PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.09.04. 17:37:59
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2014.09.04. 13:38:14
😄D
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2014.09.02. 15:01:13
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bár mondjuk engem Bölöni Farkas Sándor útja is érdekelne...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hetedikes irodalomtankönyv, Magyarország, 2014.

Per Aspera Ad Inferi.

"The trees move. Do you not see it?"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
In working condition?
Bug free?
Playable with one hand?
Easy to get into?
Unusable without top-of-the-line hardware?
Co-op with a buddy?
Obscenely bloody?
Full of white guys?
"The trees move. Do you not see it?"
Simán benne van szerintem, hogy ha egy bejelentésben automata fegyver elhangzik, oda alapjáraton taktikai egységet küldenek, tekintettel arra, hogy egy járőr kb búcsúlevelet is írhat ha szembekerül akár csak egy uzi-val is.
Titters-hez (twitch streamer Legendarylea néven) azért ment ki a rendőrség (és oda tényleg csak járőr ment ki) mert 200decibellel üvöltözött hogy "oh, im gonna die. i dont wanna die, oh shit. im so scared." Nem csinált semmit, csak valami beszaratós játékkal játszott, a szomszédok meg ráhívták a rendőrséget.
Gondolom abban a bejelentésben nem volt szó fegyverropogásról, így megúszta a swatot.
Miután tisztáztuk a helyzetet megkértek, hogy akkor egyrészt halkabban, másrészt ezentúl ne itt végezzük ezt a tevékenységet (2 asztallal arrébb meg a másik szerepjátékos csapat a biztonságiak távozása után átjött gratulálni 😄 )
Egy játékból hallható fegyverropogás, dübörgés simán lehet ijesztő egy kívülálló számára, aki a nyitott ablakokon át a szomszédból hallja.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ettől függetlenül, ha a rendőrségre bejelentés érkezik, hogy fegyverropogás, hangos üvöltözés stb hallatszik, a rendőrség nem mérlegelheti azt, hogy ez igaz e (bár ha túlságosan nyugodt a bejelentő azért gyanús lehetne nekik), és ennek megfelelő erővel kell kivonulnia. Amerikában ahol az államok nagy részében minden második ember pisztollyal jár, nem elképzelhetetlen, hogy egyeseknek automata fegyvere legyen. Ahhoz meg küldjél már ki nyugodt szívvel két fánkzabáló bajszos elhízott nyugdíj előtt álló kollegát. Te sem mernéd meghúzni.
A heavy cost. I pay it gladly.
Amúgy meg ja, irdatlan hülyeségnek hangzik.
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.08.29. 16:58:07
Továbbá miben nincs igazam? Hogy a bankrablás bejelentése szerintem nem utcáról betelefonálva történik, hanem pánikgombbal? Hát nyilván nincsenek erről statisztikáim, de csak azzal fogsz tudni meggyőzni, hogy tévedek, mert annyira irdatlan hülyeségnek hangzik az ellenkezője...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/