35802
-
#9070 -
#9069 Az elsö fele a knights and merchants-ra vonatkozik. -
#9068 Nemtom bennem ugy maradt meg, h nagyon jó szinkronja volt :)
Amugy szvsz ez is ismán ott lehetne a többi között engem legalábbis hosszu idöre lekötött.
Nekem amugy megvan mind a 2része eredetiben :D
pixxel: szvsz settlers 2 ota normális settlers nem nagyon jött ki(najó talán még a 3) -
#9067 Tudom egyébként. :) -
#9066 Szinkron szempontjából ez lényegtelen, magyarok szinkronizálták a többi játékot is. :) -
#9065 na jó, de az alapból magyar fejlesztés (Stormregion) -
#9064 A legjobb szinkronja a S.W.I.N.E-nak volt :) -
Pio #9063 Ami miatt nekem nagyon rossz emlékeim vannak a szinkronról az amúgy a végtelenül unott narrátor. Az borzalmas volt.
Az egységhangok jópofák, mókásak, de a narrátor... O_o -
#9062 Nekem is eredetiben magyarul van meg. Azért volt egy két jó szinkron rész is, mikor a pikások mondják, hogy "előre" vagy "igen is", de ilyen erős tájszólással. :D -
Pio #9061 Ez is megvan eredetiben magyar szinkronnal!
Húúú, mekkora rossz volt a szinkron.
Ennyi maradt meg belőle: "Kajaidő emberek!"
Mindig kajásak voltak a katonák.. :) -
Pio #9060 Dede
-
#9059 óó még ez nagyon jó - legalább is nekem felettébb tetszik. :)
-
#9058 az nem ilyen hajózós-kereskedős-hódítós volt? valami rémlik... -
Pio #9057 Mert az a széria ilyen a kezdetektől fogva. Akinek nem tetszenek az ilyen úgynevezett városépítős stratégiák annak nem is fog tetszeni.
Emlékszem a második részben volt olyan, hogy belőttem a gazdaságot, aztán magára hagytam a gépet 2-3 órára. :D
Erről jut eszembe, hogy kihagytam az egyik legjobbat az elmúlt évekből:
Anno 1404 -
#9056 hát a legújabb settlers elég unalmas. szó szerint majdnem bealudtam rajta :/ -
#9055 Wizardry 7-et imádtam, hónapokig játszottunk vele napi 6 órákat.. -
Pio #9054 Zseniális! :) -
Pio #9053 Az elmúlt 2-3 évből ami maradandó élmény volt stratégiák terén:
Colonization
2 új Settlers
Company of Heroes
Dawn of War 2
World in conflict
Supreme commander 2
Hearts of Iron 3
Majesty 2
Red Alert 3
Europa Universalis 3
Battleforge
King's Bounty
Sins of a Solar Empire
Empire: Total War
És hamarosan jönnek:
Civilization 5
Starcraft 2
Project Dust - ez lehet hogy csak konzolra, nagy kár lenne érte, a Populous széria nagy kedvenc volt :(
Magica
RUSE
End of Nations
Elemental: War of Magic
Szóval egyelőre a stratégiai játékok piaca él és virul, nem kell félteni.
Ráadásul ezek a játékok nem néhány órásak, akár csak a teljesen ingyenes Battle for Wesnoth-tal is hetekig, hónapokig el tud lenni az ember, ha szereti a műfajt.
Amúgy az FPSek mikor nem arról szóltak, hogy mész előre és lősz? Volt 1-2 üde színfolt a műfajban, néha belekevernek valami RPG-s fejlődésrendszert is, de a lényeg a kezdetektől fogva ez volt. Jó, néha mehetsz 2 irányba is, vagy Te dönthetsz, milyen sorrendben csinálod a küldetéseket, esetleg egy hatalmas labirintusba kalandozol, ami azt az érzetet kelti, hogy szabadon haladhatsz, de úgyis mindig ugyan oda kell eljutni ahhoz, hogy tovább mehessen a történet.
Az FPS-eket sose ezért szerettük, hanem a látványért és a történetért.
Legalábbis szerintem. Ja és persze azért, mert k*rva jó érzés osztani a heccsátokat.
A konzolos portokról pedig annyit, hogy az egyik legjobb lövöldözős játékélményem a konzolról átportolt Gears of War volt nem is olyan régen. Talán csak a Half Life-ok voltak jobbak és persze a Doom, de az inkább azért, mert nagyon újszerű élmény volt.
