OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kem001

Letöltés(késõbb tegye fel majd valaki külsõ weboldalra, mert regisztrációval lehet csak tölteni)

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Köszi szépen! Most már mûxik!<#vigyor4>

ozimak
+1
alig várom már

AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz

fuszhi
na ez tetszik végre alakul

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

omsifan
Vidék 1.0 lesz a pálya neve! 😊

BAS-953 :)

Taktaharkány-Felsõ v1.0 😄

omsifan
Tééényleg, ilyen névre nem is gondoltam. Nagyon jó!

Vidék 1.0 😊
LMG123
Semmi baj nincs az üveggel,a probléma nálad van. És milyen realisztikus skin? 😄 Az ajtó kívülrõl még mindig lila. 😄

szabii98
😊

I met God. She's black

omsifan
Ebben igazad van mondjuk, mert ha elkészül, könnyebb lesz esetleg a tulajdonságairól is nevet adni neki.

szabii98
elõbb készítsd el 😄

I met God. She's black

omsifan
Valami egyszerûbb nevet szeretnék.

wollnerd
Adsz nekünk egy darabot ebbõl skinbõl? 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

fuszhi
Kis Pataki erdõs falú

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

omsifan
Buszkészítés mellett belefognék egy fiktív helyközi pálya elkészítésébe. Valami jó nevet tudnátok javasolni neki? Nem nagyon van ötletem hozzá.

szabii98
Ja hogy alapból nincs neki árnyékja? ajaj :/

I met God. She's black

fuszhi
Köszi, akkor ezek szerint mondhatom rá hogy helyközi. Remek, mert régen említette valaki hogy készíthetnék helyközit. Ezt gondoltam ki egyenlõre, mert sok ember van aki hazaérve munkából nem azzal szeretne foglalkozni hogy útvonalakat tanuljon. Hanem csak neki ülni és menni pár kanyart ameddig engedi ideje. Ez egyszerû viszonylag, s van benne két pici kis "város"/falucska. Ma rá is nézek mit tudnék ez ügyben. Üdv.

Ha megmondod, h kell árnyékot alátenni, eskü odateszem! <#bee1>
Ill. vki be tudja linkelni ennek a busznak a topikját ahol anno kiadták, hátha ott már vki írt az ablakról. Gondolom vmi lengyel fórumon adták ki anno ezt a buszt.

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

szabii98
na de kérem..
árnyék luxus?😄DD

I met God. She's black

szabii98
helyi: városon belül
helyközi: közeli városok..
távolsági: távoli városok
attól függ hogy mekkora a térkép valójában etc etc

I met God. She's black

omsifan
A tükrözõdést tudtommal csak úgy tudod megcsinálni, ha egy modellezõ programban rárakod reflection textúraként.
De ehhez kell az eredeti 3ds vagy x fájl.

Elvittem egy karikára ezt az Ikarust...
Persze kicsit realisztikusabbá tettem a skint <#hehe>

Am, nem tudja vki, h ennek a modellnek hol van az ablak fájlja, ahol be lehetne állítani a tükrözõdést? Mert most olyan hatása van mintha nem lenne benne üveg. <#confused>
További képek az aláírásomban

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

fuszhi
üdv erre mondható hogy helyközi?

LMG123
Teljesen felesleges automatára...akkor semmi élmény,hogy nyitod a hátsó ajtót,stb...A Liaznál nem automata,ott is nyílik a hátsó ajtó,a Mercinél is tudja nyitni az AI a hátsó ajtókat.

omsifan
Ha a BUS fájlban is át kell írni a nevet akkor jó lesz...

Hát nekem vmiért nem mûxik. Mind a két buszban a MAN SD 200-as hang van.<#rinya>

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de az AI-khoz a hátsóajtókat automatikusra kellene megcsinálni, úgy ahogy az a MAN-oknál is van, és szerintem nem tartana sokból ezt kivitelezni...
BlueMaster
Aha igazatok van.... Sajnos ugyanúgy nem tudja használni az ajtót az AI a BVB-sen sem.... Kinyitja az elsõ ajtót a megállóba, majd ahelyett, hogy becsukná a középsõt nyomkodja folyamatosan...

Ennyi... 415-ös AI nélkül maradtam.... Szomorú vagyok... <#rinya>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

LMG123
Igen ugyanazt használja,ráadásul a BVB-s DG busza átalakítva...szal ugyanúgy fogja a gépet.

