PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Egy emberi sejt 75 MB-nyi genetikai információt tartalmaz
2. Ezért egy spermium 37,5 MB-t információt tartalmaz
3. Egy ml spermában 100 millió db spermium található
4. Az ejakuláció során 5 mp alatt átlagosan 2,25 ml sperma szabadul fel.
5.A számításokból megállapítható, hogy a férfi hímvesszõ adatáteresztõ
képessége (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabite/sec
6. Ebbõl adódóan megállapítható, hogy a nõi petesejt képes elviselni 1,5
Pentabite/sec-os DDoS támadást, miközben az estek túlnyomó többségében
csak egy adatcsomagot enged át.
Ebbõl adódóan ez a legjobb hardweres tûzfal a világon!!!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

attó még jó <#idiota>#idiota>

A geek érdekes egy emberfajta. Az életét a számítógépek közt tölti, egyik-másik fejében megfordul az is, hogy valahogy feltölti magát a rendszerbe. De vajon mi lesz azután, hogy távozik? A Slashdot-ra küldte be az egyik olvasó a testvére kissé morbid sztoriját. Miután bátyja elhunyt, a hamvasztás után maradványainak egy Sun SPARCstation ad otthont. A halotti toron teljesen jól szuperált a végsõ nyughely. Aki utolsó üzentet szeretett volna küldeni az eltávozottnak, az egyszerûen bedobhatta a gépbe a floppy nyíláson keresztül vagy rátehette a gépre végsõ nyughelyre.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Amúgy sok sikert a második nekifutáshoz, az infós diploma g*cisokat ér a munkaerõpiacon, szóval mindenképp szenvedd ki valahogy, mert iszonyatosan megéri.
Én tanultam elõtte vegyészmérnöknek, amit egészségügyi okokból abba kellett hagynom (pedig begyszó egész jól ment a suli és szerettem is 😄) és azért döntöttem másodszorra az infó mellett, mert a BMEs állásbörzés anyámkínjának általában a háromnegyede a 8 mûegyetemes karból egynek szólt: a villamosmérnöki és informatikai karnak... ja és mert egy menthetetlen, gépfüggõ, kockafejû nyomi vagyok! <#mf1>#mf1>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Mivel most másik email volt az ETRben kaptam még egy MSDNAA-t, ez se rossz, így kettõ van. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Viszont az msdnaa-t behúztam a bme-n is, mi mindenre nem elég fél év munkaviszony... ;-)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ám abban a 3 kreditesben volt design,html,javascrip(ajax),php ? 😊 Mert sajna ma már ez alap 😄
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
1. Egy emberi DNS 75MB-nyi genetikai információt tartalmaz.
2. Egy spermium (mivel a hímivarsejtbõl származik az utódláshoz használt infó fele) így 37.5 MB-ot.
3. Egy milliliterben 100 millió spermium van.
Gondolatmenet: Általánosságban egy alkalommal 2,25 ml-t lövünk ki 5 sec. alatt, így a hímvesszõ sávszélessége:
(37,5MB x 100Millio x 2,25)/5 = (37.500.000 x100.000.000 x2.25)/5 =
= 1 687 500 000 000 000, avagy: 1687,5 terabájt/s. Tehát ez orgazmusonként több, mint egymilliárd floppy, vagy 2 millió CD lemez/sec. Kolosszális! (Én láttam egyszer egy informatikai oktatófilmet, ahol egy hölgy egyszerre három interface-en fogadott ilyen mértékû információhalmazt. Egy technikai zseni volt!!!)
microsoft.com:
css: Sorry! We found the following errors (51)
html: 292 Errors, 31 warning(s)
Þór vígi þessi rúnar
Sorry! We found the following errors (20) Warnings (64)
google: 39 Errors, 2 warning(s)
wikipedia: 53 Errors, 2 warning(s)
microsoft: 292 Errors, 31 warning(s)
sghu: 191 Errors, 24 warning(s)
apple: 6 Errors, 1 warning(s)
mozilla: némely része valid, de ha rámész egy funkciógazdagabb aloldalra, máris változik a helyzet, az addon adatbázis például 57 Errors, 32 warning(s)
webdesign.hu: 168 Errors, 8 warning(s)
drupal.com: 1 Error
joomla.org: 3 Errors, 2 warning(s)
aláírásodban levõ oldal: 39 Errors, 178 warning(s)
satöbbi, satöbbi....

Akkor eressz rá egy html és/vagy css validátort és meglátjuk mi lesz. 😄
Þór vígi þessi rúnar
Szerintem csak a <head> hiányzik meg a <body>, s úgy már jó ez is!
Bár így is lefut!