OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Egy adott pályán a forgalom sûrûségét és az utasok sûrûségét lehet valahogy szabályozni? És ha igen, akkor hogyan?

Üdv!
adam993
Rakjam fel azt is?

ozimak
Valaki nem keresett múltkor harmonikaajtó hangot(Ikarus 260)? Itt van egy csöngéssel együtt: http://www.youtube.com/watch?v=nspiRlbA7bo&feature=fvsr
Fel lehetne használni hangnak az OMSI-ban nem?
Köszi, de...Hibával már nem dob ki, most simán nem látszik a busz. Lehet hogy a ticketprinter.osc fájlra van szükségem?
adam993
http://data.hu/get/3995747/man_sd85_main.osc

Üdv, építgetek egy pályát, mellékelek hozzá két képet. Elnézést h nem linkelek, a friss regisztráció miatt 30 napig nem szúrhatok be hivatkozást...

adam993
Vagy ez lehet h nem si abba van.😄 Feltöltöm, megnézed, hogy jó-e.😄

adam993
Én is a fájlra gondoltam. -.-😄 Az a mod, amikor ajtócsukásnál van jelzõhang. Ha kell, feltölthetem azt is.😄

A fájl legyen origi, nem a játék... 😄 Nekem azért nem jó mert bemásoltam a modot ami a régebbi buszokba is elektromos pénztárgépet rak...azóta nem jó.
adam993
Én feltölteném, de azt hiszem nekem nem origi.:S

Valaki lenne szíves nekem feltölteni egy origi man_sd85_main.osc fájlt? Valamit elrontottam és nem tudom betölteni a buszt, erre a fájlra hivatkozik.

A fájl a Vehicles\MAN_SD202\Script mappában található.

Köszi!
ozimak
Ha lehet, akkor a 200-as Ikarus csipogóját tedd be, az nagyon klassz (mintha a végét járná az akku 😊)

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Sziasztok! Segítséget kérnék : az a probléma, hogy a játékban az utak a keresztezõdésekben, buszöblöknél és "egyéb nem egyszerû" helyeken sötét(új aszfalt)színûek, a többi helyen meg olyan matt szürke, mint amikor elõször betöltöd a Berlin Spandau pályát. A sötétebb részeken a járda is más színû. Valamit én rontottam el az tuti, abban segítsetek, hogy lehetne ezt vagy visszacsinálni, vagy úgy megcsinálni, hogy mindenhol ilyen új színû legyen az út(ez lenne a legjobb) 😊 Köszönöm.
Valaki nem tudna egy magyar karakterekbõl álló betûkészletet csinálni a buszmegállótáblákhoz? Nagyon nagy segítség lenne 😊

Készülő DélPest-Pálya oldala: http://www.delpest-palya.atw.hu

ccv520
Arra a sípolásra gondolsz? Az nem a tolatóradar..

««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»

ccv520
A mûszerfal olyan mint a Vbusban... nem lenne amúgy rossz, de hát így nem az igazi.

««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»

szabii98
<#taps><#eljen><#eljen>
jó lesz ez hajrá! 😊

I met God. She's black

Ben92
Ja igen igazad van, jó munkát.

Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.

A valóságban Kõbánya-Kispest-Alacskai úti ltp. között jár, amire te gondolsz az a 254E Népliget-Alacskai úti lakótelep. Amugy a második megállótól az útvonalvezetés, a keresztutcák a végállomásig nagyjából valóságosak 😊

Sikerült a bemondásokat beletenni a sd200-asokba. 😊
Márcsak néhány doldog kellene bele:
1. Ha van leszzállásjelzés és kinyilik a hátsó ajtó akkor mondja be az érkezõ megálló nevét.
2. tolatóradar hang.

AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány

Ben92
Jó lesz, de ez vonal valóságban, Népliget-Alacskai úti lkt. Az indulás helye, Népliget ?

Hülye kérdésre, csak hülye választ kapsz.

fuszhi
Csillagos 5 ös jól néz ki

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Itt az elsõ videóm a készülõ pályámról, még eléggé kezdetleges...várom a véleményeket😊

borzalmasak azok a textúrák, paintes munka 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Üdv megint én vagyok!
Új busz a láthatáron, július 3.-ai megjelenéssel!
http://www.megaupload.com/?d=BYY87KUN
Csak egy gyors csomag, a pálya, meg a .hof file van benne.
Helyes mûködéshez kell a SimpleStreets és a Straßenobjekte gcW addon.

Danke für deine Hilfe 😊
gumikacsa
Dobd fel, és megnézzük. 😛

Renault magnum http://kamionszim.hu

Üdv néktek!

