OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Towards Cantebury felé 00402-t kell beírni a line-hoz, 02-t a route-hoz, Towards Park and Ride felé pedig 00602-t a line-hoz, 02-t a route-hoz.

Igen be másoltan, de nem mûködik.

Vehicles/MAN_SD202 mappába besoltam a Canterburybasic hof fájlt de akkor is falsche route-t ír.

omsifan
Meeg lesz az húzatva rendesen. 😉 A videó most töltõdik fel. (Akkor kezdtem tölteni mikor ezt, csak ez 2.5 GB és nagyon lassú a netem.)
100-ig húzatom benne.
Igen, a fordulatszámmérõ ott van. Készül egy másik 256-os is bele. (A steyr ajtós amit említettem már, azon már rendes helyen lesz, ezen azért van itt, mert az eredetin is ott van.

BAS-953 :)

omsifan
Ha nagyon oldalra nézek, akkor van ez. Megjavíthatom.

(Ezt ezentúl minden héten megkérdezi valaki?) 😊

A pályához tartozó hof fájlt be kell másolnod a buszok mappájába. Ctrl+C, Ctrl+V... Pofon egyszerû...
Sziasztok.Az lenne a gondom hogy felraktam a Canterburybasic mappot, és amikor ki akarom írni a megállót, azt írja hogy falsche route.Elvileg valami hof fájlokat kellene másolni a buszok mappájába.Valaki tudna részletesebben segíteni?😄

Valaki tud leírást adni, vagy valahol eltudja magarázni hogy hogyan is kell buszokt készíteni?
adam993
Pont akartam linkelni, hogy a 400-as szériánál is így van, mert arról képeket is találtam. De közben megtaláltam a 200-as szériát is.
3. kép és az alatta lévõ rész

Szia!

Szépen haladsz vele 😊 1 kérdésem lenne: A fordulatszámmérõ hol van? Jól láttam, hogy a kormányoszlop mögött? Kár érte, mert úgy nem látni belõle semmit 😞 Az alapjárati hangja viszont nagyon tetszik. Kicsit megtúráztathattad volna😊
Az összes Ikarus 200-as jármûvön az irányjelzõ kapcsoló egyben egy kombinált kapcsoló is.

Az irányjelzõ karon lévõ kezelõelemet a kormány felé nyomod, akkor kapcsolod be a dudát (magyarul, a tenyereddel megütöd), ha a kart középálláshoz képest lefele mozdítod el, akkor reflektort kapcsolsz, ha felfele húzod, akkor fénykürtöt tudsz használni.

Irányjelzõ funkció értelemszerûen a kar elõre, illetve hátra mozdításával érhetõ el.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Ikarusfan
A hátsó utastéri kameranézetnél mint ha a kamera "belelátott" volna az ülésbe. Jól láttam?

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

omsifan
Automata váltós mód lesz. Ablaktörlõn kívül az ajtó sebességét, meg a visszacsapódását kell kijavítani. A kapcsolóknál a fûtést, légbefúvót kell még megcsinálni. Amúgy a duda hol van?

adam993
Nagyon jó lesz, csak így tovább, de ha jól tudom, akkor a duda nem a kormány belsõ része, de lehet, hogy nem így van. Ablaktörlõkön kívül van más, amit még javítani kell? Ja, és kapunk automata váltós módot hozzá?(tudom, hogy az nem realisztikus, csak billentyûn szar váltani)

TheSosy
Ja,és az a bajom,hogy csak a kormányon lévõ gombokat érzékeli a game controllerbe. ha elfordítom a kormány nem is érzékeli.

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

matesz19
Nagyon jó lett ez a busz, már így elsõ látásra is. 😊 Már várom. 😊

ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB

TheSosy
hali,a kérdésem az lenne,hogy vettem egy kormányt(minden tartozékkal) és azt hogyan lehetne beállítani?

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

omsifan
Itt az elsõ videó. Ez csak egy bemutató, a második videó majd jön, ha feltöltõdik.

wollnerd
Miért?
Nekem most is simán lejön... LINK

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

A Magyarosítás új linkje kéne!
Valaki belinkelné!

