35802
-
#10111 nekem ilyen kell :DD
-
#10110 kell!!!!!!444444négynégy -
geo91 #10109 :DDD
-
#10108 4) Ha valaki szexről kérdez, kérdezz vissza mi a véleménye a Berkeley tanaiból fakadóan szubjektív episztemológiai terek izolációjáról
ez fájt :D -
#10107 XDD -
geo91 #10106 lol :DDDDD -
Cat 02 #10105 :DDD
Chat.hu netikett / Esetleges trollkodási útmutató
1) A szobákban mindenkinek egyenként köszönj, mert minnél hosszabb listát írsz annál jobb arc vagy.
2) Aki ne zavarj módban van, attól kérdezd meg miért van ne zavarj módban.
3) A szoba témájának megfelelő dolgot vess fel, és döbbenj rá percek múlva hogy minden szoba valójában ugyanarról szól.
4) Ha valaki szexről kérdez, kérdezz vissza mi a véleménye a Berkeley tanaiból fakadóan szubjektív episztemológiai terek izolációjáról
5) Az emo szobában kérdezd meg mi az az emo és/vagy mesélj sztorikat a hugodról/ismerősödről/bátyjádról/anyádról aki öngyilkos lett.
6) Az informatika szobában csak és kizárólag olyan dolgokat kérdezz amiket egy google kereséssel rögtön elintézhetnél!
7) Gyanúsítgass valakit azzal hogy bot. (Nempróbáltam még, jelentsd ha lulz.)
Nem, nem lulz, mert még azt se tudja senki, hogy mi az, hogy bot.
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
8) DRÁMÁZZ. -
#10104 ott a lakcime meg minden :DD ebbol bizony ujsagcikk lesz, erzem :D -
Big Bad Ryder #10103 Ez sírvaröhögős -
Pio #10102 Kis nosztalgia:
-
#10101 a zöld a legszembarátbb szín :) -
#10100 Én fordítva tanultam. A sárga lapok kímélik a szemet. -
#10099 nekem anno úgy tanították info órán :D hogy kék alapon sárga betűk kímélik legjobban a szemet :D -
#10098 Nagyon jók!
Én nem hittem el, hogy még valakinek rajtam kívül feltették ezt a kérdést ,de itt ráleltem:
"I’m not sure about the black text on a white page. Can’t we make it easier to read?"
Én is egy adott weblap fejlesztésénél ezzel a megrendelő általi "problémával" találkoztam... Nem jól olvasható a fehér alapon fekete betű... Mert, hogy a tisztelt megrendelőnek ettől megfájdul a feje ( el sem tudom képzelni amugy hogyan internetezhet otthon). ÉS így végül barna alapon sárga betű lett az eredménye az egésznek, jó ronda de a vevőért mindent. -
#10097 hehe -
Pio #10096 :DDDDDDDDDDDD
-
Pio #10095 Aki szeret ilyesmiket olvasni, annak ajánlom EZT az oldalt.
-
#10094 ez súlyos xD -
#10093 -
#10092 azt a kurva
(It takes me ten minutes to determine the caller is actually on a Mac running a Windows emulation program.)
Me: “Does your mouse have one big button?”
Customer: “Yes.”
Me: “So you are on a Mac? This game is not supported on a Mac. I can’t help you. I’m sorry.”
Customer: “No, it isn’t. I am running windows 98.”
Me: “Look at the side of the computer. Is there a big apple logo on it?”
Customer: “Of course there is. It’s an Apple computer.”
Me: “Which means it’s MacOS…this game does not run on that OS.”
Customer: “But I am in Windows mode.”
Me: “Are you using SoftWindows to emulate a Windows 98 OS?”
Customer: “Yes?”
Me: “We don’t support our titles on that.”
Customer: “What if I tried changing the drivers?”
Me: “No, that wouldn’t work sir.”
Customer: “What if I tried changing other settings?”
Me: “I’m afraid not. Sir, if you want me to help get it working the system it was designed for I would be happy to do that but I can’t help with emulated Window OS’s on a Mac.”
Customer: “What if I tried it on my games console?”
Me: “The Windows version of this game won’t work on a…hang on. Take the disk out of the drive and tell me what color the bottom of it is.”
Customer: “Black.”
Me: “This is the console version of the game. Did you try it on your console?”
Customer: “Yes. I worked fine there.”
Me: “So, why are you trying to run a console game on a Macintosh with an emulated version of Windows on it?”
Customer: “I thought it would run faster?”
szósz -
#10091 -
Cat 02 #10090 Lesz legalább ilyen ? :p -
#10089 Gondoltam hogy ez valami optikai csalódás :)
Illetve aszem a 10021 hsz 2 képéről van egy vidi is:)
-
#10088 Ez Alexandra Sim-wise,szal csak vmi hasonmás:P -
#10087 valóban :D -
#10086 Kari Byron-ról láttam néhány érdekes klipet de ez a kép .... -
#10085 simpsonos volt :D -
#10084 egy pro gamer már csak spongya bobos egérpadon tolja egy ezer forintos hulladékkal -
#10083 http://aries-films.net/news-182.php -
Pio #10082 Elképzelem, ahogy holnap kopogtatnak az ajtaján Putyin kedvenc verőlegényei: Igor és Vlagyimir. :D
Humoros aranyosból:
-
#10081 akkor jön a maffia :D -
#10080 A ruszkik már a címét is tudják tudják ... -
#10079 Ebben a muviban azt sajnálom,h 1.6 és nem source,meg az idióta élőszereplős részeket..nem illenek bele,meg szarok is szerintem...tul éles a váltás az igazi meg a fostos grafikájú gém között...De legalább próbál történetet belevinni...kiváncsiv agyok milyen gépe lehet én is most csinálok egy fragmuvi CoD4ben történettel fél órásat,de a riggelés modellezés,animálás renderelés nem kis munka...Már látom magam előtt,h péntekre megcsinálom a riget,kérek segitséget a renderhez,mert ha nem segit senki,CSAK A RENDER 185órába telne,ami 15percnyi animációt takar...A többi ingame lövöldözés... -
mypetsblog #10078 és h vkinek inkább a youtube verzió lenne kedvesebb
-
#10077 Itt van a video. -
#10076 elmegyek celebnek ha ily egyszerű....nyomorogjon a halál..... -
#10075 ne legyél a sárkány útjában!
nagy teremtmény. -
#10074 de...sg-re többségében normális emberek járnak...nem ilyen rtles akárkik :D -
Pio #10073 Amúgy mi a megdöbbentő azon, hogy hármas számtechből? Tudja, hogy kell cheatelni csében és be tud nyomni adobe premiere-ben néhány automatikus effektet. Erre még nem jár ötös. :) -
mypetsblog #10072 adja az ég :D
Csak sajnos azt hiszem hiába küldtem el nekik, külsős e-mailről szerintem azonnal megyek a spamba...
Csak dolgozik vki ott az SGről ;)