Aki meg nehéz játékot akar annak ERRE tessék. -
#9052 Én mindet végig nyomtam kivéve a 3-at azzal nem is játszottam valamiért. 1-2, majd haegemónia. aahh istenkirály, ezerszer végig toltam, 2-t meg a haegemóniát elő is veszem télen. ;) -
#9051 ohh tényleg! :O az mekkora volt ^^mondjuk a 2-t sosem tudtam végigjátszani, mert mindig behódoltak -.- sosem volt meg az a 4 vagy 5 kristály vagy mit kellett keresni :/ -
#9050 :O amit hiányolok az Imperium Galactica sorozat. :( -
n3whous3 #9049 "We come in peace...
YAAAAAAAAAY!"
:DD:D:D:D -
#9048 nagyban jobb -
#9047 -
#9046 gondolom az elmúlt 3-4évben nem nagyon játszottál(he:próbáltál játszani PC-n játékokkal)amióta agyon HYPE-olják a konzolokat, azóta PC-re a játékok csak másodlagosak, csinálnak konzolra valamit és aztán kiadnak PC-re egy szar konzol portot, ami irányíthatatlan, élvezhetetlen, és nem mellesleg SZ@R!(van néhány kivétel, de nem az a többség)
és mivel stratégia játékot nem készítenek konzolra(1-2 darab van ha jól tudom xboxra)és PC-re meg alig fejlesztenek, ezért alig készül jó stratégia játék pc-re!(persze csak amióta van ez a nagy hype)
és hol vannak már azok a játékok, ahol még gondolkodni is kellett, hogy na itt most akkor merre is kell menni?, mert manapság már csak az van, hogy mész és lösz és vége is a játéknak..egy FPS játékhoz szinte elég ha leragasztom a W-t meg az egér bal gombját és auton végig megy az egész játékon! -
#9045 ohh mennyi szép emlék a 90-es évekből -
Pio #9044 OFF
A konzoljuk is azért szar, mert neked nincs/nem tetszik? :)
Megoldás: vegyél egyet, máris nem lesz olyan szar. Olcsóbb, mint egy jobbfajta videókártya, ha pedig a TPSeket szereted akkor maga a Kánaán.
Megj.: nekem sincs konzolom azon egyszerű oknál fogva, hogy már nem igazán játszom, ha pedig igen akkor is általában stratégiával, amiket nem adnak ki konzolra, de számomra ez nem ok arra, hogy szarozzam a konzolokat. Ha valami objekttív érved is van, akkor elnézést.
Annyit még hozzátennék, hogy a 7 felsorolt franchize mindegyike létezik PCn is és van köztük 3 olyan is, amelyik csak PCn (és macen) létezik. -
#9043 most nem az a baj h az ms szart ad ki, hanem h csak a szar konzoljukra sajátítanak ki mindent -
Pio #9042 Azért, mert fikázod az 5-6 óra alatt végigjátszható játékokat a nagy kedvenced pedig 29 perc alatt letudható. :)
minden játékon végig lehet rohanni. -
Pio #9041 Mert a Microsoft Game Studios azt jelenti, hogy sz*r lesz az adott franchise?
MechWarrior
Age of Empires
Fable
Black and White
Flight Simulator
Forza
Rise of Nations
Hirtelen ezek a legendásabb Microsoft franchize-ok ugranak be, de gondolom van több is. -
#9040 az mé jó? :D -
Pio #9039 Speeddemoson van a Max Payne-hez 29 perces végigjátszás. :) -
#9038 megint csak a max paynet tudom felhozni, 10\10es game az is és mai napig szívesen eljáccok vele
de a remedy is sajnos lefeküdt ugye az M$-nek -
#9037 há mé?
konzolok megjelenése után fordult a kocka és lett az az elsődleges platform sajnos sorra jöttek a butábbnál butább játékok hogy az amcsi dagadt 12 éves hülyegyerek se akadjon el a játékban
meg pár éve jöttek be ezek az 5-6 órás játékidővel bíró játékok ezek is miszégyenek, régen lehet h nem volt nagy szám a grafika de tartalom volt legalább a játékokban most meg inkább a grafikára gyúrnak és tartalom nulla -
Pio #9036 -
Pio #9035 Neki nem tetszik úgyhogy másnak se tetszhet, szerinte sz*r úgyhogy sz*r és kész, ilyen egyszerű a képlet, vannak emberek, akik nem tudnak elvonatkoztatni maguktól, ezt te nem értheted. :D -
#9034 jó nem is rád értettem :) -
#9033 milyen jellegű az? mit kell benne csinálnie? -
#9032 A PC meg Amiga előddel, az Amiga pedig C64 előddel, hogy még visszább ne menjünk - minden attól függ, hogy mikor kerültél az iparág közelébe :) Én még 84-ben egy C64-el. -
n3whous3 #9031 utolsó mondatodat nem értem