PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mindjárt utána járok kicsit bõvebben.
Ám programhoz esetleg 1 link ?^^
nekem v630i-n meg 3-4x60fpsel.. 😄
(így írja ki az emulátor)
úgy 200-300fpsen egy gagyi 3 éves telón.. xD
A korai '90-es években vettek egyet a piacon.
Persze kalózgyártmány volt, kazettán csak a Super Mario Bros 3 volt meg, a többi bele volt crack-elve a gépbe. 😊
Milló féle volt, itt van róla szép gyûjtemény, lehet mazsolázni 😄
Nekem van még egy Amiga 1200-es em is, 030-as turbókártyával 😄
-tRs-Landor
gecibazmeg, azóta ezek látom már jobb dolgokat gyártanak...
púúúúú
valakinek nincs véletlen régi nintendo NES-e?😄 én tegnap találtam meg az enyém, de sajnos hiányos😞 nincs hozzá táp, tv csatlakozó, meg játék😞 valaki nem tudna olcsón?:S néztem neten, de mindenhol a 3 együtt már 5000 fölött van..:S
erre innom kell, nem bijjom tovább <#pias>#pias><#pias>#pias>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
hány rekesz sörért adod el ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Na meg õk már megszokták, hogy a pénz tökmind1, csak legyen jó, s pontos a munka!
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
én ha gta-zni akartam (az 1-re értem), akkor ki kellett lépni a windowsból és dosból kellett indítani, mert csak akkor volt elég a memóriám 😄
-tRs-Landor
Ez az egy tényleg, de pl. én már az MMO-ra úgy gondoltam mint egy olyan dologra, ami mindig megy a háttérben!
Sosem volt olyan, hogy nem ment, de mégsem nevezném már játéknak!
Diablo 2 még simán ment Oblivionnal. 😄DDD
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.