OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kormány, vagy az útmenti fák?
Ha jobban belegondolsz épp a tükrözõdést kell lecsökkenteni, ha nem erõmûved van, és szeretnél játszani...
Mindazonáltal a fényt a játék szabályozza:
a koszolódás, valamint az esõ az textúra, és megfelelõ eseményvezérlésen múlik.
A lejjebb látható, általam feltett képen is ez a gond; a textúra talán rendben, de az esemény már nem...
Javaslom, hogy próbáld beszerezni A Deep Exporation nevû program valamelyik verzióját: egybõl megjeleníti a 3ds, és sok más 3dfájlt, de a legnagyszerûbb tulajdonsága, hogy konvertál X-be, amit az omsi elfogad...
Látom, több Ikarus készül (fõleg 260). Az eddig kiadott buszoknak sok hiányossága van a gyári buszokhoz képest. Amit én nagyon hiányolok, hogy az addon buszok mûszerfala nem tükrözõdik, illetve, a busz nem koszolódik és még régebben 1 fórumtárs is megemlítette, hogy a busz külsejére is lehetne dinamikus fényeket "varázsolni", hogy ne tûnjön olyannak, mintha paintben lenne rajzolva az egész. Én nem értek hozzá, nem tudom ez mennyire nehéz munka.
Nem tudom, hogy ki mennyire figyel ezekre, de gondoltam megosztom veletek😊
További jó munkát😊
Üdv!
a problémam 😛 :
nem tudok .x fáljból .o3d -t konvertálni. ezt írja: Export failed!
És a buszt késõbb fogom betextúrázni?
Ezzel pedig nem megyünk sokra.
Természetesen ez nem vonatkozik azokra, akik eleve készítettek teljes modellt, vagy foglalkoztak a modellezéssel. Számukra egy-egy kép többet mond el, mint mi egyszerû halandók felfognánk belõle...
Ezért 2 dolgot tehetsz:
-megvárod, hogy az elkészült modellek után kijön valami összegzés az elvégzendõ feladatokról;
-öntanulással egybekötött modell készítésbe kezdesz, és esetlegesen felmerülõ konkrét problémával "betámadod" a közösséget...
Viszont ha itt vagyok lenne egy kérdésem a már megjelent 260 assal kapcsolatban : Mi lehet az oka annak h nem mûködik a csengõ pedig a gombra amit beállítottam reagál úgy ahogy ,kell és a SOUND mappában is ott a csengõ windows média player le is játsza?
Ajánlom mindenkinek ezt a jegy és forint packot Kispest pályához is!
A modot nem én készítettem , nem tudom pontosan de ha jól emlékszem talán a Miskolc pályához lett kiadva ez a pack!
http://freakshare.com/files/2471xe1c/huablaze_forint_jegy_mode.zip.html
Fontos hogy az elérési útvonalat módosítani kell a global.cfg-ben!
+ A TicketPacks / Budapest_1 mappában cserélni kell a fájlokat A Berlin_1.otp-t nevezzétek át Budapest_1-re!
Fontos hogy készítsetek biztonsági másolatot!
További jó játékot!
omsifan!
Nagyon jó lesz a 260-as! Csak így tovább!<#worship>#worship><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Én mindent megpróbálok megcsinálni, amit csak kell.
Nem gond, jó is, hogy a képeket feltöltötted.
BAS-953 :)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Lehet hogy már kiírtad vagy kérdezték mások is ,de hirtelen nem találtam,Szóval ez a busz sac/kb mikor fog megjelenni ? : )
Egyenes mûszerfalas lesz! 😊
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
😊
Tegnap kezdtem a pályát csinálni és semmi gond nem volt,de most hogy folytatni szeretném ezt csinálja. Spline-okkal ugyanez a helyzet...
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
az üres az nem lehet úgy meg oldani mint a rükvercet csak a másik oldalt? és akár 6 sebességes is lehet 😊
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."