35802
IWimv2m.jpg
  • n3whous3
    nálam működött :D amúgy meg csak akkor műxik, ha épp elsőre indítottad el a progit, aztán már nem fog.
  • Aquir
    no effect, Xp
  • edios
    Megoldás: ha bekapcsoljátok FF-ot, kattintsatok jobb gombbal bele, húzzátok le a kurzort tálcáig, és engedjétek fel a gombot. Amíg nem kap egy "hagyományos" jobb klikket, addig ezt a menüt hozza be:)
    Fail.
    //v3.5.6, vista
  • n3whous3
    fessen magára pár trackpointot oszt cső :D
  • geo91
    :DDDDDDD

• n3whous3
    Firefoxban meg a mentésnél csodás dolgok vannak.

pl:

Új -> Új

meg csinálok egy új mappát és nem lehet, csak ha rákattintok idegbeteg módon 5-6x az Új mappa menüre a jobb gomb alatt.
  • edios
    Ezt most sikerült, csak nem tudom hogyan. Most végülis mire kattinthattam jobb gombbal?:D
  • n3whous3
    fasza plugin az, ami fasza, firebugot meg firegesturest használok

meg ne gyere má a megszépíti az emlékeket dologgal, fél éve volt, mikor felraktam a gépemre az egyik korai 2-es verziót, nem volt gyors, de stabil bizonyos szempontból :-|
  • Cat 02 #4973
    Sexy Geeks

Steve Jobs eléggé rosszul áll :D
  • Cat 02 #4972
    Épp ezaz, hogy mikor 2es verzió volt, akkor vagy FF volt vagy IE (meg Opera), azért úgy emlékszel, hogy sokkal jobb. Az idő megszépíti az emlékeket. Mondjuk suliban gépeken 0.9-es verzió van, na azzal egy élmény böngészni :D
    Ám mi számít fasza plug-in-nek ? Mert én raktam már fel olyat ami miatt 100ról 200 megát használt :D
  • n3whous3
    looooooooooool
  • geo91
    :DDD
  • n3whous3
    A 3.5-ös verzió totál el van kúrva. Ez a lényeg. Lehet felrakom a legújabb 2-est és megnézem az mennyire jó :S
  • n3whous3
    Mit mesélek be magamnak? Én semmit SEMMIT nem használtam már évek óta, csak ezt! És kipróbáltam a chromeot, egyrészt gyorsabb. Másrészt már hetek óta szenvedek a Firefossal, mert fagyogat, leakel, lassú, stb. Újraraktam, most egy fokkal jobb... 2-3 fasza plugin máris megfektette.
  • Hegi90
  • geo91
    offból elég már, no!

ON
  • Cat 02 #4965
    Szerintem mindig is ilyen volt csak előtte nem volt ilyen erős a konkurencia ezért mesélitek be magatoknak. + van rajta ugye sok kieg. Nekem nem lassú és nagyon ritkán fagy csak ha fagy. Pedig van benne kieg, de ez is olyan szerintem mint a te eseted a Linuxxal :D
  • G_ArchAngel #4964
    jah, csak nekem nincs annyi idom, hogy FFoxot hasznaljak, sokaig hasznaltam, bele is oszultem - inkabb Chrome vagy Safari...

• n3whous3
    Szó, mi szó, irónia nélkül mondható, hogy szégyenteljesen romlott a minősége az utóbbi verzióknál és leelőzik a többi browserek. Én kínkeservesen váltottam át többi böngészőre, mert ez a fos
    - memory leakel
    - lassú
    - befagy
    meg ilyesmi

