68
  • Android78
    "Mit képzelsz te magadról hogy egyáltalán egymás mellé mered állítani egy ember és egy egér életét ??"

Azt képzelem hogy szerintem minden élet egyforma és azért mert erősebbek és fejletek vagyunk NINCS jogunk más élet felet ítélkezni.

"Az az egér észre se vette hogy van egy extra alkatrész a hátán."

Lehet hogy te érzéketlen lelketlen élőlény vagy és nem éreznéd hogy a hátadon egy akkora fül van mint a féltested.Viszont a képen látható egér szerintem még mozogni se tud rendesen.=(

A másik már számítógépen sok mindent le tudnak tesztelni külön erre irt progival itt most a antibiotikumra gondolok.Japánba már alkalmazzák de persze állatkísérlet olcsóbb és a hozzád hasonlókat nem érdekli más élőlények érzése.
  • toto66
    Sőt én olyan önző vagyok, hogy miattam öljenek meg állatokat, csak hogy megehessem őket C:
  • AbyssLord
    Eljön majd az idő, hogy bemész a teszkóba, és veszel egy sorozat gyártott gazdaságos teszkó újat, amit helyben akciósan rádoperálnak. XD
  • szasz85
    Látom te is a sötétzöld kategóriába tartozol.
    Gondolom neked nincs szükséged ilyesmire, így nagyon könnyű okoskodni és játszani a nagy természet- és állatvédő aktivistát.

Az állatok nem emberek. Bármennyire is annak látszanak vagy annak szeretnéd látni őket. Az az egér észre se vette hogy van egy extra alkatrész a hátán.

Másrészről ez nem öncélú primitív állatkínzás. Ez kutatás, ahol rokkant embereken próbálnak segíteni.

Mit képzelsz te magadról hogy egyáltalán egymás mellé mered állítani egy ember és egy egér életét ??
  • asas01
    Android78: Az ilyen idiótáknak megtiltanám minden gyógyszer, vagy egyéb készítmény vételét (antibiótikum, oltások, higéniai cikkek) amit állatokon teszteltek (tehát az összes gyógyszer). Akkor majd megnézném elfogadnád-e az antibiótikumot amikor 1-2 heted van hátra tüdőgyulladás miatt.
  • dawinD
    ne legyél már butuska. Direkt neked elérzéstelenítjük szegény kis egeret, akkor elfogadnád a pár napja elvesztett füledet ???

Kicsit gondolkodjál, a mélyzöld foltjaidat meg tartogasd más alkalomra.
  • Android78
    Igen nagyon bölcs vagy kíváncsi lennék ha a te hátadon lenne egy kibaszot nagy fül mennyire lennél boldog.Ha nekem nem lenne fülem nem várnám el egy élőlénytől sem hogy miattam szenvedjen azért hogy nekem jobb legyen.Szóval látszik hogy emberek 90% csak magára gondoló kis primitív élőlények.Akik ha kell más szenvedésén élősködnek legyen az más vagy a saját fajtájuk szégyen!
  • qwas
    Ontoformat azert lehet mas megmunkalassal is csinalni nem csak 3D nyomtatoval. Mindazonaltal a nyomtato porozus csontot "nyomtat" mig ezt ontessel nem tudom elkepzelni hogy lehetne megcsinalni.
    Az elejen es a kiserleti szakaszban persze hogy nagyon draga lesz de majd ha "sorozatgyarthatova" valik akkor szerintem ez is rutin dolog lesz mint ma egy epeko eltavolitas. Se heg, se altatas ambulans a dolog szinte. Es ez nagyon jo. Az allatkiserletek pedig hozza tartoznak a fejlodeshez. Szukseges rosz.
  • Tsol
  • szasz85
    @ Anaid
    Mint minden új technológia az elején nyílván drágább lesz, de idővel csökken az ára.

@ Android78
    Állatkínzás ? Naés ? Szerintem elfogadható ár egy új végtagért cserébe.
    Megnézném mikor egy végtagját elvesztett embernek azt mondod hogy azért nem kaphat új kezet mert a hozzád hasonlók nem akarták hogy rossz napja legyen egy egérnek.
  • noki2
    Szia Drágám mit nyomtatsz á semmi különöset csak egy péniszt estére... :-)
  • kvp
    "Én csak azt nem értem, hogy ez a szuper 3D nyomtató miért jobb, mint a régóta feltalált és sikeresen alkalmazott formába öntés?!"

Mert kepes belul ureges alakokat is letrehozni, mint amilyen pl. az emberi csontok egy resze. A kiontessel meg az a gond, hogy elotte egy 3d nyomtatoval ki kellene nyomtatni az ontoformat a szamitogepes 3d-s rontgenfelvetelek alapjan. Igy sokkal egyszerubb, mert rogton egy lepesben a vazat lehet elkesziteni.
  • B0nFire
    Én csak azt nem értem, hogy ez a szuper 3D nyomtató miért jobb, mint a régóta feltalált és sikeresen alkalmazott formába öntés?! Nem hiszem, hogy olcsóságban felvehetné vele a versenyt. Nekem ez olyan hátulról mellbe dolognak tűnik, mintha csak az lenne a feladat, hogy ki tudja minél bonyolultabban és drágábban előállítani a rántottát. Mitől jó ez?
  • highpoint
    Egy 2 éves cikk szerint tudnak...
  • Android78
    Szegény egér ez állatkínzás !!!!!
  • Pares
    DETTÓ! Nekem is ez jutott először eszembe...
  • Narxis
    Nekem is ez jutott eszembe! XD
  • Anaid
    Eddig sem jelentkeztem tesztalanynak semmihez, nem is szándékozom. De hála nincs is rá szükségem. Ha meg véletlen mégis tesztelgettek azt nem annyira engedéjeztem
  • norbi4567
    Hát szerintem ez úgy lesz a legolcsóbb ha elintézed hogy rajtad "teszteljék", ha szükséged van rá.
    Egy átlag ember meg nemhiszem hogy ki tudja majd fizetni...
  • Anaid
    És ha működik mennyibe fog kerülni a betegnek? Vagy kórházaknak a berendezés?
    Jó lenne hinni, hogy tényleg szegény rászorulóknak akarnak majd segíteni az egész világon. Nem is tudom, miért érzek némi kétkedést...
    Az egeres kép meg iszonyú.
    Már nem is tűnik fantazmagórikusnak a Cápaember c. film.
  • egyén
    Csontfogat is tudnak?
  • teddybear
    Nem rossz, nem rossz! Ha így haladnak az orvosok, előbb-utóbb ujjakat, később talán végtagot is növeszthetnek. Van pár rokkant ismerősöm, nekik valami kevés reményt adhat ez a hír.
  • gothmog
    Az egeres képről, az a South Park epizód megvan, amikor Mr.Garrisonnak új péniszt klónoztak egy egéren? Eddig azt hittem, csak vicceltek.
  • samebadi
    az egér biztosan örült annak a fülnek a hátán
  • Ylmar
    Nem PC, bocsánat. CP-t akartam írni. CP, mint Cyberpunk.
  • Ylmar
    Hogy ez eddig nekem nem jutott az eszembe!

Pont olyan, mint a gyors prototípus gyártás az iparban!

A végén még életre kel a PC világa.
  • roliika
    5. elem.
  • jeti00
    Grat (Y) Legalább haladunk :)