PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Én a 9-esen vagyok. A megfejtés "mascarpone", ugye? Ami Olaszországból származik... amit nem fogad el megfejtésnek. 😞

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
A Hitman 2-ben (általában) nem egy, hanem több megoldás is volt a Silent Assassin rang eléréséhez.

Amúgy, nem játszottam az Absolutionnel, de azokból, amiket olvastam róla, és amit láttam, szerintem nem Hitman névvel kellett volna kiadni...

A heavy cost. I pay it gladly.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Narxis
Lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza
:o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

én a 11. pályán akadtam el, ötletem lenne bõven de hogy az "x az internetcím végén" mit jelent, esetleg valakinek van ötlete ?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

akyyy
hát ez elég izé😄 de tényleg, köszi 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Casillas
na közben meglett ha érdekel még valakit (akyyy) 😄 forrásban volt a "ki a készítõ?" kérdés, és a 2048-as játék készítõjét kell beírni 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Ez még nem vonja le azt az elõnyt az elméletében, hogy ettõl függetlenül mégis jobban fogja érezni a játékot, ha rááldozott.
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90
LoL, Dota 2, csgo

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Clash of Clans + BlueStacks <#idiota>
Narxis
Megnézem. 😄

SzirmosSzisza
Úha, mit ott 6-8-an játszottunk és 1 ember kivételével mindenki mínusz pontban volt 😄

Calver
AvP 2 > all

fõleg lan partykon és társaikon, amikor valakinek egy aliennel az arcába ugrassz a semmibõl, és látod ahogy a másik megrezzen a székében és kis híján elhajítja a picsába az egeret. <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

LasDen
inkább nézzétek a showt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Narxis
Nekem mondhatnátok valami jó PC-s multis játékot mert hihetetlen, hogy a mai napig a TF2 és az L4D2 a legszórakoztatóbb, legalábbis számomra. Nem feltétlen kell, hogy lövöldözõs legyen csak játszanak vele sokan meg ilyenek. 😄

Single playeres játékok egyszerûen nem kötnek le. Kivéve az androidosok, ott elvagyok az ilyen tower defense szerûekkel.

Casillas
hát mivel hatványokkal kapcsolatos, "cél a tizenegyedik", és alul a 2048-as játékra utaló sorok vannak, a 2048-at próbáltam (ami ugye 2 a tizenegyediken), de nem jó ez sem. csak azért írtam le, hogy hátha már túlbonyolítom, és téged rávezet 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Vagy PC régenmindenjobbvolt-ra! Vagy a kettõ valamilyen szinten ugyan az...?
Pc Humor helyett itt az ideje átnevezni a topicot PC depresszióra.
Azért itt 5, max 10 ezer forintos befektetésekrõl van szó.
Ha valaki 200ezres okostelefont vásárol ott szerintem simán állhat ez a háttérben, de még a mai magyar átlagkeresettel is negyed-félévente ez 10ezres összegnél nem érzem azt, hogy ez olyan jelentõs tényezõ lenne.

Inkább arra akartam rávilágítani, hogy néha a kevesebb több. Mint amikor valaki szereti a hamburgert, de ha minden nap, egész nap azt kell ennie akkor pár hét-hónap után már elege lesz belõle.
plu604
A számból vetted ki a szót Dzsini, én fordítva csinálom: lewarezolom, kipróbálom, ha tetszik, ha elszórakoztatott, megveszem, akkor is ha már végigvittem. Nem adok ki kapásból egy rakás pénzt a megérzéseim alapján.
És mielõtt bárki vádolna: majdnem 95 játékom van steamen, ebbõl kb. 65-70 humblebundle-rõl.

Ne ezt szerencsére elkerülöm. Már azt, hogy ha valami szar, akkor ennek ellenére úgy érezzem, kötelezõ vele játszanom, csak azért, mert pénzem van benne.

Egyrészt dobtam már el játékot úgy, hogy még bõven bukta volt, pl BF3 kb két hónap nem túl intenzív szarakodás után kuka, World of Tanksban még mindig áll néhány ezer aranyam, és soha nem fogok vele játszani. Ez nálam nem szempont. Inkább elõre próbálom eldönteni, mi az, ami érdekelni fog. Mostanában egyre kevesebb ilyen van.

