35802
-
Pio #8028 A "vótmá"-ozás elavult, helyette már mindenki ezt használja:
-
karajjj #8027 vótmá -
JagFater #8026 Naggggyon jó. :-) -
n3whous3 #8025 ez valami eszméletlen :D -
#8024 Minden bizonnyal csak ilyen emberek veszik...
Más: a pixelek megtámadták New Yorkot :D
Ha nem jön össze az embed, akkor: Link! -
#8023 csak azert veszik, mert divatos, cuki, meg akinek nincs ipadja, az nem lehet raj gyerek. -
ldavid #8022 na ezt néztem egy darabig, míg felismertem a képet :D
Google I/O fel lesz töltve ma is, majd be lehet linkelni megint -
#8021 Jelentkeznie kellett volna a Britain's/America's Got a Talent-be :P -
#8020 -
Cat 02 #8019 Semennyire :D -
n3whous3 #8018 ez most live streamelt adás ahogy nézem, szal az idézeted nemtom mennyire lesz aktuális kb. -
Cat 02 #8017 off: http://www.youtube.com/googledevelopers
"Képzeljék, az interneten használják a flasht :D" -
n3whous3 #8016 The World's ONLY Reliable Newspaper! -
#8015 ez már probléma...:D
-
#8014 van még egy ilyen...:D
-
geo91 #8013 ááááá... :DDD -
#8012 az én szempontomból nézve még nem került ide olyan kép amin sírva röhögtem volna....volt amin mosolyogtam vagy röhögtem persze...:D
ennél jobbat most nemtok.....:D
-
G_ArchAngel #8011 Azert mert az alapotlet vicces lenne, ha mast irnak ala vagy csak kiegeszitik azzal, hogy ujracsomagoltuk az iPod Touch-ot es eladtuk ujabb 1millio hulyenek... -
geo91 #8010 -
#8009 Nyugi, szerintem se vicces, de minek ezen fennakadni? Sokszor más témában is kerülnek be ide gyengébb képek / poénok, nem jelenik meg minden nap olyan vicc ami sírva röhögős...
Ezek tölteléknek elmennek :P -
#8008 igen:) -
#8007 amíg nincs apple cuccom, addig mind szar....:D
vagy nem.....vagy igen....vagy nem...vagy...vagy.... -
geo91 #8006 most miért? :D -
geo91 #8005 jójó, legközelebb akkor csak lépj túl rajta ha valamit nem találsz viccesnek. -
G_ArchAngel #8004 most nem kell szaggatnod a ruhadat es hamut szorni a fejedre - ha valami szar, akkor az szar... -
Cat 02 #8003 Ezzel egy picit mellényúltál -
geo91 #8002 - Hogy fognak kezdődni 50 év múlva a mesék?
- Egyszer volt, hol nem volt az operációs rendszeren is túl...
basszus én is használok oprendszert, már magamra is megsértődtem... -
G_ArchAngel #8001 nem kell sokat visszatekerned, eleg sok Apple-t kifigurazo dolgot linkeltem magam is, sot fikazom is, ha megerdemlik, de ez gyenge, poennek pedig egyenesen nem az... -
Cat 02 #8000 Don't feed the Mac fan!
Mondjuk igaza van, tényleg mindenki ezt másolja és az a menő, ha van saját Pad-ja :D -
geo91 #7999 nem kell mindent komolyan venni... ez csak vicc... egyszerűen nem értem a iFanokat... mindegyik olyan sértődős... -
geo91 #7998 -
G_ArchAngel #7997 aham, es akkor most ezt a 'szart' - amibol mar az elso honapban millio felett ertekesitettek - masolja az IT-vilag osszes prominens gyartoja...
kb annyi koze van iPad-nak az iPod-hoz, mint a kazettas Sony Walkman-nek: lehet rajta zenet lejatszani... -
geo91 #7996 arra utál gondolom a "KiFOGYTAM az ötletekből", hogy az ipad is csak egy ipod, csak nagyobb. -
G_ArchAngel #7995 Ezt csak en nem ertem... -
geo91 #7994 lol ez a két jobs-os :DDD -
#7993 :DDD -
#7992 :DD -
#7991 xD
-
#7990 -
#7989 Mi lenne? Ha végignézed a videót Bill után ő is azt mondja, hogy a "jövőben" a specializálódott eszközök fognak nagyot robbantnai, mint a tabletek, telefonok, zenelejátszók, stb...
És ez be is vált. Okostelefonok piaca robbant, a tableteké meg most fog...