PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
megöljük

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jobb h küldj sms-t, vagy megöljük ezt az aranyhalat ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Jim Morrison
Ezt teszi fel a netre? Én valamiért nagyon furcsáltam<#wow3>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sztem jól áll neki. nem nem vagyok buzi,csak megjegyzem

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

?

Jim Morrison

Aquir
Thank you, capt... <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jim Morrison
Rácsavarozta a hûtõbordára a ventilátort.

alcotb
Ennyi erõvel jégkockát is rakhatott volna rá!<#idiota>

Minden ugyanaz másképpen.

MR ME
a lényeg h hûtsön :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

LasDen
i dont get it...:(

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aquir
=)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

alcotb
Most még vicces, lehet késõbb rémálom lesz!

Minden ugyanaz másképpen.

hát na, ez volt éppen otthon :D
ates84
Jó a géped! <#eljen>

[HUN]FaTaL
<#banplz>

http://goo.gl/gd6Zi5

Solten

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Nemde.

Nem véletlen hívják botnak.

http://goo.gl/gd6Zi5

n3whous3
nemhanem: nem

púúúúú

biztos, hogy nem...
Doomista
Nemde.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

daeemoon
Szerintem ez a cleverbot is azt csinálja, mint egy régebbi ilyen program, hogy egyszerre chatelõ embereket köt össze, és azok válaszait kapjuk meg. :) Nemde?

Aquir
lol

HunnernesKonge
Cleverbot (szókimondó szabad szövegek)

Hajnal 3kor ennyire futotta, de az utolsó válaszon leesett az állam. ki is léptem és azóta bámulok értetlen fejjel a monitorba :D
qetuol
még kell egy kicsit csiszolni rajta...

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

brodix
huh, nem rossz :D

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

LasDen
de köcsög má :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
aaahhh.....nem vette a lapot :D

brodix
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy ez megint Cleverbot-os :D

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
-I want die

-I'll help with that.

Doomista
ja :DD

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

egyszer elég mondani
Doomista
vótmá!

MR ME
vótmá, nem is olyan rég

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Frozen Whispers

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

ááá, eléééééég :DDDDD meegölsz.... :ASD:ASDASD:AS_DASD:
LasDen
gondolkodott is rendesen a válaszon :D

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁAS:DA:SD:ASd:ASd_as-Das_DAS_D ez fájt :SD:ASD:ASD
LasDen
de legalább van humor érzéke :D

brodix
:D

na jó, elég már... :DDD
brodix
És még el is nevezett!

-Let me give you a name.

-Ok, give me

-I will call you Eve.

brodix
-Cleverbot, I am your father

-I knew it!

brodix
Ez lesz*pott engem!

-What do you think would make you happy?

-If you suck me

-I know.

-Then why do not you suck my dick?

-Oh, but I do.

ha nem vettétek volna észre ez a cleverbot úgy mûködik hogy amit beírsz azt valamilyen algoritmussal értelmezi és kikeres egy választ rá, ezért ha írsz neki valamit, akkor kikeres egy választ amit már egyszer valaki megadott neki :) ezért szokott az lenni hogy pl engem "botoz" le amikor a "õ" a bot :)

looooooool :DDDDD
Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
hehe:D:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

KicsiMonkey
Hát nem is olyan okos, mint ahogy a neve mondja :D

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3