Kis segítségre lenne szükségem.
Van nekem egy pályám, helyközis, magyar nyelvû, nem egy Sachen-Anhalt, de legalább magyar. 😊 Szóval az a bibi, hogy az AI buszok nem írják ki a célállomást, csak a járatszámot, a saját buszomnál meg az IBIS-en be lehet pötyögni a járatszámot, de amikor a Route-hoz írnám be a kódot nem történik semmi. (Nem írja, hogy falsches route!) A Ziel-lel meg tökéletesen megjelenik a kijelzõn a célállomás.
Mi lehet a megoldás???
Am motor hangot hogy lehet csinálni?
Ok vedd úgy hogy nem írtam semmit.Amúgy csak egy kérdés volt
Már nem azért de nem vbus. mindenki aki dolgozik valamin még bõven az alfának az alfájánál tart. Még én sem tartok sehol mert egy csomó mindent kell leprogramozni az ARC-on, mivel sok dolog új rajta ami a gyári MAN-okon nincs meg.
Egyik ilyen a szintezõ amit be tudtam üzemelni és még egy csomó kapcsoló be sincs üzemelve. csodát ne várjon senki. Amik kijöttek add-on buszok is bõven sehol nincsenek. Talán a Liaz, de a svájci busz is tele van apróságokkal mint a normális utasfigyelmeztetõ ami nálam meg a nezema féle Ikarusban már alap.
bocsi de mikor jön ki a 260 -as vagy ha már münködõ kpes a béta verziót valaki elküldhetné😄
adam993
Én meg nem merek már OMSI-ban vezetni, mert hétfõn lesz a Rutinvizsgám, és lehet nem úgy csinálnék mindent, ahogy kellene...😄

Ok, örülök neki, hogy reggeltél, pont ezekben az idõkben vannak a vezetések is. Hétvégén, és hétközben 18:00-tól. Ha nem megy valami, akkor írj a fórumba, nem harapunk. 😊
Köszönöm.

Sziasztok! Nem tudja vki, ha saját pályán szeretnék megállóbemondásokat, azt hogy kell beállítrani? és hova kell tenni a hangfájlokat?

Sziasztok !
Valakinek sikerült beletenni az SD200-asokba és SD202-be a hangbemondásokat? (scriptet), mert a német forumról néztem de nekem nem sikerült. Ha valakinek megvan akkor küldje el ha tudja a mailemre:
[email protected]

Köszönöm.

AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány

Honnan tudnék különbözõ jegyeket meg pénznemeket letölteni OMSI-hez?
Elõre is köszi.
marka47613
No ma megismerkedtem a térdeplõ scriptjével. Még egy kicsit tanulmányozom hogy ki van kivel, de a jó hír az hogy a térdeplõn kívül a hasmagasságot is tudom majd állítani le és fel egyaránt. Jóó lesz ez.
Honnan tudom megszereni a RepaintTool.exe-t? Nekem nem volt benne alapból...

Hogy lehet a megállókba utasokat rakni? Van 1-2 olyan megálló, ahol napszaktól függetlenül soha nincs utas.
Menni kell a busszal vagy 100 métert, utána lesz hang.
nálam sincs hang a Sachsen-Anhalt mapon :/ :/
pedig amikor felraktam akk még volt 😞
úgyhogy reinstall lesz belõle... hátha akk lesz hang mee téll naon jó map 😊

Errõl van szó! 😊
De mennek 90el is, csak néhol mennek 50-60al. De nem zavar, legalább lehet elõzgetni is kicsit 😛
Szerintem az AI jármûvek 60-nál többet nem mennek, ha kétsávos az út. Írhatsz akár 1000Km/h-t sebességkorlátnak, nem fognak 60-nál gyorsabban menni. Autobahn-on gondolom más a helyzet... 😊
Sziasztok!

Kipróbáltam a Sachsen-Anhalt nevû mapot.
Szerintem nagyon jól sikerült, az eddigi legjobb helyközis map. Néhány hiba van benne, pl. a menetrendet túl lazára vették. 70el mentem lakott területen kívül, lakott területen belül meg 40-50el, és ígyis 17 perccel elõbb értem be a 12es vonalon, mint a tervezett idõ. Az AI néhol 50-60al megy lakott területen kívül, de az eddigi helyközis pályákon is ugyanez volt a helyzet. Sajna a láthatatlan falak sem maradtak ki ebbõl a pályából sem. 3-4 helyen is sikerült megtalálnom õket. De ettõl függetlenül nagyon jól sikerült. Helyközisnek ezt fogom használni 1 ideig az biztos😊

Üdv
ozimak
Lehet megnézem,de az a baj,hogy én csak hétköznap este és hétvégén érnék rá... Regisztráltam,majd ott megbeszéljük <#wink>