Valkűr - Tom Cruise ölte meg Hitlert
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
egyébként a film bejelentése elött kb 2 héttel néztem meg "ugyanezt" a filmet 😊
csak más a címe...meg mások a szereplõk...meg jobb... (?)
Megölni hitlert
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Szerintem nem rossz a cikk, de majd csk akkor fogom értékelni, ha már megnéztem a filmet.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ettõl függetlenül érdemes megnézni a filmet, mert a történetet nem csavarja ki halivúdi módra, hanem viszonylag pontosan bemutatja a történteket. A látvány is tökéletes, néhány kamu-Mercedes teherautón kívül minden eredetinek tûnt. Egyenruhában pedig kár tagadni: a II.vh-s német darabok voltak a legjobbak. Fekete bõrkabát-halálfejes sapka kombó verhetetlen. 😊
Történelem kedvelõk ne hagyják ki.
A hitetleneknek pedig: "Szekeres Viktor ölte meg Hitlert!" 😛
Szép lenne, ha egy mûfordító kap egy romantikus tiniregényt a kezébe, és ha már a címet is megváltoztatta, akkor nosza csinál belõle egy zombisztorit.
Amúgy a Pitch Blacknél is sok bazmeget kiszedtek a magyar szinkronból és a fejvadász srác figuráját is furcsa mód igyekeztek finomítani, ahhoz képest, amilyen valóban volt.
Az a gáz, hogy a többség nem is megy be sci-fi filmre, mert ez elég rétegmûfaj. Helyesebben ez sem igaz. A gummicsimmás paraxtcsákó tényleg nem megy be, de generációk nõttek fel a SW filmeken, a SF a modern kultúra szerves része.
Ezért ciki amikor a SW filmekben a csillagokba menõ felíratot Rémuszbácsi olvassa fel, de olyan stílusban, mintha a Mazsola és Tádé köv sztoriját vezetné fel egy vendégszereplés keretében.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A MUNKA SZABADDÁ TESZ
"Az Event Horizon-ról meg az a véleményem, hogy aki olvasott már életében egy, az az egy darab sci-fi regényt és/vagy érdeklõdik az ûr iránt, az nagy valószínûséggel tudja, hogy mi az az eseményhorizont. "
ugyan már, az emberek többségének fogalma sincs róla (a 10.000-nél kevesebb google-találat is beszéded). nem mondom, hogy jó ccím a halálhajó, de jobb, mint egy fura, tudományos eredetû szó. illetve nem jobb, de jobban leírja a filmet, jobban el lehet vele adni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az Event Horizon-ról meg az a véleményem, hogy aki olvasott már életében egy, az az egy darab sci-fi regényt és/vagy érdeklõdik az ûr iránt, az nagy valószínûséggel tudja, hogy mi az az eseményhorizont. Ellentétben a cím-rímmesterrel, aki megnézte a filmet és az jött le, hogy ez egy olyan ûrhajós-teknohorror. Hát azt nem tudta mi a címe valójában mert annak semmi értelme, annak meg hullahajó, annak meg van.
Hmmm, a Wanted-nak nem volt magyar címeeeee?????
Istenem, ilyen max 22 évente fordulhat elõ, valszeg ezért nagyon megüti valaki a bokályát!!!😉))
Valkyrie - az új Harry Potter? 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
a cím márkanév, az eladás ösztönzését szolgálja. épp ezért, ha eltérõ az értelmezés, de nézõcsábítóbb, akkor mindenki jól jár a gyártók/forgalmazók közül. (nem mellesleg, a nyolcadik utas a halál, szerintem zseniális cím (az idegen, csak így tükörbe semmitmondó lenne - de megértem azokat, akik szerint nem olyan jó), nagyon jól hangzik, más kérdés, hogy nyilván nem magyar találmány, hisz ez volt a címe a franciáknál, a dánoknál, a spanyoloknál, a lengyeleknél vagy a jugóknál is.) tükörbe nem is nagyon fordították, bár páran meghagyták az eredetit.
(de fura, hogy ezeket a példákat említed, mert ezek éppen magyarázó címeket kaptak. a pitch black nem tök sötét lett, hanem "pitch black - 22 évente sötétség", az event horizon halálhajó, a wanted is megtartotta az eredeti címet, stb.
Én azt mondom, hogy egy alkotás lényeges része a cím, ami gyakorlatilag egy rövid mondatban összefoglalja a mûvet, vagy külön hangsúlyt ad belõle valaminek.
Simán megtiltanám, hogy ennyire eltérõ értelmezést adjanak ezáltal az egésznek. A Casablancát sem nevezték el valami Háború és szerelemnek, vagy Nyolcadik utas a magánynak, vagy akárminek.
Másrészt az Aliennek az Idegen jobb lett volna? Kivételesen úgy érzem,hogy a 8. utas a halál eléggé frappáns és sokatmondó.. (legalábbis jobban bejön, mint pl. Krull - Támadás a Krull bolygó ellen..yikes..)
Kemény, ha valaki a filmbõl tudja meg, hogy nem sikerült a merénylet 😄
Biztosan egy világ omlik össze benne. A kopasz elereszt egy-két könnycseppet, a karlendítés sem megy már olyan lendületesen, a karszalag is lejjebb csúszik, a zsigerek megfeszülnek. Ráadásul tényleg lehallgatják õket (hídfoglalás). Kemény világ, de jön a titkos kézfogás, aztán egy 88, és minden megy tovább.
(Hitler egyébkén saját magát ölte meg egy pisztollyal,nem Tom cruise ez csak
film a gyengébbek kedvééert)
Egyébként a filmet nem láttam,de biztos meg fogom nézni...
all<#banplz>#banplz>
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Akinek meg ez SPOILER... hát az...
Amúgy az értékelés azon részével egyetértek, hogy "jó film, de..."
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Aki Hitler - annak a Bukás.
És Amerikai ne nyúljon többet ilyenhez mer letöröm a kezét.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
ez már inkább vicc:
Amerikai közlegény a feletteséhez:
- Uram, meglepõdne, ha azt mondanám, hogy egy híres amerikai színésznõ vagyok?
- Meg Ryan!
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Ha viszont még élne, biztosan öngyilkos lenne pár Szekeres Viktor cikk olvasása után <#bdead>#bdead>
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
A film nekem tetszett, sõt nagyon tetszett, de 8/10-nél nem érdemel többet.Semmi kiemelkedõ nincs benne, de a hangulat+zene elviszi a hátán az egészet.
jó a cikk címe viktor<#eljen>#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook