PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

|OOo\\[GZI-523]//oOO|
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Persze, cserélik.
Ma megjött a fickó, és hozott egy monitor állványt <#taps>#taps>
|OOo\\[GZI-523]//oOO|
Amugy rajottem: letrehoztam egy .sh fajlt,bemasoltam azt a kodot utana pedig lefuttattam a letrehozott sh fajlt terminalban es kiadta.
Kiraly vagyok? 😮
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Bár érdemes elõtte ránézni, hogy van-e benne rm, de a date,uname, sha meg sed nem olyan veszélyesek!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
3 evvel ezelott talan par percig hasznaltam LiveCD-n egy Ubuntut.
Amugy ertek a bashez de nem ilyen szinten. Fajlokat elerni,modositani,programokat telepiteni vagy azokat beallitani megtudom oldani CLI-bol.
De az ilyen programozashoz kotheto nyelveket nem ertem es nem is akarom.
Sokan azt se tudják, hogy létezik.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amugy nekem is tetszik bar meg van jopar dolog amit bekell allitanom. Manjaro is tetszett de nem hagyott nyugodni az Arch 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amikor eloszor futottam neki az Archnak akkor az jo nagy bukta volt,aztan visszamentem Manjarora es ott megtanultam ezt-azt. Most elso nekifutasra tokeletes lett az Arch.
Amugy azert nem gondoltam bash-ra,mert nem kellett meg szorakoznom vele.
Default user interface Bash
Kosz!
De ezt honnan? :o
What is the output of "date -u +%V$(uname)|sha256sum|sed 's/W//g'"?
Valaki esetleg? Hogy tudom en ezt kiszamolni? Mert terminalba irom be akkor nem tortenik semmi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Nulla tenaci invia est via"
egyébként a DigitalRev Tv-t ajánlom youtubon. Szokott lenni olyan hogy híres fényképészeket hívnak meg, hogy szar- vagy játék fényképezõgépekkel fényképezzenek. Szvsz a képek többnyire ganék (filterezéssel is csak-csak fosika) de az ötlet amire épül jó szokott lenni. Az már képe válogatja, hogy elég a jó ötlet, vagy nemárt ha van pró kamera, hogy belõdd ami kell. Szerintem ebben kiegyezhetünk, hogy lezárjuk a témát 😊
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
A faszt, ez az, amire bárki képes, és nem igényel külön képzettséget, csak érzéket.
Attól még nem fog senki jó fotósnak tartani, ha jó témákról csinálsz szar képeket.
Közelítsük meg más oldalról a témát. Hány telefonnal csinált képetek volt már windowsháttér?
"Nulla tenaci invia est via"
Na ezen eszközök közül pont nulla áll rendelkezésre egy telefonra pakolt minimál szaron.
Aki telefonnal fényképez, az nem fotós.
A linken meg kár, hogy nem tudok nagyítani a képeken, így viszont a kedvencem a jobb felsõ sarokban a "nagy büdös fehéren lévõ fekete maszat" c. alkotás...
Egyébként az már ezeken látszik, hogy szarrászanaszét vannak filterezve.

És itt lehetne bármi más, nem csak iPhone. Jó fotós jó képeket fog csinálni egy 100 Ft-os camera obscurával, egy tizen - százezres okostelefonnsl, vagy egy 20 millió Ft-os Hasselbladdal is.
Szar fotós meg 40 millió Ft-os Phase One középformátumú digihátlappal is szart fog csinálni,