aztán 2-3-at kipróbáltam és csak azért váltottam vissza, mert kényelmesebb, mint azok, amiket próbáltam. De ettől még fostalicska C:
  • n3whous3
    Téged mit érdekel, te konzolos vagy, még a topikba se lenne a helyed :D
  • Cat 02 #4961
    Hát jah, Firefox is azért áll ilyen szarul :s
    /irónia
  • edios
    Apakezdődik az oprendszerek háború!!!!!!
  • G_ArchAngel #4959
    "millió programozó/szoftverfejlesztő illetve magát annak gondoló személy foglalkozik vele..."
  • Norbey
    azért említettem a megfelelő konfigurációt... legalább egy évet kell vele szarozni ahhoz hogy normális kernelfordítást és normális egyéb beállításokat tudj alkalmazni, de ha már eleget szenvedtél vele utána már tíz perc sem kell hozzá hogy újra megcsináld (és mellesleg vírus sincs olyan sok mint a windows fájlrendszeréhez)
  • n3whous3
    Hát kurvára stabil, itthoni gépen, bent suliban is volt már dolgom 3 disztribúcióval és mindegyik fosott ettől, meg attól. Vérszar, ha nem tudják beállítani normálisan.
  • Norbey
    minden operaciós rendszert tökéletesen lehet használni, ha megfelelően van konfigurálva a hárdverekhez meg ahhoz hogy mire akarja az illető használni...
    a linux meg azért olyan stabil, mert nyílt forráskódu, így nem csak egy kis szakértői csoport hanem több millió programozó/szoftverfejlesztő foglalkozik vele...
    erről szerintem ennyit
  • n3whous3
    Nálam több, mint fél éve fut a release candidate win 7 ultimate és semmi bajom nincs vele, tökéletes oprendszer. Fú most jutott az eszembe, hogy újra kéne rakni :D
  • Hegi90
    :D

a hasonlat pedig frappáns
  • G_ArchAngel #4953
    szerencsere egyik sincs, de abban termeszetesen mindenki szarabb, amihez nem ert...

lattam mar nagyarcu kockat, aki nyomta a szoveget a Linuxrol, a Windows meg megviccelte...
  • Pepsi Twist
    dossal megy :D
  • Hegi90
    most ezzel mit akarsz mondani? hogy nincs se win7ed, se ubuntud? :D
  • G_ArchAngel #4950
    nalam pedig tobbszor zuhan le egy helikopter, mint egy auto...
  • Hegi90
    Ám azt, hogy a Linux a legstabilabb, szerintem senki se vitatja.

Ez is inkább emberfüggő. Nálam többször fagyott le az Ubuntu, mint a win7 meg a vista együttvéve, bár én nem is értek hozzá. :P
  • Cat 02 #4948
    Szerintem Windows 7 jobb =]
    Ám azt, hogy a Linux a legstabilabb, szerintem senki se vitatja.
  • Hegi90

csak nem Bill Gates vagy Steve Jobs haverja vagy? Esetleg Windows kernel programozó? Vagy várj csak, te írtad a sznóleót
  • dodo1114
    Van benne némi kreativitás:D
    csak az a baj h a macnek kellet volna a pisztolyt adniXD
    mert azt sztem mindenki tudja h egy igazi szakértő kezében a Linux egy igazi fegyver.
    nem is csodálkozok h a picipuha (microsoft) is ezért használja a saját szerverein mert a saját operációs rendszerében ő maga sem bízikXD
    és h ezért lett az eddigi legjobb wimfos a win xp mert abban unix kódokat használtak a kernel alapjának:D
    ami a linux alapja is:D meg a mac-é is:D talán mégse olyan x@r az a rendszer.
    gondolkodjatok rajta sztem nem olyan nehéz:D

és mindenkitől bocsánatott kérek akit megbántottam ezzel és azoktól is akik megszokták már a homoros kommentjeimet de ezt ki kellet adnom magamból

viszlát
    üdv:dodo1114
  • brodix
    Istenem de hülye!!44!4!

De akkor is imádom ezt a színészt/zenészt!! xD
  • Jim Morrison
    Jack istenem xDDDD
  • geo91
    induljon a flém!
    vicc vót, el ne kezdjétek!!

• geo91
    hiperkocka sg fórumozó