35802
IWimv2m.jpg
  • Dzsini
    Ne nekem mondd, engem már lassan 10 éve nem érdekel :)
    Azért linkeltem a konkrét hozzászólást, hogy akinek fájása van vele, menjen oda / üzenjen privátban neki.
  • n3whous3
    vááá pedig kurvajó a fallout 3! még nem késő kijátszanod
  • n3whous3
    Ettől függetlenül szinte az összes lehúzott game a képen pc-s előddel rendelkezik.
  • tommygear
    verje csak a nyálát a szaros konzolbuzija
    mint már lentebb említettem a konzolok miatt tart ott a játékipar ahol tart sajnos
  • tommygear
    ac az jó
    l4d-ért annyira sose voltam oda
    fallout-ot meg nem próbáltam
  • n3whous3
    2008:
    Assassin Creed, Left 4 Dead, GTA IV, Fallout 3 ?
  • Dzsini
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1066683042&no=267997
  • tommygear
    jó 1 évben 1 jó játék hát kurva jó mit mondjak
    az is persze konzolport
  • Dzsini
    én 95-ben váltottam PC-re, előtte Amigás voltam, de akkor pár év alatt behoztam a lemaradást, olyan 93-97 az, ami a PC korszakomat uralta (plusz a Final Fantasy VII, ami 98-as, és az egyik utolsó játék volt, amivel még hónapokat játszottam - utána szép lassan átmentem casual játékosba - a "legfrissebb" nekem erről a listáról a CivIII 2001-ből)
    A képről talán a legerősebb év számomra a 96-os (mókásan tele 2. részekkel), onnan csak a Close Combat maradt ki, és onnan van a legtöbb eredeti játékom is :)
  • n3whous3
    ugyan már most is vannak jók, itt vered a nyálad az MW sorozatra, stb
  • tommygear
    hát nekem a meghatározó játékok a max payne 1-2 a régi gta-k jedi knight-ok sőt még a sims-el is rengeteget kockultam vagy 12-13 évesen
    meg persze a hitmanek
  • Calver
    huh, ha itt választani kéne évet szarban lennék... 98-ban Baldur's Gate (amit mai napig minden idők legjobb játékának tartok, bár Saints Row 2 kishíján lelökte a trónról) és Fallout 2, 99-ben Planescape: Torment, Worms Armageddon és ugyebár a Quake 3 (ami meg legjobb multi FPS, kérdés sem fér hozzá)... viszont 2000-ben meg ott virít a Deus Ex, a Baldur's Gate 2 és Alice (!), 2001-ben meg az Undying, AvP 2, Max Payne ofc, és az Arcanum, ami megint az egyik legjobb és legötletesebb CRPG-k egyike... meh. kb ez a 4 éves periódus volt a csúcs, utána is jött minden évben pár jó cucc, de nem nagyon emlékszem elmúlt évekből sok olyan játékra, amiről úgy éreztem h "na ezt még jópárszor elő fogjuk venni", míg Baldur's Gate trilógia most is fent van a gépemen, de a többieket is elő szoktam legrosszabb esetben is 2-3 évente venni...

viszont a The Temple of Elemental Evil lehagyása alsó hangon is blamázs, tekintve h az a játék A taktikai CRPG, így, nagybetűvel.
  • nonicks
    van benne egy-két hiba...
    ha fel van sorolva hogy :
    SW:Dark Force
    SW:Dark Force 2
    SW:Jedi Academy
    akkor a Jedi Outcast miért nincs ott?
    és a Jedi Academy miért rossz évhez van írva????(2003-ba jelent meg! vagy felcserélték a Jedi Outcast borítójával?mert az jelent meg 2002-ben!)
  • lord nihilus
    nekem 2004es év bestest ^^ :)
  • Hegi90
    Nem azért mondtam, de kategóriájában a legszarabb játék a LoL....
  • Pio
    Szerintem mindenkinek az a kedvenc időszaka, amikor a legkockább volt.
    Nekem például PC-n 95-97, de nagyon szép emlékeim vannak C64ről is.
    Annak, aki ma 11-12 éves pedig a Mass Effect lesz 10 év múlva nosztalgiázáskor a "régi szép idő".

A listában pedig több önkényes dolog is van, nem csak a LoL, nyilván valaki összeállította, a saját kedvenceit tette be a nagy nevek mellett.
  • tommygear
    hogy hogy? max payne 1-2 stb ezek 2000 után jöttek azok voltak aztán csak az isten játékok, meg a jedi knight sorozat és a mafia aztán a vice city gta 3 áhhh mi játékok voltak itt régen

2005ig még isten játékok jöttek
    utána a konzol szétbaszta az egész játékipart
  • Hegi90
    99-2000 beszteszt időszak.
    Kb ezek a játékok határozzák meg a mai napig a legnépszerűbb játékok alapjait...

Amúgy a leage of legends nemtom mi a faszt keres ott
  • tommygear
  • Hegi90
    Vegita! Mekkora posztokra lehet mostantól tékelni?
    ITS OVER 9000!!!!
  • Pio
    TÉK ez is! (hexában 2332)
  • immovable
    ték :)
  • varax
  • brodix
    xD
    Ez jóóóó.
    Suliban is meg kellene majd csinálni :D
  • Pio
    Olyan hosszú vot, sokáig tartott, míg ideért... ^^
  • Pio
    Most már az lesz!

• LasDen #9004
    ez nagyon long lett :D
  • Pio
    Tessék longcat:

• LasDen #9002
    "Felebarátod tékjét el ne vedd!" (J3su5, 22:14)
  • Ic3 m4n

thx
  • geo91
    ték
  • geo91
    ezt aztán muszáj volt kitalálni, marha sok ész kell az elemeket jól behelyezni :DD
  • Aquir
    az nyilván egyike következőknek>> (azért nem mondtam): nem tudja / nem tudta és már elmondták neki / tudta és akkor is megírta félrevezetésként a történetet, stb :)
  • Dzsini
    és a képsor készítője?
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDDDDDD

ettől függetlenül zenéket a what.cd-ről töltünk :DD
  • Aquir
    ezt a történetet akkor csak a játékosok látják máshogy :)
  • Pio
  • Pio
    Egy anya a betegségei miatt nem tudott mászkálni, ezért játszani kezdett a gyerekei által ajánlott játékkal, aminek a függője lett, ezért a családja folyton oltogatta.
    Az anya meghalt, aztán később a gyerek újra benézett a játékba, amit már akkor abbahagyott, amikor az anyja belekezdett, és akkor vette csak észre, hogy a játékban levő postaládájában egy csomó levél van az anyjától, ajándékokat küldött neki.
    Ezen a gyerek totál meghatódott és rájött, hogy nem volt szép dolog a mozgáskorlátozott anyját azért b*szogatni, mert sokat játszott.
    End of story.
  • Dzsini
    ...ami odáig volt megható történet, amíg valaki, aki játszott az Animal Crossing-al el nem mondta, hogy a játék küldi "anyu" aláírással az ajándékokat.
    "Sometimes, the player may receive letters from "Mom" who will write to tell the player news from home. Occasionally, "Mom" may send the player gifts, including non-native fruit. "
  • Aquir
    anyja aki később meghalt, "rászokott" egy játékra és később ismerte fel hogy folyamatosan ajándékokat küldött neki. Még azután is, amikor a gyerek már nem játszott vele