35802
IWimv2m.jpg
  • raptor22
    volt egy ilyen játék is régen hogy ilyesmi pályákat lehetett összerakni. Az elején elindul a folyamat és a végére meg berakod a macskát és mindig az szivja meg. nem tudja vki ennek a játéknak a cimét? állatokat is lehetett belerakni, billenőket, csapoajtokat stb.
  • morcosqtya
    már űberelték.
    kaptam 3x ekkorát is ilyenből. Még több gép, még több folyamat, még több challenge, :DDD stb stb...
  • koryne
    Mi ott leszünk :D
  • Cat 02 #8065
    Holnap geek pride day + törölköző nap :p
  • Jim Morrison
    ez jo :D
  • Cat 02 #8063
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Valaki aki pro JS-ből csináljon egy oldalt, amit lehet görgetni és ha görgetjük, akkor mindig hozzávág egy képet így végtelen lenne

on :D
  • ldavid
    ezt überelje valaki
  • Hegi90
  • akyyy
    fake
  • [HUN]FaTaL
  • GregSB
    You can keep playing our PAC-MAN doodle/game at http://www.google.com/pacman/!
  • Desiderata #8057
  • ldavid
    Szalacsi Sándor és Fogarasi Árpád 20 év után
  • Ic3 m4n
    :DD
  • Pio
    Lehet mérlegelni:

• Dzsini
    Nem véletlen, hogy több együttes is úgy van a dologgal, hogy inkább kiadják ingyen/letölthetővé teszik a lemezüket (Radiohead - In Rainbows; Bëlga - Tavasz: Arany/Platina/Gyémánt album), és szinte kizárólag a koncert/merchandise bevételre koncentrálnak, valamint azokra, akik hajlandóak konkrétan az ő kezükbe utalni pár forintot a lemezért (a napokban rendeltem meg egy együttestől a lemezüket, ők se kiadón át terjesztik, hanem online+koncerteken).
    Ennek így jóval nagyobb része jut az ő zsebükbe, viszont több munka is van vele, nem lehet a kiadott lemezzel ülni és számolni a bevételt.
  • Pio
    Huhh, micsoda témát dobtam be... :)
    Ne feledjük, hogy a kép egy poén, szóval aki szerint nem igaz vagy pontatlan, annak nyilván igaza van. Persze azért rámutat egy visszásságra.
    Amúgy simán el bírom képzelni, hogy 1-1 lemez után ilyen kis arányban gazdagodnak maguk a zenészek, hisz ha jól tudom nekik hosszútávú szerződésnél jár pénz akkor is, ha nem adnak ki lemezt, hanem mondjuk koncerteznek vagy celebkednek. Gondolom ez a bevételük nagyobb része, hisz lemezt 1-4 évente szokás kiadni koncertezni pedig akár hetente is.
  • Cat 02 #8051
    De [k h\resek syal minden s yart kapnak mg ha f;lre g;pelnek akkor is
  • lord nihilus
    WTF?

ez komoly? :D
  • pointer4
    Azt olvastam, hogy a LedZeppelin tagjai az összes bevételnek 10%-át kapták meg.
    Pedig többet hoztak 10 éven át angliának - csak ők - mint az akkori nehézipar :D
  • GregSB
    Vagy az van benne a szerződésében hogy a lejárta után X évig nem mehet át másik lemezkiadóhoz, csak ha fizet minden ottani száma után bizonyos %-ot. Stbstb.
  • GregSB
    A label szót a zeneiparban a kiadókra használják. Tehát itt a label = record company.

Arról van szó, hogy egy zenész pályafutása során sok lemezkiadónál megfordul. Egyiknél leszerződik X évre, viszont tele lesz a töke 2-3 évvel a szerződése lejárta előtt, felbontja azt és átmegy egy másik lemezkiadóhoz. A szerződésbontás miatt viszont jogdíjakat kell fizetnie még évekig.
  • morcosqtya
    ez csak egy erős átlagolás... más-más egy Blue Note-nál, Sony-nál, Capitol-nál stb stb.
    De nyilván függ a zenész személyétől is... egy Sting-et vagy Miles Davis-t nyilván nem fognak úgy lenyúlni/szarba venni mint egy Emilliót vagy Kadlott Karcsit.. más kategória, és a kiadónak se mindegy kinek a lemezét adhatja ki...
  • plu604
    Kicsit túlzónak vélem, azért nem hiszem hogy 1%-ot kapnak maguk a zenészek...
    De ha igaz...
  • morcosqtya
    talán a CD lemez grafikai nyomása (nem a booklet hanem magán a lemez felső részén a nyomat)
    gondolom
  • pointer4
    Tippem szerint a borítóra gondol, mint grafikusi meló talán.
  • Hegi90
    Mi az a previous label?
  • Pio
  • GregSB
    Itt a JS forrása :)

Nem tudjátok kitenni a bannerba? :D
  • morcosqtya
    az még egy f**sza jövő lenne ahol kb 14 évesen el kellene döntened, hogy onnantól kezdve egész életedben IE, FF, Chrome, Opera-t vagy mást használsz, aztán életed végéig csak azt használhatnád, mert minden gépen az jönne elő (miután a gép érzékelné a génszekvenciád alapján a személyazonosságodat..) és nem lehetne kijátszani...

nagyfater meg az IE6-tal rábaszott... :))

• Cat 02 #8038
  • n3whous3
    láttam jah
  • MR ME
    másik megy wasd-vel
  • n3whous3
    tényleg így ketten tudok játszani egyedül C:
  • Szabi1991
  • tommygear
    pénzbedobás
  • Hegi90
    kúl
  • ldavid
    google logó pacmanzik!
  • brodix
    Ez nagyon jó volt!

Volt már? Na és? Valszeg régen volt, mert én már jó ideje rendszeresen belátogatok ide, még sem találkoztam még ezzel a vidivel.
  • G_ArchAngel #8029