35802
-
raptor22 #8068 volt egy ilyen játék is régen hogy ilyesmi pályákat lehetett összerakni. Az elején elindul a folyamat és a végére meg berakod a macskát és mindig az szivja meg. nem tudja vki ennek a játéknak a cimét? állatokat is lehetett belerakni, billenőket, csapoajtokat stb. -
#8067 már űberelték.
kaptam 3x ekkorát is ilyenből. Még több gép, még több folyamat, még több challenge, :DDD stb stb... -
#8066 Mi ott leszünk :D -
Cat 02 #8065 Holnap geek pride day + törölköző nap :p -
#8064 ez jo :D -
Cat 02 #8063 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Valaki aki pro JS-ből csináljon egy oldalt, amit lehet görgetni és ha görgetjük, akkor mindig hozzávág egy képet így végtelen lenne
on :D -
ldavid #8062 ezt überelje valaki -
#8061 -
#8060 fake -
#8059 -
#8058 You can keep playing our PAC-MAN doodle/game at http://www.google.com/pacman/! -
#8057 -
ldavid #8056 Szalacsi Sándor és Fogarasi Árpád 20 év után -
#8055 :DD -
Pio #8054 Lehet mérlegelni:
-
#8053 Nem véletlen, hogy több együttes is úgy van a dologgal, hogy inkább kiadják ingyen/letölthetővé teszik a lemezüket (Radiohead - In Rainbows; Bëlga - Tavasz: Arany/Platina/Gyémánt album), és szinte kizárólag a koncert/merchandise bevételre koncentrálnak, valamint azokra, akik hajlandóak konkrétan az ő kezükbe utalni pár forintot a lemezért (a napokban rendeltem meg egy együttestől a lemezüket, ők se kiadón át terjesztik, hanem online+koncerteken).
Ennek így jóval nagyobb része jut az ő zsebükbe, viszont több munka is van vele, nem lehet a kiadott lemezzel ülni és számolni a bevételt. -
Pio #8052 Huhh, micsoda témát dobtam be... :)
Ne feledjük, hogy a kép egy poén, szóval aki szerint nem igaz vagy pontatlan, annak nyilván igaza van. Persze azért rámutat egy visszásságra.
Amúgy simán el bírom képzelni, hogy 1-1 lemez után ilyen kis arányban gazdagodnak maguk a zenészek, hisz ha jól tudom nekik hosszútávú szerződésnél jár pénz akkor is, ha nem adnak ki lemezt, hanem mondjuk koncerteznek vagy celebkednek. Gondolom ez a bevételük nagyobb része, hisz lemezt 1-4 évente szokás kiadni koncertezni pedig akár hetente is. -
Cat 02 #8051 De [k h\resek syal minden s yart kapnak mg ha f;lre g;pelnek akkor is -
lord nihilus #8050 WTF?
ez komoly? :D -
#8049 Azt olvastam, hogy a LedZeppelin tagjai az összes bevételnek 10%-át kapták meg.
Pedig többet hoztak 10 éven át angliának - csak ők - mint az akkori nehézipar :D -
#8048 Vagy az van benne a szerződésében hogy a lejárta után X évig nem mehet át másik lemezkiadóhoz, csak ha fizet minden ottani száma után bizonyos %-ot. Stbstb. -
#8047 A label szót a zeneiparban a kiadókra használják. Tehát itt a label = record company.
Arról van szó, hogy egy zenész pályafutása során sok lemezkiadónál megfordul. Egyiknél leszerződik X évre, viszont tele lesz a töke 2-3 évvel a szerződése lejárta előtt, felbontja azt és átmegy egy másik lemezkiadóhoz. A szerződésbontás miatt viszont jogdíjakat kell fizetnie még évekig. -
#8046 ez csak egy erős átlagolás... más-más egy Blue Note-nál, Sony-nál, Capitol-nál stb stb.
De nyilván függ a zenész személyétől is... egy Sting-et vagy Miles Davis-t nyilván nem fognak úgy lenyúlni/szarba venni mint egy Emilliót vagy Kadlott Karcsit.. más kategória, és a kiadónak se mindegy kinek a lemezét adhatja ki... -
#8045 Kicsit túlzónak vélem, azért nem hiszem hogy 1%-ot kapnak maguk a zenészek...
De ha igaz... -
#8044 talán a CD lemez grafikai nyomása (nem a booklet hanem magán a lemez felső részén a nyomat)
gondolom -
#8043 Tippem szerint a borítóra gondol, mint grafikusi meló talán. -
#8042 Mi az a previous label? -
Pio #8041 -
#8040 Itt a JS forrása :)
Nem tudjátok kitenni a bannerba? :D -
#8039 az még egy f**sza jövő lenne ahol kb 14 évesen el kellene döntened, hogy onnantól kezdve egész életedben IE, FF, Chrome, Opera-t vagy mást használsz, aztán életed végéig csak azt használhatnád, mert minden gépen az jönne elő (miután a gép érzékelné a génszekvenciád alapján a személyazonosságodat..) és nem lehetne kijátszani...
nagyfater meg az IE6-tal rábaszott... :))
-
Cat 02 #8038 -
n3whous3 #8037 láttam jah -
#8036 másik megy wasd-vel -
n3whous3 #8035 tényleg így ketten tudok játszani egyedül C: -
Szabi1991 #8034 -
#8033 pénzbedobás -
#8032 kúl -
ldavid #8031 google logó pacmanzik! -
#8030 Ez nagyon jó volt!
Volt már? Na és? Valszeg régen volt, mert én már jó ideje rendszeresen belátogatok ide, még sem találkoztam még ezzel a vidivel. -
G_ArchAngel #8029