PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megbízhatóak?
Mer ilyen rohadt jó lenne 😄
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
(humorosaranyosból erkölcstelenül lopva, és nem bántam meg)
btw kérek én is Mana Potion-t <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"

ááá
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
<_zso> es jottunk helyijaraton
<_zso> es o meg ujsagolta
<_zso> h kepzeljetek
<_zso> leszopom!
<_zso> 😄
<_zso> leszopom leszopom
<_zso> nenik nagyon neztek...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Thx geo!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

<#idiota>#idiota>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.