PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DoP3C76ioTU&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DoP3C76ioTU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Minden ugyanaz másképpen.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
(tudom, ez itt szentségtörés, de mit tegyek: a kanos énem felülkerekedett a kocka énemen 😄 F1!!! F1!!!)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

akkor abba ne menjünk bele h a csõ amin végigmegy is sugározza vmilyen szinten a hideget valszeg, ill a gépbe is belemegy a hideg levegõ, aminek vhol ki is kell mennie, mondjuk oké, azt a gép felmelegíti 😊
másik meg h elég buta dolog ilyenért kifúrni a falat 😄
púúúúú
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
haldokló apa fiának:
Az összes pénz a tiéd. Add el az összes Google részvényt, piti kis cég és fektesd be mindet az Enron-ba 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
púúúúú
Akkor meg még inkább kell, asylum szagot érzek 😄
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
A képkivágáson meg ne röhögjetek, csomót dolgoztam vele 😄
Egyszerûen csak ezt nem értettem miért nem jön be a GOOGLE böngészõjében a google meg a wave meg a youtube...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mintha annyira titkolni kéne hogy ott az index és origo P
ezeket a mûvészi körvanalakat meg nem értem
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/