35802
-
geo91 #411 Aztakurva! -
#410 omg xD -
#409 Lábuktam! XD -
#408 lol -
#407 Biztos hogy a roommate ? :D -
#406 -
#405 Csinos! -
#404 -
G_ArchAngel #403 appleblog-rol:
eredeti -
Daza500 #402 -
#401 lol -
#400 "14:02 [ShuleyvA] ki írta a 4 évszakot?
14:02 [ShuleyvA] vivaldi
14:03 [Kódném 47] isten írta shellben
14:03 [ShuleyvA] :D "
-
#399 -
#398 -
Daza500 #397 -
#396 -
karajjj #395 ezt kéne megnyitni az egyetemvárosba az infó intézet mellé :DDDDDDDDDDDDDD -
#394 Játszott valaki a Tron 2.0-val? Ott volt egy ilyen "bár" :DDD -
Daza500 #393 Aha, szóval ezért a helyért tüntetnek. :D -
#392 -
Daza500 #391 -
#390 hupsz :D -
Pio #389 MUHAHA, a linkem világhírre tör!
-
#388 azaz :) -
#387 :DDDDD kurvajó -
#386 Mészapicsába innen, csóringer!
Legalább írnád át a linket te szerencsétlen barom. -
#385 :DD -
joseszacsmo #384 http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=joseszacsmo
o -
#383 -
#382 -
ba32107 #381 OMG, ezt nem kicsit szoptam be :D:D:D
Jó volt -
#380 Nem ott a hiba.. nézd meg jobban!
"http://noob.hu/07/0324/2612pe8.png" Ez csak egy kép! :D -
ba32107 #379 Biztos nálam van a probléma, de semmit nem reagál a videó ha rákattintok, adj linket légyszi -
#378 xD -
Pio #377 Ja hopp, az előző igen erősen OFF volt, oda is akartam írni az elejére, de hülye voltam és elfelejtettem.
Na nem baj, kárpótlásként itt a kedvenc youtube videóm:
-
Pio #376 ...Te amúgy ha tudod, hogy mi ez az acid3 teszt, akkor mennyire tartod jelentősnek, hasznosnak? Mert szerintem némi túlzással egy irreális tesztmassza, amit mostanában néhány böngészőgyártó PRfogásként, egyfajta e-peen méregetésre használ. A lényege, hogy összegyúrt valaki egy nagy tesztbe mindenféle webfejlesztési szabványt, illetve azoknak egyes szeleteit és ezeket teszteli végig a program. Amúgy a webfejlesztők nagyjából legnagyobb része egyik szabványt se tartja be percízen, sőt, jelentős részük még csak nem is hallott az acid3ban levő szabványok legalább feléről.
Az acid1 teszt még jó volt, letesztelte az igen elterjedt CSS1 szabványt kellő mélységgel. Az acid2 már kezdett elfajulni, de ez az acid3 egy teljesen irreális dolog, olyan szabványokat is tesztel, amik még nem is léteznek hivatalos formában, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem precíz tesztekről van szó, lásd Safari, ami átmegy az SVG teszteken, de mégis elvérzik, ha nem "laboratóriumi környezetben" fut bele SVGbe. A böngészőfejlesztők pedig malmozhattak, hogy akkor ők most mit is csináljanak. És a (PCn) kábé nulla elterjedtségű böngészők gyártói úgy döntöttek, hogy e-peenméregetésként fogják fel az acid3 tesztet és a fejlesztést az acid3-on való keresztülvergődésre (nevezzük így, mert sokszor nem arról van szó, hogy a böngésző kezeli a szabványt, hanem csupán arról, hogy az acid3ban elvárt tudással rendelkezik a szabvánnyal kapcsolatban) koncentrálják, míg a két "nagyhal", a Mozilla és a Microsoft úgy döntött, hogy inkább koncentrál a felhasználókra és új hasznos funkciókon, optimálisabb erőforráshasználaton, nagyobb gyorsaságon stb... törik a fejüket ahelyett, hogy egyenlőre szinte sehol nem használt, sőt, egyes esetekben még nem is létező szabványok kezelésének implementálásával kínlódjanak. Az már csak külön öröm, hogy a Mozillának egyre több ideje jut "acid3validdá" tenni a böngészőjét, de továbbra is látható, hogy nem ez a fő irányvonal, ha ez lenne, akkor már rég 100pontos lenne az FF tesztverziója is (amúgy 94es).
És most ott tartunk, hogy egy Safari 100at ér el az acid3on, de 3ból 1szer a gmailt sem sikerül vele normálisan megnyitni (ha ez azóta, hogy utoljára próbáltam változott, akkor nem szóltam :) ). Gratulálok, valóban megérte...
Mondjuk a száraz tények azok, hogy a világ webböngészőinek egyharmadát még mindig az IE6 teszi ki és amíg ez így marad, addig az acid2 által tesztelt szabványokat is a hajukra kenhetik a webfejlesztők, nemhogy a 3ast :D Tény, hogy ennek az egésznek ők isszák a levét és természetesen nem azt mondom, hogy nem lenne létszükséglet, hogy a W3C főbb szabványait jól kezeljék a böngészők, de az acid3 nagyon, nagyon durván átesik a ló másik oldalára.
ITT MEG PÉLDÁUL maga Eric Meyer - ő ennek az egész szabvány-izének egy igen fontos arca, a CSS kialakulásában volt kulcsfigura úgy tudom - méltatja igen erősen az acid3at és a rá fejlesztő böngészőkészítőket, szóval ez az egész nem csak az én agyszüleményem. -
#375 20 v 12 tök mindegy. Most futtattam le FF-el és Chrome-al. Az előző 71-et kapott, az utóbbi 79-et :D Szal ígyis úgyis fail.
-
#374 Másodikon behaltam :DDDD
Mert ugye mindennek az alapja a jó taktika :DDD -
Pio #373 Úgy tudom az acid3 olyan dolgokat is tesztel (CSS3 szabvány, hogy mást ne is említsek), amik még nem is véglegesített, hivatalos szabványok, csak tervezetek, szóval maradjunk annyiban, hogy egyenlőre inkább csak amolyan érdekesség. Acid2-t kell nézni, ha azon nem megy át akkor van ciki (nem teszteltem, nem tudom, hogy átmegy-e rajta, az FFem átmegy, nekem ennyi elég :) ).
Amúgy wikipedia szerint az új IE acid3ban 20-at bír, nem 12-t, de ahogy írtam ez tudtommal jelenleg teljesen érdektelen.
De hogy egy kicsit ON is legyek következzen a "The dark side of the Moon" című kép:
...és most valami egészen más:
...és mivel az elején talán úgy tűnhetett, hogy valami picipuha-fanboi vagyok, ezért gyorsan jöjjön ez is:
-
Ez egyedi eset lehet, nálam lefutott, igaz kemény 12 pont :D