PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Xbox Live gamertag: kilencnad
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Állítólag a készítõ a NASA-nál volt valami fõmérnök, de kilépett, mert ezzel a képregénnyel többet keres :D
kész idõutazás... :DD
a digg-en találtam rá :D

ASD_:AS_ASD_DADA
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

ez fájt.
és attól tartok, valóban vannak ilyenek xD
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Egy alkalmazott hívja a könyvelésrõl:
-Napot tess.
-Jónapot nem tudom mi lehet a gondm, de nem mûködik a monitorom...
-Jó, be van kapcsolva?
-Igen.
-Akkor kapcsolja ki.
-Jé mûködik
-...
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy
legközelebb is átírom majd, hogy jobban megértsd
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
de te õt fikáztad... azért gondolkodj el magadon...
attól h valaki hülyeséget mond, még nem hülye.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Egyszerûen csak <#banplz>#banplz><#falbav>#falbav>
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
-Nagymama, miért ilyen nagy az arcod?
Nagymama:
-Azért mert Debian-t használok!
Windows 2.0: Még mindig vicces, nemde?
Windows 286: Ó igen, még mindig hülyéskedünk.
Windows 386: Már tud annyit, mint a Desqview évekkel ezelõt.
Windows 3.0: Ezt végre megéri megvenni!
Windows 3.1: Ezt végre megéri használni is!
Windows 95: Annyit tud, mint a Mac évekkel ezelõtt.
Windows 98: Sokkal használhatóbb! Sokkal kevésbé stabil!
Windows 98SE: Sokkal stabilabb! Kevésbé használható!
Windows ME: Kevésbé használható ÉS kevésbé stabil.
NT 1.0: Erõsebb hardvert kérek! MOST!!!
NT 2.0: A francba, azt mondtam, ERÕSEBB HARDVERT!!!! MOST!!!!
NT 3.0: Az "erõsebb hardver" melyik része nem érthetõ?!!!
NT 3.5: Erõs hardverrel jól fogok mûködni. Isten bizony.
NT 4.0: Kétszer gyorsabb hardveren fele olyan gyors, mint a Win98.
Windows 2K: Majdnem olyan jó, mint a Win98. Becsszó!
Windows XP: Egyszerûen csak mûködik.
Tegnap telepítettem a Windows 98-ast... Most cserélem a Reset gombot mert elkopott.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Az autó elromlik.
A szoftveres mondja: biztos kifogyott a benzin.
A hardveres mondja: biztos a motornak van valami baja.
Bill Gates mondja: Szálljunk ki, és üljünk vissza..."
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.