PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A screenshot of my first day on Steam - February 3rd 2004

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az XP után újra egyesítették (belső oldalról) a két ágat - igazából a 95-98-ME-t kinyírták, és minden későbbi verzió már az NT alapokra épült, az asztaliak is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"simák": 3.1 (volt belőle NT is), 95, 98, ME
"NT-k": XP, VISTA, 7, 8
Tehát a lista tartalmaz NT sorozat tagokat is és nem olyanokat. Miért pont a 2000 kerül kizárásra?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.10.04. 10:55:36
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(98 - me közé kellene)
A lenyeg hogy ha a winfos 8 volt a szar akkor a winfos 10 jo lesz. ahogy a winfos 95 es 98 kozott sincsen szar meg jo 96 es 97
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2014.10.04. 04:42:08
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
... mostanában meg így néz ki egy Browser ID: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/38.0.2125.66 Safari/537.36 OPR/25.0.1614.31 (Edition beta) 😊
A jól megírt program meg természetesen jól fog működni, a rossz meg nem (mintha lett is volna baj belőle, hogy IE 10 < IE 9 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A valóság:
"a jelek szerint már a Windows 8.1 is alapból 8.0-nak azonosítja magát, ha csak megfelelő manifest bejegyzés segítségével nem deklarálja magáról a program, hogy tudja, mi az a Windows 8.1. A GetVersion() doksija a következőt írja:
Applications not manifested for Windows 8.1 will return the Windows 8 OS version value (6.2). Once an application is manifested for a given operating system version, GetVersion will always return the version that the application is manifested for in future releases. To manifest your applications for Windows 8.1 please refer to Targeting your application for Windows 8.1.
Ha ezt a politikát tervezi a Microsoft a jövőben is követni, akkor értelemszerűen a régi bénán megírt programok "Windows 8" verziósztringet kapnak majd vissza Windows 10 alatt is, tehát ez még egy indok arra, hogy miért beszélnek zöldséget a redditorok."
Getversion()
win 8.1 - 6.3
win 8 - 6.2
win 7 - 6.1
win Vista - 6
win XP- 5.1
win 2000 - 5.0
win 98 - 4.1
win 95 - 4.0
win 3.1 - 3.1
win 3.0 - 3.0
Mondjuk az nem kicsit volt röhejes, amikor a csókának hozzá kellett tennie, hogy ezúttal nem viccel, tényleg windows 10-nek hívják <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2014.10.03. 15:00:50
13 éve itt. Szép idő.
Most is amikor volt ez a hibás update dolog. Habzó szájjal, vérben forgó szemekkel fröcsögtek rá hogy mi ez a szar (pedig ők amúgy "nem is használják ezt a szart"😉 A valóságban amikor beütött a krakk 10perc alatt megjavította magát egy hotfixel ggwp az élet megy tovább. haters gonna hate
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Már az a furcsa, amikor start menüzni kell, meg nincs oldalra snap-elhető mindigtv és skype app.
Nem vagyok elfogult a kezdőképernyő felé, de én már első körben kapcsolnám ki a start menüt, ha lenne rá opció. (Ki tudja, lehet van is, vagy lesz)
13 éve itt. Szép idő.
szerk: Még bele is férne a sorba, mert ez is jó OS lett. Ha rögtön a 8.1-et adták volna ki sima 8-asként, akkor sztem be is futott volna.
Utoljára szerkesztette: hugopareiros, 2014.10.03. 12:19:51
meg is várom a következőt.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha nem Worms lenne a neve hanem valami más, még jó lenne. ha ilyennek akarok játszani, keresek egsy szmbianos nokiát, és letöltök rá egyet 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Pl: Shoppa játékmód egyik szabálya, hogy támadás előtt köteles vagy felszedni egy fegyverdobozt, illetve támadni is csak kötélről támadhatsz.
Hmmm régi szép idők... és még mindig ugyan úgy lehet vele csapatni online :3
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/*WTF?!*/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.09.30. 19:31:54
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

"The trees move. Do you not see it?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
source: egy idő után teljes tiltás volt ninja rope-ok felett ismerősökkel Worms Armageddon meccseken.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Meg egyébként is ez a hír..omg 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep