35802
IWimv2m.jpg
  • geo91
    férfi mellbimbó kínzás 4 órán át
  • kifli
    me mi a faszom ez? :D
  • Piszkos  Fred
    hülye japók
  • geo91
    bazdmeg... :C
  • Pio
    Izzítsátok a torrentklienseket, végre felkerült a trackerekre az, amire hónapok óta vártunk!

Male.Nipple.Torture.4-Hour.Special.IPTD-609.Jav.Censored.DVDRip.XviD-MotTto

Amúgy sose értettem a japókat, olyan gusztustalanságokat termelnek ki, hogy én szégyellem magamat a nevükben, de azért mindent cenzúráznak a kis prűdek. ;)
  • Solten
    [ide jon: facepalm szmájli]

"App does not work. Do not waste your money. Must be a joke!"

• Pio
    Persze itt a megoldás, az Apple-féle AppStore ékessége, a FatBurner2k állítható zsírégetési fokozattal csupán 1 dolcsiért:

• Rage47
    WÁÁÁd:D:D:DD:
  • Solten
    Na ezen en is majdnem sirok... :DDDD
  • Pio
    Na ez nálam tényleg sírva röhögős, pedig még soha nem mondtam ilyet. :D

• Dzsini
    ezért kezdtem úgy a kötözködést, hogy <geek> :)
  • Pio
    Ez mind szép és jó, csak mindenki lesz*rja. Egyetlen funkciógazdag honlapot se fogsz találni, ami valid. :)
    Na jó, akad 1-2 biztos, de azok csak a kivételek, amik erősítik a szabályt.
    Nekem is kellett egyetemen valid honlapot írni, de az emeberek 99%a akkor és ott teszi ezt utoljára. :)
  • Dzsini
    kiegészítés: ez a csomó minimalizálási meg elhagyási lehetőség teszi jóval nehezebbé az SGML alapú dokumentumok feldolgozását, bár ettől lényegesen kisebb, az emberi szem számára átláthatóbb dokumentumok készülhetnek. az XML sokkal szigorúbb, nem enged elhagyni meg kihagyni dolgokat, emiatt nagyobbak a dokumentumok, viszont a feldolgozásuk, értelmezésük nagyságrendekkel egyszerűbb, és pl. egy mobiltelefon számítási kapacitása is bőven elég lehet hozzá, míg egy SGML-el esetleg jóval többet kell küzdeni, mert a feldolgozás elején "vissza kell állítani" az eredeti, rövidítések nélküli formát.
  • Dzsini
    nem, a sima html-ben nem is szabad (persze a böngészők feldolgozzák így is, mert a quirks mode ennél nagyobb hülyeségeket is megért) - a strict hibát, a transitional talán figyelmeztetést dob rá.

(az egész onnan jön, hogy a sima sgml-ben (amire a html épít) megengedett minimalizálási lehetőség a <hr/ -így, záró csőr nélkül, ezt feldolgozza <hr>-ként. Ezek után a <hr/> feldolgozása <hr>> lesz, és a kettős záró csőr már hibát okoz (ennek folyománya, hogy pl. lehetne olyasmit is írni szabályosan, hogy <h1/Hellovilág/ - és ez <h1>Hellovilág</h1>-et jelent alap SGML-ben) - ezt felülbírálja az xhtml/xml szabvány, amely megengedi a <hr/> karaktersort, és <hr></hr>-ként értelmezi, és kizárólag üres tagekre engedélyezi. A böngészők pedig megpróbálják kitalálni, hogy mire is gondolhatott a hülye weboldal készítő, aki nem képes valid kódot írni, és elfogadják a html kódban az xml szabályokat (persze ekkor lassabb a feldolgozás))
  • ba32107
    Nem úgy van, hogy lehet, de nem kötelező?
  • Dzsini
    <geek>
    ez XML vagy XHTML, a HTML-ben nem elfogadott az üres tagek rögtön zárása, pl: <br />
    </geek>
  • geo91
  • ba32107
  • zeli
    Én is moziban láttam a trailert, először nem akartam elhinni :|
  • ba32107
    Én is :D
  • n3whous3
    én is inception előtt láttam XD
  • Pio
    Én is ott láttam először, Inception előtt tolták. :)

Amúgy szerintem ez egy olyasmi film lesz, mint a Pirates of the Silicon Valley, szóval várom, még ha nem is használok fészbúkot. :)
  • n3whous3
    nemrég láttam moziban a trailerét a facebookosnak ,nagyon üt ez így utána :D
  • Pio
    Zseniális paródiája a The Social Network film trailerének! Aki nem látta az eredetit nézze meg előtte ITT.

• G_ArchAngel #9847
    A kettes nagyon igaz - sajnos minden gyartora...:(
  • Calver
    régi, de...
  • tommygear
    http://index.indavideo.hu/video/attraktor_hdd
  • alcotb
    http://www.freewebarcade.com/game/a-cup-of-cursors/
  • MR ME
    kész :DD
  • geo91
    :DDDDDDDDD végigklikkelgettem :D
  • ldavid
    best 404 ever
  • Solten
    De. Eljen a Wiki.
  • geo91
    de
  • alcotb
    Ő nem a 7.menyország-os csaj?
  • Pio
    geek sport, végén meglepi!

• Solten
  • Pio
    Mókás és elvileg jön pc-re is. Bár a vége szomorúúúúúúú :(

• Solten

(link)
  • Big Bad Ryder
    Ez annyira igaz
  • pxxl
    ismerős :D otthon is mindig van valmi gubanc amiért hívnak át a másik szobába...most éppen az xp nem tölt be, szval hamarosan újra kell raknom a gépet :/