd el a barátság fontos, és ilyen kérdésekben Google a legjobb... Szvsz. -
Frenklin737 #16525 Párdon -
SnyperD #16524 ??? Előbb írtam. Nem fogom itt leírni hol juthatsz hozzá :D -
#16523 OFF:*kamera -
#16522 Csak a kemerát kell léptetni.Amerre menni szeretnél,arra a területre tolsz egy jobb kllikket. -
Frenklin737 #16521 Hol Lehet Ilyet Szerezni
-
SnyperD #16520 vagy megveszed vagy OFF: töltesz -
Brad33 #16519 Heló!
Próbálnám továbbfejlesztgetni a Berlin Spandau V1.4 pályát, de amikor Editorral betöltöm, nem hozza be a teljes pályát. Van egy központi rész (ami ugyan a játékban nem lenne kicsi, de így szerkesztőben elég korlátolt), és egy idő után elfogy a map. Valaki tudja, hogyan lehet ezt orvosolni?
Illetve még egy kérdés: hogyan lehet mozogni editorban? Egyelőre csak a zoomolást és a forgást találtam meg.
Előre is köszönöm! -
Frenklin737 #16518 Honnan Lehet Ilyen programot szerezni?
-
SnyperD #16517 Kell egy tervező program, szabadidő, kitartás :D -
Frenklin737 #16516 Hogyan lehet buszt csinálni kell valami program? -
Geri556 #16515 Ez sajnos igaz, én se bírtam még megcsinálni a sajátomban, mert amikor feljebb vittem kilógott. Nemeza nem tudom hogy oldotta meg :S -
#16514 Én most rakok a 260-asomba a vezető fülkébe bal oldali ablakra rolót,seak az a baj,hogy oldalra mozog.:D -
SnyperD #16513 és úgy meg lehet csinálni a mozgását hogy ugy menjen fel mint egy garázskapu? tehát befordul és felemelkedik? -
SnyperD #16512 Amúgy a modellel kész vagyok márcsak konvertálni scriptelni kéne :D Csak meg kell tanulni mindkettőt :D -
Zoliikp #16511 Még szét kell nézni az eddig kijött buszokon, hátha... -
SnyperD #16510 Arra gondolok úgyis :) Mert a fiktív buszomba nem oldható meg hogy eltűnik a plafonba :D -
Zoliikp #16509 Sajnálatos módon az alap buszok közül egyikben sincs az a fajta megoldás, ami a kollegának kell. A rolló ugyan működik, de "felmegy a falba, és a középső kijelző mögé rejtőzik.
Amit láthatott, az Nemeza 260-asában volt, ami azt az érzést kelti, hogy feltekeredik, de a megoldása zseniális... -
#16508 Persze hogy meg lehet.Tanulmányozzátok valamelyik MAN model.cfg-jét.
(rollo néven van) -
Robi546 #16507 Szerintem meg mivel én próbáltam is vagy az alap MAN SD 200 vagy SD 202-ben van vagy NL 202-ben,nem tudom de ha van ilyen akkor meg lehet csak nem tudom hogyan. :D -
#16506 OFF:Akkor közel lehetsz mert én meg itt lakok a Kassai téren :)
fjx235: Megpróbálom,de igazából ez a "festegetős" módszer,ha hallottál már róla. A lényeg,hogy csak az útszegélyeket rakom le,így úgy hajlítgatom,szélesítem,alakítom ahogy a helyzet kívánja. Utólag kerül rá a felfestés és a path. Szóval sok meló van vele. Egyszer végigmegyek magával az úttal,majd ha ez kész jöhetnek a felfestések,utána a path az AI-nak. Forgalmi rend,object-ek. -
SnyperD #16505 Engem az érdekel hogy meg lehet e csinálni a tekerhető rolót? :D Már láttam szóval biztos :)