Másrészt az nem igaz nálam, hogy izzana a kábel a letöltéstõl. "Nagy" játékot kb két-háromhavonta szedek le, miután pár hetet gyõzködtem magam, hogy jó lesz az, olvasgattam a pozitív véleményeket, stb.
Aztán leszedem, játszom vele egy délutánt, esetleg egy fél hétvégét, aztán kb másfél évet pihen a vinyón, arra várva, hogy esetleg majd egyszer lesz még hozzá kedvem... aztán letörlöm.

És nem várok sokat egyébként, csak hogy játszható legyen. Aztán kapom az arcomba a zsebkendõ méretûre szabdalt picsányi pályákat, a retardált és szarrászkriptelt AIt, a végletesen elcseszett irányítást, meg a kisegítõiskolai szintre butított játékmenetet.

Nem az a baj, hogy nem hozza azt az élményt egy mai játék, mint anno az elsõ a kategóriájában. Az a baj, hogy nem hozza azt a minõséget. Mit nem adnék azért, ha ma is lenne egy Bullfrog vagy egy Microprose szintû fejlesztõ... De nincs. Vagy ha van, akkor gyorsan felvásárolják a kiadók, és tönkrekúrják izibe'.

Dzsini
Másik oldalról: "ha már fizettem érte, csakazértis jól fogom érezni magam, ha a fene fenét eszik is" - amit írsz, az egy magyarázat a teljesen természetes, és mindenkiben jelen levõ önigazolásra (önámításra), ha van érzelmi, anyagi befektetésed az ügyben, akkor a hibákat jobban elviseled, az elõnyöket pedig felnagyítod.
Nem csak a játékoknál van így, bármilyen árucikknél, de akár az emberi kapcsolatokban is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én azt figyeltem meg magamon, hogy ha megveszek egy játékot azt sokkal jobban megbecsülöm, kiismerem, megszeretem, mintha lewarezolom. Csak egy tipp, hogy esetleg ez is állhat a hátterében. Torrentre annyi játék megy fel, hogy képtelenség minddel játszani, éppezért leszedi az ember, felteszi és ha 1-2 óra alatt nem ad valami olyat, amitõl össze-vissza kaksizza magát az ember, akkor már jön is a következõ, csak elõtte még az összes fórumra beír egy fikázást.
Ellenben ha megfogadod, hogy évente ~4 játékot ami tényleg érdekel és tényleg hiszel abban, hogy jó lehet megveszel, rászánod a pénzt és az idõt, hogy kiismerd garantálom, hogy legalább 3-at tényleg élvezni fogsz.

A másik hiba, hogy mindenki várja minden játékkal azt a katarzist, amit élete elsõ komoly RTS-e, FPS-e, satöbbije jelentett. Ez nyilván nem fog megtörténni, mindenbõl csak egyszer can elsõ és mindenbe belefásul egy kicsit az ember.

Tudom, hogy ezzel nem leszek túl népszerû, de én ebben a "régenmindenjobbvolt" jelenségben nem igazán hiszek...
akyyy
nemjo

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Fura Alak
42

akyyy
Mi lehet a megoldás?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ha nem teszel fel kerdest akkor mire valaszoljunk? En 2 kijelento mondatot latok ott.

Tessek jofej leszek,itt egy valasz: ok.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

akyyy
44 komment, és erre senki se válaszol. szemetek vagytok <#boxer>

LasDen
PGA Tour. Golf és hadihajók....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hegi90
wii-t csak nintendos játékokért érdemes venni, de azokért NAGYON.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

HunnernesKonge
Totál egyetértek veled, azok a játékok évek óta egysíkú, önmagukat ismétlõ, klisés, eredetiséget mellõzõ profitmaximalizált termékek. Olyanok mint a spanyol paradicsom. Szépek meg minden, de az ízük szar.
Nyilván nem az exkluzívokról és fõleg nem Wiirõl beszélek, hanem azokról, amiket PC-n is látok, de vannak konzolra is, ami a felhozatal kétharmada-háromnegyede.

HunnernesKonge
Nem akarok nagyon belemenni, mert mégiscsak PC-s topik, de a Wii U-n pont hogy nem azok a 3rd party multiplatform címek az érdekesek amik mindenhol vannak, hanem azok amiket a nintendo maga -vagy szoros felügyelet alatt tartva a fejlesztõt- ad ki.
NandorHUN
Részben igaz, de azért minden évben van 1-2 cím ami szerintem nagyon jól sikerül.
Ez nem PC-s jellemzõ, ezek a játékok konzolon is pontosan ugyanolyan szarok. 😛

NA NE!