Elõre is köszönöm!

Erlau Trans
Nyugtával a napot...

Map:
én azon csodálkozom, hogy ezt még senki nem töltötte fel és tette közzé azok közül, akik kicsengették érte a pénzt...
ozimak
Hát elég szépen szerencsére! 😉
LMG123
Kérdés végén kérdõjel van... 😄

omsifan
Holnap kaptok egy kis videót az Ikarus 256-osról. Most komolyan holnap. (Háát amennyire komolyan, ha minden rendben megy, akkor tényleg lesz videó.)

én csak kérdeztem mert nem tudtam róla
LMG123
Rájöttünk már mi is,képzeld... 😄

lesz csuklós busz is az omsihoz
szabii98
ozimak
Jajj vééégre csuklóóóós! <#taps><#eljen> Alig várom már 😄
omsifan
Hehe, ezt csak a valósághûség kedvéért csináltam. Le is fotótextúráznam a buszt, csak az a baj vele, hogy egy kis udvarban áll már több hónapja. (nincs munka)

fuszhi
😊

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Van egy fizetõs verziója ("donors edition"), amit azok kapnak, akik 4 fonttal támogatják a készítõ munkáját.
fuszhi
mért az fizetõs?

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Még a játék megjelenése elõtt leszögezték a készítõk, hogy õk nem fognak fizetõs kieget csinálni. Úgyhogy effelõl nincs kétségem.

Sajnos kivételek mindig lesznek, lásd a Canterbury mapot...

fuszhi
oh yes különjárat ez tetszik 😊))

omsifan
A buszon kívül meg a csuklóscripten kívül nem volt szó más dologban. Ezért nem hinném, hogy ennyi miatt kiegészítõ pack-ot csinálnának.

Erlau Trans
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de van egy olyan érzésem, hogy ez a csuklós egy kiegészítõ pack-ban lesz kiadva, és persze jó pénzé lehet majd hozzá jutni.
omsifan
A kapcsolók meg tökéletesen használhatóak, be fogom tenni, csak még nem került rá sor.

Ikarusfan
Na, az a lényeg, hogy használható legyen.

omsifan
Még nem nagyon foglalkoztam vele, de úgy látom, meg lehet csinálni. Annyi a gondom, hogy a "mutatókat el kéne tüntetni a mûszerekrõl. Ezt photoshoppal meg tudom csinálni, csak még nem jutott rá idõm.

Ikarusfan
Sikerült kihozni valamit a képekbõl, amiket küldtem?

omsifan
Függöny csak hátul lesz, mivel túl sok polygon lenne, ha mindenhová tennék.

omsifan
Egy kis fejlõdés:

Szerintem örüljünk annak hogy elkezdték csinálni, mert így is úgy is készen lesznek. Amúgy a német oldalon néztem valami februári dátumot. Szerintem az nem sok, mert precízen megcsinálnak egy csuklós buszt, és remélhetõleg nem bugosat xD
omsifan
Ehhez még hozzá kell tenni, hogy az egyik a modellezésben, a másik a scriptelésben jeleskedik. Így aztán inkább egy ember csinálja a buszt. A másik csak modellezi.

Sokan? 😊 A játékot 2 (azaz kettõ) ember csinálta. De valószínûleg hamarabb kész lesz, mint más, hasonlóan minõségi busz.
omsifan
Két ember van csak. Ketten csinálták az egész játékot. De biztos nem kell annyit várni, mintha egy olyan ember csinálná, aki még nem sciptelt.

ikarus 280 BPI
Hogyha a játék készítõi csinálják akkor tuti hibátlan lesz! És erre valószínûleg nem kell annyira sokat várni , nem ? Mert ilyenkor sokan dolgoznak rajta!?

sziasztok.Jó hír a csuklós.Ha sikerülne neki a csukló script akkor talán be lehet majd fejezni a 280-t is egyszer!

omsifan
Szuper, végre "csukis" is lesz. 😄
Ebbõl szerintem biztos, hogy lesz valami, mivel a játék készítõi csinálják.

Ezaaaaaz! Én is ezt mondom, de vártam már ezt! 😊