PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
saját termés

-tRs-Landor
-tRs-Landor
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
Ez nem csak az Apple hibája, hanem inkább azé a beszállítóé, aki az akksit csinálja.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

(pontosan az elso, mert a brit esetnel, mikor elkezdett fustolni, kihajitottak az udvarra es ott robbant fel)
Saor Alba
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
-tRs-Landor
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

-tRs-Landor
én tettem be, én is találkoztam ezzel... :DDD

a napérzékeny bagázs XD
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
csak õ még egyikkel se találkozott
bár tény, h frodónak nem volt ilyen szép elf köpenye.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
akkor viszont: :DDDDDDDDDDDDDDDDD