PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Biztos szar dolog, ha nincs igazad de hidd el, hogy bankrabláshoz vagy bármi olyan szituhoz ahol emberek (na meg pláne pénz) van életveszélyben oda kiküldik a kommandót. Még itt is, nemhogy az USA-ban ahol a legkisebb szarságért is megagyalnak.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Meg bankrablás? Nehéz bankot rabolni egy olyan címen, ahol nem bank van, rettentően passzol a példa a szituációra. Meg egyébként is téged cáfol. Egy bank tele van riasztóval meg pánikgombbal, abban egészen biztos vagyok, hogy egy utcáról betelefonálás tényleg nem eredményez többet, mint egy arra irányított járőrt.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ööö, mondjuk azzal mi van, hogy a legközelebbi mezei járőr odamegy, és megnézi mi a helyzet? ÉS ha gond van, akkor SWAT? Mint ahogy ez kb 20 éve még szokás volt?
Mostanában az amcsi "rendőrök" ártatlan és ártalmatlan civileket öldösnek halomba.
Fergusoni szitu mond valamit? Vagy mondjuk az albuquerque-i hajléktalan csóka a hegyen, akit lelőttek, mint egy kutyát, mikor már éppen elkezdett eleget tenni az utasításoknak?
De említhetném azt az esetet is, amikor egy rendőr összehaverkodott egy csókával aki a baráti körében kis pénzben fogadásokat kötött meccsekre. Szándékosan belehajszolta egy nagyobb összegű fogadásba, ami már éppen átlépte a törvényesen megengedett szerencsejáték összeghatárt, megjelent a házánál, és szíven lőtte? A faszi utolsó szavai "Hé, haver, mi a francot csinálsz?" voltak...
Szóval igencsak a kurvaannyukat, eszembe nem jutna mostanában az USAba menni.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A zsaru meg azt csinálja ami a dolga.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
/kiszálltam
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.28. 12:24:54
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A zsaruk mozgása, meg minden....
Szerintem csak pár Airsoftos csókával alkottak egy jó kis "rendőrségi rajtaütés" mókát.
Vagy van ennek valami sajtóvisszhangja is?
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.08.28. 00:23:24
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

de ha csak 720 van valamiből, egyáltalán nem tragédia...

"Nulla tenaci invia est via"
Előbbinek a világ összes tintája nem volt elég (eredeti hp patron is bírt 30 fekete betűkkel nyomtatott A/4-es oldalt), a Canonnal eddig elégedett vagyok.