Az lehet jó lesz de nem mondom tuti biztosra meg nem néztem bele a Scriptjébe de szerintem ugyan azt használja mint a másik
Nekem a Mercedes O405 N2-n a belsõ kijelzõ fordítva írja ki a megállókat, és közben villog a megálló neve. Van erre valami megoldás?

BlueMaster
Köszi a gyors választ, sajnálom jó lett volna így.... Pedig itt korábban azt írta valaki, hogy õ Kispesten ezt használja AI-nak onnan jött az ötlet... Lehet leszedem a BVB-st AI-nak.

Köszi mégegyszer!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

OFF: De akkor még jobban be fogná a gépet mint most azé nem jó ai-nak
Ott az a probléma hogy nem ai-nak terveztem a 415 hanem sima busznak így is nagy gép igénye van mert részletes meg sok elembõl áll össze és ott a door.osc be kéne bele nyúlni hogy jó legyen ai-nak
BlueMaster
Sziasztok!

Nekem is van egy problémám, ebben szeretném a segítségeteket kérni...
Én az eredeti Spandau pályán játszom, és letöltöttem a legyel Ikarus 260-at, a Mercedes O405 N2-õt, és a dgufoplast által készített (ezúton is köszönet érte) Ikarus 415-öst. Mivel én nem szeretek úgy játszani, ha egy busztípust csak én vezetek beraktam mindhármat AI busznak is a MAN-ok mellé. A két lengyel típussal nincs is gond, szépen dolgoznak viszont a 415-ös valamiért nem mûködik. Mikor beáll a megállóba, az utasok fel/le szállnak nem tud elindulni mert nem tudja becsukni az ajtót... A középsõ ajtót próbálj lassan csukni de nem megy az elsõ meg nyitva áll... A megállóból meg se mozdul így áll az egész forgalom...
Találkozott már valaki hasonló problémával? Mit rontottam el mi lehet a megoldás?
Ha valaki tud segíteni elõre is köszönöm!

Igen, 512-n kell maradnia.
A legegyszerûbb, ha beállítasz mindent úgy, ahogy neked jó és elmented egy option_preset-nek. Így ha bármit elállítasz, két kattintással vissza tudod állítani.
TheSosy
Sikerült.Köszönöm a segítséget.

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

TheSosy
És annak 512-nek kell maradni? Én feltettem max.-ra és úgy nem volt jó.

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Akkor valószínûleg a képen látható értéket kell beállítanod:

TheSosy
Bármelyik pályán megyek,és minden buszban az a gond,a külsõ tükrök,a belsõ, mindegyikbe csak egy fekete kép van.Egyszer átállítottam az idõjárást esõsre,és utána vissza naposra.és a tükör(mindegyik)ilyen fehér felhõket(mozaikba)mutatta.

Akkor megtisztelsz azzal, hogy leírsz néhány apróságot?
pl.: melyik busszal, esetleg mindegyiknél ez a gond, vagy csak pályától függ...

Tudod, konkrét kérdés, rendes válasz...
TheSosy
OFF: xD,bocsi:tükör

TheSosy
A konkrét dologra,csak a ökör részére.

Általánosságban szeretnél választ kapni, vagy konkrét dolog érdekel...
Ott kell bekapcsolni, megadni a tükrözõdést;
a következõ panelon viszont azt az fps értéket lehet szabályozni, hogy mikor milyen legyen...
Köszi.
Újra kell raknom a buszt, mert tegnap kipróbáltam a kamera nézet modot, amit a készítõ tett fel a hivatalos fórumra, és azóta semmilyen gomb nem mûködik egérrel a buszban...

De több, mint valószínû, hogy ez az ültetés ragadt be, vagy hasonló. 😊
Amúgy a Jelcznek ki lehet nyitni az elsõ ajtónak mind a 2 részét, vagy csak az egyiket lehet nyitni?
Amúgy valahol olyat hallottam hogy rámpa, de nem tudom hogy van e rajta 😄 lehet h csak én nem jövök rá? 😄

Colos111
Ebben a videoban 4:12 nél le ülteti lehet valamilyen gombot meg nyomtál és azért van ez 😊

Nézd a jó oldalát! tuning busz 😊

Scania V8

TheSosy
Tudna nekem valami képet mutatni a beállításoknak a tükör részérõl?,mert be van állítva a val.idejü text.tükrözõdés teljesre,de a tükrök mindenhol feketék.Akárhányszor ujraindítom,akkor se jó.😞