Oké, akkor ne adj tippeket, ha szerinted az Absolution vállalható volt... 😄
Kb ez volt róla a véleményem.
És még csak le sem írtam mindent, pl hogy olyan a lopakodás játékmechanikája, hogy száz fekete öltönyös közt fekete öltönyben azonnal kiszúrnak, rikító sárga csirkeruhában meg tökéletesen rejtett vagyok.
Vagy hogy a sztorin is tökön szúrom magam, 47 hidegvérrel kinyírja a kontakt csajszit, majd EZEN felbassza az agyát, és bosszút akar állni...
Meg a kis pályák, a borzalmas irányítás, a szarrászkriptelt mindenség.

Ez _A_ legrosszabb A-kategóriás játék az utóbbi idõbõl. Egyszerûen MINDEN szinten elhasal. Étékelhetetlen digitális hulladék.

Többit majd csekkolom talán, Borderlands kivételével, az elsõ részét coopban halálra untam, pedig az nem kis szó. Bár ami azt illeti, újabban egész gyakori a dolog. Régebben azt gondoltam, hogy coopban, haverokkal ökörködve minden szarral el lehet lenni (lásd Serious Sam), de a Borderlands és a Dead Island rácáfolt erre, azok annyira szarok, hogy coopban sem jók.

HunnernesKonge
#PCWiiUMasterRace
Hegi90
konzolból én is csak wii u-t vennék

HunnernesKonge
Érdekes, akkor nem én vagyok a hülye, hanem tényleg szarok a PC-s játékok. <#ijedt> Szintén zenész... CS:GO-n kívül ami kb csak a neve miatt maradt meg elfolgaltságnak, csak és kizárólag indieztem az elmúlt 3évben.(meg a wow, de az ugye betegség). Aztán múlt héten vettem egy Wii U-t. Azóta újra mosolygok. Nosztalgia vagy miafranc, nem tudom, de úgy látom, õk még szórakoztatnak, nem profitot maximalizálnak.

/nem fizetett, de hirdetésnek tûnõ kontent/
Csak tavaly két olyan játék is megjelent, amik simán benne vannak minden idõk legjobb játékának top 10-es listájában. Az egyik a The Last of Us, a másik a GTA 5. Ez nem azt jelenti, hogy más jó játék nem jelent meg a múlt évben, de az a kettõ a legkiemelkedõbb.
LasDen
Szerintem a Hitman Absolution teljesen korrekt. Változott sokban az elõdhöz képest, de nem a velejéig romlott.
A Farcry 3-nak is jó sztorit írtak, amihez jó fõgonosz és jó gameplay is társult. Én meglepõen élveztem.
A Bioshock Infinite-rõl meg egyenesen ódákat zengenek, hogy a legjobb shooter az utóbbi idõben.
A Borderlands 2 is hasonlóan magasra van emelve.
A Dark Souls 2 is a világ legjobbjának lett most kikiáltva. Vagy a legnehezebbnek?
A Max Payne 3 is egy korrekt kampány volt. Jó zenével, kicsit rengeteg átvezetõvel, de jó lövölde.

És amiket én mostanában játszom, és élvezem: Injustice - Gods among us, Rising Storm/Red Orchestra 2, DayZ, Chivalry, Crusader Kings II és Football Manager 2014

Ööö, néhány tipp, esetleg? Hátha olyat mondasz, amit nem próbáltam, és esetleg bejön...

Nyugodtan... Köteled van, vagy adjak?

Jaj ne! Ez a szöveg. Ettõl tudnám felakasztani magam.
LasDen
nem feltétlenül a játékokkal van a baj. van amelyik kellemesen végig játszható.

Hegi90
hipster vagy

Elmúlt 3-4 évben vagy régi, vagy indie játékokkal játszottam, szinte kizárólag. Az a néhány A-kategóriás szemét, ami esetleg témájában felkeltette az érdeklõdésem, záros határidõn belül unalomba fulladt és nem játszottam végig.

A kedvenc sorozataimat sorra lelõtték vagy kiherélték, vagy kiherélték AZTÁN lelõtték. Nem egyet, hanem vagy féltucatnyit. (Hitman, Thief, Space Marine, Dawn Of War, Battlefield, stb.)

Indie játékok lekötnek, szal nem azzal van baj, hogy kiégtem volna, és nem kell a számítógépes játék. Egyszerûen a felhozatal szar.

Ha ez sznobság, hát legyen, sznob vagyok.