PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
amit ki se rakott az oldalra mert szerintem kifüstölt miután elmentem _ASD?:AS?:DA
púúúúú

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
es ilyenkor nincs nalam fenykepezogep? Tiszta avangard kepzomuvesz vagyok. Csinaltam egy gyokerekkel es faagakkal rendelkezo kabelfat (meg is all rezgyokerein). Mivel az Osz volt a temam cime, muanyag szigeleto leveleket hullat e csoda, igy keletkezve alatta, a csavar bokrok toveben barnulo muanyag avar. Elotte a femasztal feszitohenger folyojabol kinyulo, ketkaru ezer ujju ize, konyokenek tove megnyuzva, erei 3mas csillagot formazva kinyujtozkodik belole, mindegy szoges karkotot formazva. Sebeszeti ismereteimet eloveve szikevel hosszanti vagast alkalmaztam toveben, feltarva rezizmokkal korbefont muangyagcsont izuleteit. Ezt jo boncmester modjara kicsiket ki is huzgottam belole, feltarva eme csodas anyag belso, csavart szerkezetet.
Muvemnek a kovetkezo cimet adtam: Az Ize.
Ha jovo heten is lesz idom, max megrajzolom photoshopban. Sajnos telefonom kepminosege eroteljesen megkerdojelezheto.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
na, tényleg elég volt :D
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Meg észrevettem, hogy felment mindennek az ára! A quest-ekért meg egyre kevesebbet kapunk! -.-
Sok a pks köcsög, meg az atminok is szemetek :(
A gmek meg csak szórakoznak...
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
A kedv kezd nagyon csökkenni csak... :D
Hétvégén viszont elmegyünk asszonnyal egy közösségi telekre (balaton) ahol majd jó lesz... :D
Þór vígi þessi rúnar

-tRs-Landor
Þór vígi þessi rúnar
"The trees move. Do you not see it?"
Szóval milyen a Hide My Ass-hez hasonló proxyk vannak még? Érdemes õket összefûzni? Tehát egyiken keresztül látogatom a másikat, és utána azt az oldalt, amit akarok.... konkrétan valakinek az emailjét akarom megnézni, és el akarom tüntetni a földrajzi helyemet (mielõtt megköveznétek, egyszeri alkalom lesz, és megérdemli az illetõ). Azért használnék ilyen cuccot, mert pl. a gmailben látható az utolsó bejelentkezés IP címe. Szóval elég egy szerver, pl a hidemyass, vagy használjak egy másikat, esetleg fûzzek össze többet?
Én mindjárt meguppolom a lvl 16-ot! :)
Amúgy meg a 'Magyarország' szerveren tolom... ha esetleg más is itt játszik, írjon! <#idiota>#idiota>
Most új karit kezdtem, de kezdem unni. <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
(2:25 környékén van az ami miatt beugrott a képrõl)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Bocs double postért!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Aztán,hogy ebbõl mi igaz...
Ez volt írva,én pedig naiv vagyok na :D
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
-tRs-Landor