PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
All hail the double x!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nulla tenaci invia est via"
$ du -hs IMG_8148.JPG
3.4M IMG_8148.JPG
többet foglal
$ du -hs /usr/share/dict/british-english
920K /usr/share/dict/british-english
egy egész szótárnál.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ha nem ismeri a 2048 játékot akkor írhatom hogy "1 játék készítõje"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Visszaolvasva sem találom.
Köszönöm.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Köszönet amúgy!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem biztos, hogy én eltaláltam, mert olyan jött ki aminek a forrásában nincs help, meg semmi, hogy hányadik feladat. Csak az url-t nézd. Nekem egy sorozat címe jött ki. Most próbálok továbbmenni.
7. pálya
Ezt nem lehet elrontani.
Mi Magyarország fõvárosa?
mindent kipróbáltam amire gondoltam,nem megfejtést kérek,csak egy kis támpontot.(tudom tudom ott a segítség)