PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
"The trees move. Do you not see it?"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
de nem azt, hogy a haverjaival leül xy és a videó fele olyan eseményeken és hülyeségeken röhögés, aminek a fele kívülállóként már nem vicces, esetleg over-the-top röhögés, ami már megjátszott is akár.

13 éve itt. Szép idő.
(arról nem is beszélve, hogy pl. utazás közben telefonon youtube-ozni lehet, minecraftozni nem annyira)
Az pedig, hogy kinek mi vicces, végképp nem előírható 😊 Ezért él egymás mellett Benny Hill és a Monty Python.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én egy minecraftos csatornát sem értek...ahelyett hogy nézik, miért nem játszanak?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Emelett nagyon ajánlom mindenkinek a játékot, visszahozza a régi nintendós egymás-ellen-játszós hangulatot. Enjoy :
╯°□°)╯︵ ┻━┻
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
😞
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem szeretem a flame war -t, de a hülyeség terjesztését még annyira sem.
A Nod32 egy szar, csak mivel egyes PC újságokhoz "ingyen adják" havonta (akárki letöltheti a webrõl is a hónapos trial -t, pont ugyan az), szarrá van reklámozva. Én ritkán találkoztam eddig olyan átlag user -tõl származó Nod -al védett gépet, amin nem volt vírus.
Ha valaki hajlandó az Antivírusért fizetni, akkor Kaspersky vagy Norton, ha ingyenes kell akkor AVG vagy Avast. Az Avira -ból van még ingyenes, csak elavult a GUI, és a nem fizetõs user -ek nem mindig kapják meg a friss vírusok elleni védelmet, sokszor (hibásan) azt kommunikálja a felhasználó felé, hogy nincs frissebb adatbázis (spórolnak a sávszéllel).

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.